Wydawało się, że Piast będzie głównym kandydatem do spadku. A tu za chwilę zacznie grać w Gliwicach no i wyniki coraz lepsze. A Arka ma bardzo zły terminarz - całą trójkę z góry u siebie...
-
-
INNE MECZE XX KOLEJKI
Słuchajcie - prawda jest taka - nie możemy się oglądać na innych.
Gorąco wierzę, że z formą z drugiej połowy wczorajszego meczu WYPRZEDZIMY CAŁY PELETON PRZED NAMI - czyli zajmiemy 7-ME MIEJSCE!
Fakt, że dawno nie było w polskiej lidze sezonu, w którym walka zarówno na górze i dole tabeli byłaby tak wyrównana.
I może się zdziwicie, ale uważam, że Arka przegrywając z Piastem wcale nie zrobiła nam na złość, tylko sobie, bo sami ustawiają się w roli kandydata do spadku.
Aha - i jeszcze jedno - na dzień dzisiejszy głównymi kandydatami do spadku stają sie Odra i Polonia Bytom.
Problem jest w tym, że w tym sezonie co kolejkę pojawiają się inni kandydaci do spadku ;)
Właśnie, sezon robi się pasjonujący, a ja powoli przestaje wierzyć w to, że Michniewicz jest dobrym trenerem.
Skróty w programie Szybka Piłka dalej są beznadziejne. Po pierwsze żenująco krótkie. Montaż na chama. Byle szybciej. Ledwo co akcja się skończy już dają następną. Zresztą o czym ja mówie, skoro skróty są tak krótkie, że większość ciekawych sytuacji i tak nie jest pokazana. Nawet bramki są pokazywane na odwal się, tzn nie są powtarzane. Według mnie do każdej bramki powinna być choć jedna powtórka (chociaż powinno być więcej). No a co ciekawsze niewykorzystane okazje, też byłoby miło zobaczyć choć raz jeszcze, w zwolnionym tempie. Ale nie bo po co...
www.ekstraklasa.tv - to chyba lek na Twoje bolesci. Ewentualnie mozesz sobie sciagac z sieci lige+
Przemek87 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Skróty w programie Szybka Piłka dalej są
> beznadziejne. Po pierwsze żenująco krótkie.
> Montaż na chama. Byle szybciej. Ledwo co akcja
> się skończy już dają następną. Zresztą o
> czym ja mówie, skoro skróty są tak krótkie,
> że większość ciekawych sytuacji i tak nie jest
> pokazana. Nawet bramki są pokazywane na odwal
> się, tzn nie są powtarzane. Według mnie do
> każdej bramki powinna być choć jedna powtórka
> (chociaż powinno być więcej). No a co ciekawsze
> niewykorzystane okazje, też byłoby miło
> zobaczyć choć raz jeszcze, w zwolnionym tempie.
> Ale nie bo po co...
>
> 100 LAT !!! 1906-2006
>
Nawet nie pokazali za co Mierzejewski dostał kartkę. Ten chłop zaproszony do studia (nie wiem kto to był) głupio się wymądrzał, a sytuacja Ślusarskiego kiedy nie trafił w piłkę była nominowana do kiksu kolejki. A założe się, że z ligiwych piłkarzy każdy zrobiłby to samo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)