A jednak nie.
-
-
18.03. Polonia - Cracovia w PP!
dramat
Powiem Wam, że najbardziej w tym meczu podobają mi się komentarze. :)
Hej Pasy Gol Pasy Gol ......
nie wiem czym to jest spowodowane, ale grają jak za majewskiego (...a tfu!)
kurwa
Cabaj myślał ... bramka kuriozum ... no widzę że nie obyło się bez tradycyjnej szmaty to naprawdę nie może być przypadek ...
hahahaha z tej "mąki" nie bedzie chleba :)
szkoda ze przed derbami taka padaka!
Dawno nie widzialem tak beznadziejnego meczu, a gra Cracovii to juz zupelna kicha niestety. Problemem jest nawet celne podanie na 10 m.
ale ta ostatnia akcja ;). Szkoda. ale 1:0 mozna odrobic szczególnie ze rewanz u nas
... szkoda, że w takim stylu - mam nadzieje, że to poprostu gorszy dzień, jeśli tak to dobrze, że dziś, a nie w niedziele
Absolutne "zero" w grze ofensywnej + "pajac" w bramce = porażka
Drżę ze strachu na myśl o derbach :-(
Nasi zawodnicy dzisiaj grali tak, jakby im ktoś za karę kazał wyjść na boisko. W niedzielę taka gra to może się zakończyć katastrofą. A może im po prostu nie zależy na tym pucharze.
boisko kulawe,silny wiatr, co wy chcecie? POnadto po tym meczu uwazam ze Wasiluk ni epowinien gracw pierwszej jedynastce na zdnej pozycji, jest totalnie slaby i to dzieki jego niedokladnym podaniom przegralismy 1:0, nie mielismy srodka pola co bylo widac golym okiem, brak Baran i KLusa nader wszystko widoczny, Cabaj tez zjebal bo normlany bramkarz takl czy siak szedlby za pilka aon myslal zamiast czynic - standart. Ja jestem spokojny.
Podobal mi sie Derbicj na lewej stronie i uwazam ze po tym meczu Szeliga starci miejsce w pierwszej jedynastce. Na defensora Szeliga sie nie nadaj niestety.
Ogolnie mecz pyta jak 102, ale sie nie dziwie, klepisko i tyle...
Po mojemu - spoko wynik na wyjeździe z Polonią, w tym wymiszonym składzie. Wnioski - niezmiennie powinnismy szukać dobrego bramkarza, Dudzica na jesien wypozyczyc, szukac na gwalt nastepcow dla Barana i Kłusa. Derbich - fajny, mocny wyrzut z autu.
Ja się absolutnie tą porażka nie przejmuje. W pierwszej połowie graliśmy całkiem nieźle, w drugiej już bardzo słabo ale można to zrzucić na wiatr. Co Wy chcecie od Cabaja? co miał gość zrobić? nie wiedział czy weźmie to Kulig, czy może napastnik Polonii jakoś uderzy piłkę. Takie bramkie często wpadają i moim zdaniem to nie jest absolutnie wina Cabaja. 1:0 to nie taki zły wynik przed rewanżem.
A już panikujecie :) Każdy ma prawo do złego dnia, a zwróćcie też uwagę, że zaczynaliśmy bez Pawlusińskiego i Sasina w I składzie... Spokojnie panowie :) W niedzielę będzie dobrze :)
Wasiluk bezbłędny na stoperze. Dudzic transfer do KS Szmacianki. Cabaj to nie jest bramkarz na ekstraklasę.
Nie mogliśmy wygrać, bo zabrakło skrzydeł, bramkarza i rozgrywającego.
Weźcie się niektórzy puknijcie w głowę zanim zaczniecie wyzywać naszych piłkarzy.
Średni mecz w naszym wykonaniu ale graliśmy z bardzo zdeterminowaną Polonią prowadzoną przez nowego trenera a w takich sytuacjach zawsze ciężko o korzystny wynik. Cabaj nie tak najgorzej, zaliczał pewne wyjścia do dośrodkowań. Szkoda że w 55 minucie nie zdecydował się wyjść do piłki ale leciała na wietrze co bardzo utrudniło sprawę. Obrona bardzo poprawnie, wraca stary dobry Kulig, Derbich udany debiut a para stoperów dość pewnie. Eksperymentalnie zestawiona pomoc już trochę gorzej, z niekorzystnym akcentem na Wasiluka - ławka i trening panie Marku. Dalej to już wiadomo - Ślusarz i Nowak grają równo.
Szkoda że nie udało się strzelić bramki jak jeszcze mieliśmy sporo do powiedzenia ale tak poza tym rezultat i gra nie są takie złe. Spokojnie do odrobienia.
Operację DERBY czas zacząć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)