GRATULACJE ZA WYGRANĄ ! DZIĘKI !
-
-
Cracovia - GKS Tychy WIELKI FINAŁ !!!
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
>
> Dostał 5 + 20 więc gra.
>
> Sędzia totalnie źle zinterpretował zachowanie
> Proszkiewicza. Powinna być dyskwalifikacja 3
> miesiące wzwyż.
>
> -----------------------------------------------
Poprostu Wolas z Porzyckim dali ciała bo po sąsiedzku chcieli pomóc tyszanom.
Przewinienie bylo ewidentne na automat dyskwalifikacja od 3 miesiecy wzwyż.
Pamiętacie chyba 2 czy3 lata temu jak ten owsik Da costam z Sosnowca prowokował przez cały mecz i po zakonczeniu spotkania nie wytrzymał Dulek i go zdzielił z byka. Dostał automat 3 miechy.Tutaj było to samo, Proszkiewicz z premedytacją zaatakował kijem glowę Bondarevsa.
A te kanalie z TVP jeszcze w przerwie meczu robią wywiad z tym bandytą Prochem , a on nie czuje żadnego zażenowania i uwaga.... przeprasza tylko swoja drużyne że przez niego musieli grać w osłabieniu. Rzadki przypadek sku......na
>
>
>
.
Dzięki Dzięki Wielkie Dzięki!!!
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za co kara dla Martina w 11 minucie 3 tercji? :|
>
> Młoda Huta...
>
A co Wy sie spodziewaliście po największym nieudaczniku - o ukraińsko brzmiącym nazwisku Marczuk i wcale nie lepszym drugim dzieciole?
Fort Art :) a nie mówiłem że będzie mecz w poniedziałek hehehe
http://www.cracovia.strefa.pl
zapraszam do fotogalerii z 3 pierwszych meczy finalow pomiedzy Cracovia, a GKSem Tychy
Więc. Nasi przegrali zasłużenie, byli słabsi.
Gratulacje dla Waszych kibiców! Gdyż przekrzykiwali nas, aż wstyd się przyznac! No nic trzeba walczyc! Do upadłego! Do poniedziałku!:)
PS
OKRZYKI " ZŁODZIEJE " przed rozpoczeciem III tercji WZNOSILI WASI KIBICE, to tak gwoli scisłości
Bije sie w piersi że nie było wiary we mnie.A jednak wczoraj dali sie tyskim wyszumieć.A dzisiaj szybkośc i konsekwencja taktyczna.I efekty sa od razu :)
http://www.tvp.pl/sport/hokej/polska-liga-hokejowa-20082009/wideo/zwycieska-bramka-cracovii?start_rec=0
Vercik dotychczas mało widoczny, ale ładnie pociągnął na bramkę tyską :)
Super,Mistrz coraz bliżej
W poniedziałek:
Que sera sera!!!
Tychy. Dobre miejsce.
Czy jakiś miły Pasiak mógłby mi kupić kilka biletów na poniedziałek? Odebrał bym je na meczu z Lechią, naprawde nie mam jak dostać się do Krakowa przed 15 (wtedy zamykają sklep). Oczywiście bilety kupię z prowizją za fatygę. ;)
kostek : uderz do mnie
U nas w Borku Fał. wszyscy za.... :) Garbarnią
Vojnar
pytanie do włodarzy:
czy była by możliwość podczas jutrzejszego meczu zorganizować sprzedaż biletów na poniedziałkowy finał ?
Wczoraj w Tychach po meczu, powiedziałem, że te dwa gole strzelone w ostatniej minucie - to bardzo, bardzo ważne bramki! Zabiły tyszan psychicznie.
Dziś, gdy 3 naszych siedziało w budzie zwątpiłem. Jednak tylko na chwilę, bo tak mądrze grającej Cracovii, tak mądrze się broniącej dawno nie widziałem. I potem coś co wstrząsnęło miejscowymi - gol w osłabieniu. Już wiedziałem, że ich mamy!
Rozmawiałem z Vercikiem przed finałami i powiedział mi że nie ważne z kim grają i gdzie , ale ważne kto ma lepszą psychike.
cHŁOPY DO OJ DO UŻYWANIA :)
Pizza
Aleście są ....CIPY
NIKT NAM NIE ZROBI NIC....
Z wszystkich finałów, w których graliśmy w ostatnich latach te podobają mi się najmniej! Brutalna gra obydwu drużyn przeplatana spora ilością kar, nie są ciekawym widowiskiem dla kibica hokeja. Zdecydowanie lepsze były ubiegłoroczne finały - gra była o wiele bardziej czysta, a poziom wyrównany ( może poza pierwszym meczem)! W tym sezonie tyszanie też nie odstają od nas, ale to nie ten sam wyrównany i atrakcyjny pojedynek co rok temu! W obecnych PO straszna "nerwówka" - myślę, że duży wpływ na atrakcyjność tych spotkań ma ciężka przeprawa tyszan w półfinale!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)