Mc.busz jakiej do cholery presji, to trzeba było zostać malarzem a nie piłkarzem
-
-
Wisła- CRACOVIA, czyli 179 - Wielkie Derby Krakowa
Każdemu widowisku towarzyszy presja, która nęka głównych jego bohaterów. Po prostu się pogubili. No chyba, że jesteś kolejnym, który chce wyperswadować mi, że Płatek kazał grać piłkarzom padakę.
Plusem jest że strzelamy bramki w meczach z gwardią,co chwilę kto inny:XCZARNY HUMOR:)
Już podejdźmy do tego bez stresu. Patrzmy optymistycznie w przyszłość, ciężkie mecze jak i czasy dla Cracovii, le my jako kibice musimy wesprzeć naszą Ukochaną. Krzyczenie na piłkarzy nic nie da, Trening kondycyjny i może ponowne testy poniektórych zwodników(Baran np.) Takie moje zdanie. Pokój.
Kibicujemy dalej Pasom, ale dzisiaj do pilkarzy skieruje znane słowa "idzcie do domu my nie powiemy nikomu" i nie piszmy już że zupa były zasłona itp, mamy piłkarzy bez jaj, a żeby utrzymać się lidze to jaja trzeba mieć. A tu każdy wyjazd to częsienie porami....
kurwa jak to jest, jesteśmy w tej 1 lidze już 5 lat, zdołaliśmy już wygrać z Legią, z Lechem (nieraz :)), z Groclinem, a z gts'em nie daje rady...
meczu nie oglądałem, słuchałem + obejrzałem bramki w necie. wydaje mi się (nie jestem pierwszym, który to pisze), że mecz przegraliśmy w szatni, w przerwie. Skorża, że się tak wyrażę (choć nie cierpię tego anglicyzmu, ale tu pasuje) zrobił różnicę...
To samo co z Łksem pomocy nie było Baran Kłus - wybijanie byle jak, za krotko, zero agresji w środku i przeciwnicy wchodzą w obrone jak chcą
Zdjęcia z meczu http://przegladligowy.pl/galeria,266.html
Nie chce mi sie czytać tych wszystkich pierdolniętych wypocin
Wali mnei to czy dzisiaj dostanę bana,a le
CRACOVIA ZA@WSZE PANY!!!!!!!!!!!!!
CO NAS NEI ZABIJE, TO NAS WZMOCNI!!!!!
kurwy jeszcze dojedziemy, tak jak jebeimy już ich pacholków z nowego targu i gdanska w hokeju!
WARA OD CHŁOPAKÓW I TRENERA!!!!!!!!!!!
JA DZIEKUJĘ, za PASY.
CHłopaki jesteśmy z Wami.
GTS,gts to..... k... jest.
Dzięki.
DLA MNIE WCIĄŻ.
CRACOVIA,CRACOVIA,CRACOVIA
MECZ PRZEGRANY ALE CRACOVIA ZAWSZE PANY!
PO PROSTU BRAC SIE DO ROBOTY
BO JESLI NIE NA BOISKU TO NA KAZDEJ ULICY KRAKOWA
MENDY MUSZĄ MIEĆ PRZEYEBANE
"I piąty anioł zatrąbił: i ujrzałem gwiazdę, która z nieba spadła na ziemię,
i dano jej klucz od studni Czeluści" - Ap 9,1
Szkoda, jesteśmy poprostu słabi pod względem piłkarskich...
a pozatym psy szczekają karawana jedzie dalej - nic w tym względzie się nie zmieniło.
raf - rozumiem frustrację, ale jednakowoż to nie jest forum chuligańskie. powściągnij emocje.
knur - od [ier do ol sie od :
:)
taaak..dziekujcie im wszyscy dalej......zero mentalnosci zwyciezcow....zero charakteru....ech...szkoda gadac...
po to przed derbami blokujemy rejestrację nowych użytkowników, żeby się tu psiarnia nie zleciała i 'obory' nie zrobiła. ale, jak się okazuje, 'oborę' jesteśmy w stanie zrobić sami, we własnym zakresie :(
Jedyna szansa ze kiedy Bogus poierd**i skisłe i bedziemy swiadkami rozpadu tej druzyny.A szanse upatruje po tym jak Kolejorz siegnie po majstra.No ale poki co to s-f...
Aston - nie poprawiasz swojej sytuacji wpisami spod nowych nick'ów
Fikus.....hehehe ....sam jestes smieszny....a swoj jezyk sobie zachowaj dla siebie...dramat.. kurew sobie szukaj we wlasnym otoczeniu...bez odbioru prostaku
Jedyne co do tematu chce wniesc to dziwne kartkowanie mikulskiego.Niewiedzieć czemu ale gts katki zaczoł otrzymywac dopiero przy stanie 3-1 a w pierwszej połowie juz kilka kartek powinno być.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)