Kuligowi tej bramki nie wybacze. Przez niego musialem ogladac gola klate jakiejs maleckiej pizdy. Oslepnac mozna.
-
-
Wisła- CRACOVIA, czyli 179 - Wielkie Derby Krakowa
jak zwykle, w pory robia i tyle
przestańcie o Nowaku,
mecz toczy się dalej,
mamy pół godziny,
doping do cholery cały czas non stop!!!!!!!!
Tego chuja w Radiu Kraków powinni zastrzelić :( W ogóle szmata wiślacka nie ukrywa swej radości :/ Ja pierdole czy my się kiedykolwiek uwolnimy od nierzetelnych i nieobiektywnych dziennikarzym z psimi pyskami ?????????
Małecki cipa z Ełku.
niestety nasi przestali "grysc trawe " do tego takie frajerskie bledy...
mozna zniesc wszystko , mozna przegrac z kims , ale to sa do kurwy nedzy kolejne derby i taka pyta , poraz kolejny , niech tym k.u.r.w.a kopaczom ktos przetlumaczy do glow .
Tak na powaznie czy oni czasami mysla , pomysla o nas ? , K.U.R.W.A !!!!!! Nie moge - to jest druzyna na 30 minut.... , przykro to stwierzdzic , ale to fakt .......
brawo
4:1 kompromitacja niech ja was kurwa dorwe na treningu, wisła jest najsłabsza od lat a my z nimi przegrywamy jak frajerzy.
ten NKWDowskie kurwy mają czelność zaśpiewać hymn narodowy, który na tym stadionie brzmi jakoś dziwnie obco
do tego połowa składu psów kolorowa
W kluczowym momencie meczu 300% sytuacje spierdolić musiał Nowak, tak jak w łodzi . Santo ma racje co do tego nieudacznika, oj ma.
zas kurwa wstyd przed szwagerm, BABA w raj zas dostanie,
...........
jak można pisać że gramy ze słabą Wisła, to w jakim My jesteśmy miejscu? za tydzień ważny mecz, koniec kropka ...
Małecki @#$%^ mieszkasz koło mnie jak cie @#$%^&* w zieleniaku to wióry polecą!!!!
Chuj z nowakiem, z tej drużyny tylko Sasin, Ślusarski, Plastik i Polczak coś grają. Nowak też ale w każdym meczu oprócz derbów. Reszta won z Cracovii, potrzebujemy pikarzy, którzy się nie poddają po 1 straconym golu i potrafią grać w piłkę. Do tego potrzebny też jest trener, bo za majewskiego graliśmy lepsze derby.
Zmiany ze sie zygac chce.Najslabszy na boisku Bran schodzi jako ostatni.Przy stanie 3-1 trener zmienia obronce.O co tu chodzi???
znowu karwa łomot
pawle nowaku moze pojdziesz jutro za mnie do pracy i wysluchasz tego czego ja bede musial wysluchac???
Kulig kolejny mecz i kolejny fatalny występ :/
Ja się już pogodziłem dawno ze w pizde zawsze dostajemy. Poprostu miłe zaskoczneie by było wygrac. Ludzie wyluzujcie kapki, Tez mnie to wkarwia ale coż zrobimy, my tego meczu nie wygramy , tylko kopaczki.
Kurwaa!!!! nie moge w to uwierzyć :/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)