i wy jesteście kibicami CRACOVI pewnie nie raz śpiewaliście ... nie opuszczę ...nie z własnej woli tylko, bo wam koledzy kazali!!! przegraliśmy i co z tego !!!właśnie teraz trzeba pomóc drużynie ale nie napierdalaniem na siebie !!!
-
-
Dziękuję wam bardzo......
Znam typa co sprząta stadion na r22 i mówi że tyle psich gówien po 1 połowie zostało że mu worków brakło:)
Tak byli posrani!!!
ja mysle ze nasi nie dotarli na druga polowe..
ehh ciezkie zycie ma kibic Cracovii
lecz mimo wszystko KC KSC!
Co się stało to się nie odstanie, niestety...też chciałbym żeby druga połowa zakończyła się wynikiem takim jak pierwsza, niestety stało się inaczej...płaczem na forum i poza nim nic nie wskóramy...4 w plecy boli,jednak trzeba myśleć już o kolejnym przeciwniku w naszej sytuacji nie możemy mysleć o innych tylko wziąć się w garść, a nie narzekać!!
Zadanie na jutrzejszy dzień?
Wyjdź w koszulce/czapce/szaliku/bluzie Cracovii na ulice/do szkoły/do pracy i pokaż, że jesteś prawdziwym kibicem "Pasów" na dobre i NA ZŁE i niech kibice gtsu zobaczą co znaczy kibicować Cracovii!!!
tofi Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zadanie na jutrzejszy dzień?
> Wyjdź w koszulce/czapce/szaliku/bluzie Cracovii
> na ulice/do szkoły/do pracy i pokaż, że jesteś
> prawdziwym kibicem "Pasów" na dobre i NA ZŁE i
> niech kibice gtsu zobaczą co znaczy kibicować
> Cracovii!!!
>
> [b]Na podkarpaciu zamieszkały, Cracovii oddany...[/b]
łatwo Ci mówić, mi zresztą też, bo [i]los mnie rzucił precz[/i].
naprawdę nie zazdroszczę moim kumplom, którzy jutro przyjdą do roboty i będą narażeni na kpiny wiślaków. szczególnie tych "telewizyjnych"...
nasi kopacze kolejny raz dali dupy w derbach, i tyle.
Knurze... zapewne masz rację..
Ale ten mecz przegrał PAN TRENER
Co? Nie zgadzasz się? To daj mi bana... przecież macie Panowie Admini taką władzę.. że słońce może się kręcić wokół ziemi
gts,gts ,gts!!!!każdy kibic wie co to jest!!!-tak spiewali kiedys,dziś wołali ochrone jak plonely im suszące sie transparenty.szmaciarze.
KAŻDEGO DNIA DZIEKUJE BOGU,ZE JESTEM KIBICEM CRACOVII
kidds offf neostdtradda.....
mecz przegrał PAN SĘDZIA i tyle
CHŁOPAKI DZIĘKI ZA WSZYSTKO!!!! ZA WALKĘ, ZA HART DUCHA, ZA PROWADZENIE!!!
CRACOVIA BYŁA JEST I BĘDZIE WIELKA
a gts .... zawsze sprzadawał się policyjnym kurwom
wiem, ze jestem teraz niczym Vojnar najebany, ale ja zawsze wszystko mówie w twarz, za co zapewne już nei mam wstępu do miastoprojektu, bo dziś na koniec chciałem wpierdolić jakimś pajacom z reymonta, którzy nie weim skąd się przypałętali - sorki dla włąściciela, może zachowałem się jak chuj, ale
WOLĘ BYĆ PASIAKIEM ZACHOWUJĄCYM SIĘ JAK CHUJ niż wislacką mendą przestrzegająca savoirvivre..........................
Z całym szacunkiem ale to 3 wątek, w którym trąbisz o PANU TRENERZE. To może w końcu napiszesz co ten [size=24]PAN TRENER[/size] zrobił?
Wszystkim napierdalaczom dedykuję moje słowa:
CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!!! KAŻDY TO POWIE - CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!
Tyle w temacie.
TD: ależ ja się (w zasadzie) z Tobą zgadzam. imho mecz przegraliśmy w szatni, w przerwie. Skorża wpłynął korzystnie na swój zespół, a Płatek albo nie wpłynął w ogóle, albo wpłynął negatywnie (co tam zostało powiedziane? tego się nie dowiemy). dupy dał trener, dupy dali kopacze, dupy dała [b]drużyna[/b].
a z tym banem to się nie wygłupiaj. jakbyś miał dostać bana, to byś dostał za zbyt dużą sygnaturkę ;) (trzy linijki, przypominam)
ja własciwie podpisuję się pod komentarzem Lio na Terazpasy
"Po pierwsze: to wielki zaszczyt być kibicem Cracovii, to dar od Boga (byś za psami to jak być pedofilem lub pedałem, dżuma i cholera w jednym). psy za swą historię płaczą po kątach bo jest kompromitująca o czym dobitnie pokazuje dokument TVN Discovery Historia. Kolaboracja z komuną i konfidenctwo itp itd.
Po drugie:
Takie czasy - ale i one kiedyś miną. Pamiętajmy że to my wygraliśmy w najważniejszym meczu derbowym w historii: o Mistrza w 1948 r. 3:1!
Mamy dokładnie takich piłkarzy na jakich stać Filipiaka (emocjonalnie). Nie chce wyłożyć więcej - to będą baty w piłkę od najbogatszych w lidze.
Po trzecie:
Nasi chłopcy ambitni i mili ale brakuje umiejętności i mentalności zwycięzców...
Po czwarte:
Mamy Mistrza w hokeja.."
i po piate, to juz ode mnie wTSK
Miszczu ja Cię nakieruję na odpowiedź :)
Pamiętasz w zeszłej rundzie, takiego pana z wąsikiem, "trenował" Cracovię? Pamiętasz? :) Jeśli tak, to sam sobie odpowiedz na pytanie, czemu są przed nami :)
O CO WAM KUZWA CHODZI ?
O PRZEGRANY MECZ?
A JAKIE TO MA ZNACZENIE?
PO PROSTU TO CZY CRACOVIA PANY DECYDUJE SIE NA OSIEDLACH
A TAM BEZ ZMIAN
Oczywiscie ze mozna bylo to wygrac
i napewno o przebiegu spotkania nie mowi najwiecej wynik
Nie zawsze graliśmy o pełną pule
teraz gralismy i przegralismy przez błedy
ale jak ktos czegos chce od kogokolwiek od naszych chlopaków
to niech sie yebnie w czółko
Mecz przegrany ale CRACOVIA ZAWSZE PANY
Po prostu wynik derbów znów zrzuca na nasze barki walkę o honor Cracovii
"I piąty anioł zatrąbił: i ujrzałem gwiazdę, która z nieba spadła na ziemię,
i dano jej klucz od studni Czeluści" - Ap 9,1
Aston - Twój post wyleciał. wiem, że lekko nie jest, ale starajmy się trzymać nerwy na wodzy, i bez osobistych wycieczek, pliz.
EJ Pyty!!!
Przestańcie skiałczeć!!!
CRACOVIA PANY!!!
DUMA I HONOR!!!
Dziękuję za PASY!!!
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston - Twój post wyleciał. wiem, że lekko nie
> jest, ale starajmy się trzymać nerwy na wodzy, i
> bez osobistych wycieczek, pliz.
>
> Miałem kapitalny pomysł na sygnaturkę, ale
> niestety wyleciało mi z głowy
to dlaczego nei wyleciał prowokacyjny post mcbusza?
a co do mnei to zbanuj mnie wpizdu, jestem chamem i tego nei ukrywałem, ale nienawidzę śmiesznej poprawności politycznej, dla mnie ktoś kto dzisiaj napierdala na piłkarzy i trenrsa ma natychmiast WNR i powiem to w twarz każdej takiej KURWIE!
Aston - myślę, że czas się przespać, ochłonąć. chcesz bana - proszę bardzo. 24 h.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)