"Do wczoraj nikt z Jastrzębia nie kontaktował się z Cracovią, więc mistrzowie Polski zamierzają skierować sprawę do PZHL-u. Z naszych informacji wynika jednak, że Jastrzębie nie ma zamiaru płacić za zawodnika, a w takim wypadku Kowalówka będzie musiał wrócić do Krakowa. O takim rozwiązaniu mistrzowie Polski na razie nie chcą z nim rozmawiać."
No to se pograł w Jastrzębiu... :)
Niby czemu nie chcemy z nim rozmawiać ??? Przeciez to dobry zawodnik. Może i mu i lekko "woda sodowa do głowy uderzyła", ale przydałby się u nas... Przecież w LM mamy grać, turniej organizować... :)
-
-
Sezon 2009/10
Zastosowaliśmy w jego przypadku metodę zmiękczającą zwaną "krzesełko Drumlaka" ;(
A tak przy okazji: Łopuski juz skończył 23 lata ?
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A tak przy okazji: Łopuski juz skończył 23 lata
> ?
Skończył.
thx
Bondarevs przyprowadź ziomków. Macie jaja.
Biela w Cracovii:
http://www.hokej.net/?c=mdAktualnosci-cmPokazTresc-35-21307-sebastian,biela,na,dwa,lata,w,krakowie
Częsc wywiadu z Bielą z hokej net
''Zagłębie podziękowało Ci za grę, a dostałeś ofertę z jeszcze lepszego klubu, jak to jest?
- Powiem szczerze że jestem zadowolony z gry w Zagłębiu, grałem cały czas. W różnych formacjach, ale grałem pełne mecze. Faktycznie moje statystyki nie były zadowalające, ale nie uważam że ten sezon był dla mnie stracony. Sytuacji do zdobycia bramek czy asyst było wiele, ale nie zawsze byłem skuteczny, dlatego chcę nad tym jeszcze popracować.;;
Dobrze ze jest ambitny i moze zaskoczy? .
Dobrze zeby jeszcze sprowadzili kogoś młodego,tak zeby w razie czego mógł grać w Cracovii II(w ubiegłym sezonie bardzo dobrze wypadli zarówno Korzeniowski i Guzik czy Cieslicki )
http://www.hokej.net/?c=mdAktualnosci-cmPokazTresc-35-21309-kary,wgid,za,incydenty,w,toruniu
Czyli co ? Noworyta niewinny. To dobrze.
Nie dostrzegam sensu w pozyskaniu Bieli. W NT go nie chcieli, w Sosnowcu za słaby, a u nas wzmocnienie?
Myslę że w miare solidne uzupełnienie. A jak nie bedzie sie lenił i popracuje przy Rohaczku to może ciut wiecej niż uzupełnienie.
Nie ma co narzekać -Rohaczek wie co robi.Jak go chciał wcześniej to zna doskonale możliwości tego zawodnika.Nieudany sezon nie jest żadną przeszkodą.Przepracuje dobrze okres przygotowawczy w lecie i Rohaczek doprowadzi go do dobrej dyspozycji.
Zgadzam się z Potterem, Rudek wie co robi, poza tym z informacji jakimi dysponujemy wynika, że to nie jest chwilowy kaprys, ale obserwował Bielę od półtora roku minimum, więc witamy Sebastiana i dajemy szansę. Co do kar dla Kolusza i Dziubińskiego, to rok jest tylko teoretycznie, po połowie kary resztę można wykupić, czyli w październiku już będą mogli grać. De facto dyskwalifikację odbędą w czasie przerwy w rozgrywkach, podobnie jak Radzik po MŚ w Austrii
Biela jest środkowym i pewnie zajmie miejsce Kowalówki.Dobrze przygotowany i z dobrymi partnerami Piotrowski-Drzewiecki będzie grał jak z nut!!!.
Rohaczek wiele razy udowadniał że ma nosa do zawodników.
Żebyśmy takiego trenera piłkarzy mieli, to by sie pewno o utrzymanie nie treba było martwić...
Szacunek Panie Rohacek.
Świeta racja -on trzyma wszystko w ryzach i dla Cracovii jest bezcenny!!!
W piłce nieudacznik trener zastępowany jest kolejnym nieudacznikiem ,a mianuje go na stołek DYLETANT I NIEUDACZNIK z Kańczugi.
Twierdze że Rohaczek bez kwalifikacji trenera piłki byłby lepszy od tych ,,trenerskich geniuszy''którzy przychodzili do Cracovii.
Lekka przesada :D
młody, utalentowany Piotr Kmiecik dostał propozycję występów w mistrzu Polski. Najprawdopodobniej ją przyjmie.
cześć info z http://www.sportowepodhale.pl/index.php?s=tekst&id=589
9 dni później
I potwierdzenie z oficjalnej
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=4876&x=0
Potwierdzenie dotyczy Bieli, a nie Kmiecika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)