DZIEKUJE ZA WALKE W PIERWSZEJ POLOWIE , ALE PANOWIE TAK DERBOW SIE NIE PRZEGRYWA.
DOBOJU PILKARZE DAMY RADE - JAESTESMY Z WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TOFI FENOMENALNA ROZKMINA !!! "ZADANIE NA JUTRO" MNIE SIE PODOBA JAK NAJBARDZIEJ
POWINNISMY COS TAKIEGO PRAKTYKOWAC JAK NAJCZESCIEJ , BRAVO ZA SWIETNA IDEE.........
-
-
Dziękuję wam bardzo......
JAK JEDEN z DRUGIM masz dość to SPIER ...dalaj.
PASY to POTĘGA PONADCZASOWA!!!
Boli Cię coś dziś?
To znaczy żeś Ch .. uj.
Do krwi ostatniej CRACOVII będzie chwała!!!
nie no nie róbcie jaj
nawet na 24h nie godzi sie dawac bana Astonowi !
"I piąty anioł zatrąbił: i ujrzałem gwiazdę, która z nieba spadła na ziemię,
i dano jej klucz od studni Czeluści" - Ap 9,1
Tak Bogiem , a prawdą to ten wątek jest i był do zamknięcia od samego początku biorąc pod uwagę jakim i czyim wpisem jest zainicjowany...
Wszyscy na Ruch!!
DOKLADNIE ZAMKNIJCIE TEN TEMAT ON NICZEMU DOBREMU SIE NIE PRZYSLUZY !!!!
Brawa za 1 polowe. Szkoda przegranego meczu, bo po pierwszej polowie bylem bardzo zadowolony. Zastanawiam sie teraz ile nas przyjdzie na mecz z Ruchem. na Piescie 5 tys, na lechii 6... ciekawe ile bedzie teraz po tej porazce...CRACOVIA PANY
No cóż... Żyje się dalej... Nie można napi******ć tylko trzeba przeanalizować na spokojnie, i przełożyć tą naszą porażkę na przyszłe zwycięstwa... Trzeba na następnym meczu stawić się całym stadionem i zaśpiewać im: Czy wygrywasz czy nie...
Natomiast pierwsza połowa pokazała wszystkim zomowcom w mieście że nie są nietykalni i że na następne derby muszę wziąć pieluchy...
A tak jeszcze dodam: Mam nadzieje że spotkamy się na rewanżu z psami w tym sezonie w finale pucharu Polski. Gdzie będą również nasi na trybunach. I wtedy zobaczymy kto tak na prawdę jest lepszy!
A teraz koniec, zamknąć to, pamiętać i szykować się na vendettę...
najbliższą wendete zorganizuja Bracia z Poznania:)
dziekuje za 1 połowę, mam nadzieję, ze nastepnym razem nie wyjdziecie jak spiace królewny na drugą. Do zobaczenia 4.04 :)
Ja też sikałem w majty po 45 min i za to dziękuję mam nadzieję ze w następnej rundzie dane będzie nam wziążść rewanz na kurewkach.....
Wiecie, jak smakowała cisza na stadionie po bramce Sasina. Dla mnie zatrzymał się cza na kilka minut. Cisza i niiiiiiiiiiiiic... Ciiiiiiszaaaaaa... i niiiiiic. Nie zapomnę tej chwili do końca życia :)
Wątek super,tak ma być, jedni sa w kurwieni,inni mniej,ale emocje sa maksymalne,więc nie widze powodu,zeby ten temat zamykac.Ewentualnie elminowac gwardzistów,którym (wg.nich )zarząd nie pozwolił zaprezentowac oprawy,a ta kilka godzin przed meczem jarała się jak stara.Ognisko było przednie:).,,...ochrona,k..urwa ochrona!!!...''
KAZDEGO DNIA DZIĘKUJĘ BOGU,ZE JESTEM KIBICEM CRACOVII
a ja nie dziękuję, ponieważ nasi zagrali jak cioty w drugiej połowie. panie Płatek, ile czasu Panu zajmie przygotowanie drużyny na 90 minut? widzę postępy. z Piastem zagraliśmy 10 minut, z ŁKS-em 20, z dziwką Lechią drugą połowę, z Polonią pierwszą, z GTS-em też pierwszą. keied zagramy cały mecz na jednym poziomie. jak do tej pory ma Pan kredyt zaufania, ale właśnie się on skończył.
dodaj sobie przed nickiem "zryty". lepiej pasuje
100% poparcia dla Płatka i dla piłkarzy!!! jedziemy na tym samym wózku, a widać ze Płatek wie o co tu chodzi.
w sumie najwieksze pretensje mam do Kuliga. jakby nie slizgawka to byloby 2:1 moze nawet 2:2 a tak lipa:/
grobari1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wątek super,tak ma być, jedni sa w kurwieni,inni
> mniej,ale emocje sa maksymalne,więc nie widze
> powodu,zeby ten temat zamykac.Ewentualnie
> elminowac gwardzistów,którym (wg.nich )zarząd
> nie pozwolił zaprezentowac oprawy,a ta kilka
> godzin przed meczem jarała się jak stara.Ognisko
> było przednie.,,...ochrona,k..urwa
> ochrona!!!...''
>
> KAZDEGO DNIA DZIĘKUJĘ BOGU,ZE JESTEM KIBICEM
> CRACOVII
jarał się transparent do piłkarzy co tam wisiał od wczoraj, a nie oprawa
Aston1906 Napisał(a):
DZIĘKI SASIN I CHŁOPAKI, NIE MAM PRETENSJI ANI
> DO PAWKI ANI DO PRZEMKA, JENBANA SĘDZIOWSKA @#$%&
> DAŁA DWA SPALONE, A
>
>
>
> CRACOVIA ZAWSZE
> PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spalonych nie było ...są takie chwile, że lapiej ZAMILKNĄĆ NA ZAWSZE niż bezmyślnei coś pierdoljnąć w klawiaturę
Do przerwy dobrze,odważnie ,wysoki pressing,próby jeden na jeden.O porażce zadecydował
Brak wiary we własne umiejętności.Wychodząc na drugą połowe piłkarze wystraszyli się otwartej gry daleko od bramki,unikali odpowiedzialności.
Bramka gtsu nr2- warto zobaczyć ją kilka razy,sytuacja nie nowa dla naszej defensywy.Piłka dograna w pole karne odbija się parę razy,nasi nie skaczą do głowy,nie doskakują do wolnych przeciwników.Patrzą jak piłka przelatuje nad głowami ,oglądają mecz.
Podejście do derbów i barw klubowych także trzeba poprawić przed następną świętą wojną,zaczynając od prezesa któremu jest obojętne czy wygrywa czy nie(wyw.TerazPasy).
PORA NA ROZLICZANIE POSZCZEGÓLNYCH ZAWODNIKÓW PRZYJDZIE PO SEZONIE
TERAZ WSZYSCY MUSIMY MIEĆ JEDEN CEL-POMÓC DRUŻYNIE W MECZU Z RUCHEM
Wątek narzekanie i żale -proponuje założyć po 30kolejce
Dziekuje za walke we wczorajszym meczu! Jesli ktos pisze, ze jej nie podjelismy, to chyba inny mecz ogladal. Proponuje obejrzec dla rownowagi ktorys z meczow przegranych 0:3. Wczoraj bylo piekne 45 minut; to spotkanie to zupelnie co innego niz tamte 0:3!
Oczywiscie tez liczylem, ze sie w koncu przlamiemy i tez jestem wsciekly, ze sie to nie udalo. Tym bardziej, ze bramki na 2:1 i 3:1 dla Wisly - a to one byly moim zdaniem w tym meczu kluczowe, bo dopiero bramka na 3:1 byla jak noz wsadzony pod zebro - padly poidiotycznych, koszmarnych bledach indywidualnych, a wcale pasc nie musialy.
Wbrew tym, ktorzy chca widziec tylko czarne strony tego meczu chcialem jednak stanowczo zaznaczyc, ze prowadzenie Cracovii w pierwszej polowie nie wzielo sie z przypadku i ze bylismy w tej czesci druzyna lepsza. Wreszcie ktos uciszyl Reymonta i to bylo wspaniale uczucie widziec ich wsciekle, zdezorientowane twarze:)
Na marginesie: cichym bohaterem tego meczu jest dla mnie Marcin Cabaj. Nie wiem czy to bylo slychac w telewizji, ale przez caly mecz trybuny za jego bramka "pociskaly po nim" ile wlezie i byl to ryk, ktory robil wrazenie nawet na trybunie prasowej, a co dopiero musial czuc Marcin majac to za plecami. I wbrew temu co sie pier... na jego temat - pokazal, ze jest mocny psychicznie. Nie popelnil praktycznie ani jednego bledy, a dwie sytuacje wybronil w sposob znamionujacy duza klase.
A tak generalnie, to podpisuje sie pod tym co w swoim poscie zawarl Bambusfeld: 100% poparcia dla trenera i pilkarzy!
filipiak skoncz wasc-wstydu oszczedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w sumie to w drgiej lidze najlepsza atmosfera byla
nie ja Napisał(a):
> w sumie to w drgiej lidze najlepsza atmosfera byla
??????
Jak pamiętam drugą ligę z lat 1996-08 to nie mogę sobie żadnej "najlepszej atmosfery" przypomnieć tylko ciężkie mecze o przetrwanie przy ~2000 widzów...to nawet w 5% nie umywa się do naszej obecnej (fakt ,że bardzo obniżonej w porównaniu do lat 2003-2005) atmosfery ligowej.
jw
i takze chcialem dodac ze bramka na 3:1 dobila mnie najbardziej , jak widzialem ta malpe skaczaca po plocie !! malecki ty brzydka wstretna malpo!! naucz sie mowic ty zomowski karle! gdybym tylko spotkal ta malpe na ulicy nie mialbym litosci , nie moge przebolec tego najbardziej!! tej malpy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)