wie ktos czy wyciagniemy kogos z Naprzodu ?
-
-
Sezon 2009/10
witam was krakowiacy.czy moze mi ktos z was powiedziec ile prawdy jest w tym ze po upadku Janowa bliski podpisania konraktu z wami jest MARIAN KACIR????moje info pochodzi od zawodnika Podhala a zarazem przyjaciela mariana.jesli okazalby sie to prawda to macie super strzelca bo Kacir niewatpliwie takim jest!powodzenia i do zobaczenia wkrotce na lodo...sezon wkoncu rusza hurrra!
jesli to prwada to bomba! mam nadzieje ze kogos wyciagniemy z tego janowa bo sosnowiec juz na 3 poluje
Zagłębie się zbroi.Odradzają się dawne
mocarstwowe inklinacje.
Warto by było rzucić im granat pod nogi,
zabierając Kacira, tak dla ochłody.
Niech stoją w szeregu i będą dzisiaj
świadomi sytuacji , że Cracovia i tak będzie
mistrzem w hokeju. Heja, heja , heja.
Pozdrawiam wyznawców hokeja.
Czas nadchodzi i tylko zwycięstwa.
Mark3 - czy ty ostatnio nie kupiłeś se jakiego kartonu "łiskacza" ;););)
Khalid:
Wierny zasadom. Sam tylko piwko.
Chyba, że mam tawarzystwo.
Czy z Kacirem , to taki zły pomysł.
Pozdrawiam.
Będą karnety?
W klubie powiedzieli mi, że karnetów na sezon zasadniczy [b]NIE BĘDZIE !!![/b]
Kupując drogi karnet na poprzednie play-offy, byłem przekonany, że będę mógł wykupić "swoje" miejsce na cały obecny sezon.
Czuję się rozgoryczony i oszukany.
A co im szkodzi wprowadzenie karnetów !! - nie opłaca się czy co ?? - wiadomość dla mnie fatalna - może poda ktoś jakąś racjonalną przyczynę braku karnetów
Alko D`Bier Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W klubie powiedzieli mi, że karnetów na sezon
> zasadniczy NIE BĘDZIE !!!
> Kupując drogi karnet na poprzednie play-offy,
> byłem przekonany, że będę mógł wykupić
> [b]"swoje" miejsce[/b] na cały obecny sezon.
> Czuję się rozgoryczony i oszukany.
Dokładnie, o to właśnie chodzi [b]o swoje miejsce[/b]. Plus jeszcze nie stanie za kazdym razem do kasy. Jak można tego nie rozumieć? Jak można nie sprzedawać karnetów gdy piłkarz graja poza miastem i jest ogromna szansa przyciągnąć ludzi stęsknionych Cracovii?
Inna sprawa, ze 24 mecze, wiec tani nie byłby.
Dudi_kr Napisał(a):
> A co im szkodzi wprowadzenie karnetów !! - nie
> opłaca się czy co ?? - wiadomość dla mnie
> fatalna - może poda ktoś jakąś racjonalną
> przyczynę braku karnetów
Dobrze Dudi gadasz (pozdro :)).
Co im szkodzi karnety sprzedawać ? Najwyżej nie zejdą... Ileż może ich druk kosztować... plus zrobienie sobie wykazu, kto kupił karnet na które miejsce.... i chyba tyle.
Akuna Naprzód Janów jednak wystartuje w PLH !
Alko D`Bier Napisał(a):
> W klubie powiedzieli mi, że karnetów na sezon
> zasadniczy NIE BĘDZIE !!!
> Kupując drogi karnet na poprzednie play-offy,
> byłem przekonany, że będę mógł wykupić
> "swoje" miejsce na cały obecny sezon.
> Czuję się rozgoryczony i oszukany.
Również czuję się niesamowicie rozgoryczony i jeszcze bardziej oszukany !!! Panowie wywiążcie się ze swoich obietnic !!! Tak nie można, zdzierać z kibiców kasę obiecankami i nabijać ich w balona !!! Co na to Stowarzyszenie Kibiców Tylko Cracovia, z którym była ustalana cena karnetu na play-off ubiegłego sezonu !!!
Poza tym w aktualnościach na stronie Klubu, w wiadomości z dnia 05.02.2009 r. pt. "Karnety hokejowe na play-offy od piątku", jest napisane na samym końcu: "Tym bardziej, że jego nabycie automatycznie daje gwarancję wykupionego miejsca na następny sezon." Dowód tutaj: http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=4244&x=0
Oczekuję odpowiedzi, zarówno od Klubu , jak i od Stowarzyszenia !!!
[quote]PLH 2009-2010 - 08:00
Zwycięzca (playoffs włącznie)
Ciarko KH Sanok 2.35
Comarch Cracovia 3.35
Energa Stoczniowiec Gdańsk 3.35[/quote]
To są kursy u bukmachera (bwin) i ja mam pytanie o Sanok. Oni się jakoś tak sakramencko wzmocnili, ze sa większym faworytem niż Pasy???
Hokej: Kadra kompletna
Kibice hokeja w Krakowie odliczają dni do pierwszego meczu nowego sezonu. Już w najbliższą niedzielę hokeiści mistrza Polski podejmować będą GKS Tychy (spotkanie rozpocznie się o godz. 18), we wtorek zaś gdańskiego Stoczniowca.
Rudolf Rohaczek od dawna ma skompletowany skład. Kadra liczy dwóch bramkarzy, 10 obrońców i 13 napastników, jest w niej trzech obcokrajowców. Limit zostanie wypełniony już w przypadku awansu do kolejnej rundy Pucharu Kontynentalnego, a jeżeli odpukać! nie powiedzie się to Cracovii, dopiero przed play-off. Stąd tylko 13 napastników.
Chętnych do przyjścia do Cracovii było wielu m.in. hokeiści Naprzodu Janów, kiedy prezes Grycner wycofał drużynę z rozgrywek. (Naprzód jednak przystąpi do rozgrywek, a jeśli nawet nie, to i tak ten transfer byłby niemożliwy).
Zainteresowany przejściem do Pasów był wieloletni gracz nowotarskiego Podhala Marian Kacir.
Aktualnie drużyna trenuje dwa razy dziennie. Indywidualnie ćwiczy tylko Mikołaj Łopuski, leczący starą kontuzję kostki z poprzedniego sezonu. O tym, czy wystąpi w pierwszym meczu, zadecyduje trener. Wszyscy pozostali są zdrowi. Powoli z nowymi partnerami zgrywa się David Musiał, który miał pewne zaległości treningowe.
Kolejny etap modernizacji przewiduje budowę trybuny południowej oraz szatni pod tą trybuną. Wszystko przebiega zgodnie z harmonogramem. Do 20 września mają się zakończyć prace przy ostatniej trybunie, a niedługo rozpoczną się prace instalacyjne.
23 października w Krakowie rozegrany zostanie turniej drugiej rundy Pucharu Kontynentalnego. Do tego czasu trybuna i szatnie mają już być gotowe.
Paweł Guga - POLSKA Gazeta Krakowska
Według PZHL: http://www.pzhl.org.pl/readarticle.php?article_id=6
... to we wtorek gramy w Gdańsku, a nie u siebie.
A co do Sanoka, to chyba jakaś pomyłka... :)
Pewnie im zabrakło 1 na początku. 12.35 - to chyba właściwy kurs.
Kurs Sanoka to dobry kurs , tylko ich zakład dotyczy nie szans na mistrzostwo, ale szans na ....utrzymanie się;)
A tak na marginesie jakby w jakiejś gazecie pojawił się "Skarb KIbica" to prosze o informację!!! Trochę mam wyrzuty sumienia dręcząc codziennie miłą skądinąd Panią kioskarkę o pokaznaie mi na chwilę wszystkich lokalnych dzienników :)
no i macie "swoje"miejscówki...:> nie będziecie przynajmniej sapać że to "moje"miejsce i prosze wogóle usiąść bo ja nie widze.lepiej sie weźcie za doping;)WSZYSCY na Siedleckiego w niedziele!PASY&GKS!
Drughi- myślę, że warto przypomnieć zarządowi obietnicę z poprzedniego sezonu. Poza tym to bardzo dobrze, że ktoś ma swoje miejsce na hali. Swoje miejsca mają zazwyczaj najzagorzalsi kibice.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)