Redirect wam sie popsul :P
[url]http://cracovia.krakow.pl/forum/[/url]
-
-
Panowie admini
13 dni później
Chciałbym uzyskać jednoznaczną odpowiedź na następujące pytania:
1. Czy mój wpis w temacie o "Nowej Reformie" naruszał w jakikolwiek sposób Regulamin Forum?
TAK NIE
2. Jeżeli "TAK", to który konkretnie punkt Regulaminu Forum został naruszony i w jaki konkretnie sposób?
3. Jeżeli "NIE", to dlaczego został usunięty?
Przypomnę, że w wątku o "Nowej Reformie" i docenionym przez wszystkich wysiłku FortArta, włożonym w zeskanowanie numeru, zapowiadającego sławetne wydarzenia 13 czerwca 1906 roku przypomniałem jedynie, że właścicielem "Nowej Reformy" był Adam Doboszyński. Ojciec polskiego patrioty, organizatora tzw. "marszu na Myślenice", skazanego na śmierć przez komunistyczny sąd w 1949 roku a wyrok ten został uznany w 1989 roku za "mord sądowy". Wspomiałem również, że "Nowa Reforma" po przejęciu przez Mariana Dąbrowskiego została włączona do "IKC".
Koniec, kropka.
Protest jednego z Forumowiczów spowodował usunięcie wpisu. Dlatego zadam ostatnie pytanie.
4. Czy Koledzy Admini nie ulegają zbytnio terrorowi jednego z Forumowiczów?
PS. Odpowiedź np. "Twój wpis przekraczał temat dyskusji w wątku i był nie na temat z nim związany" też by wymagała jakowegoś komentarza, bo wpis był dokładnie o "Nowej Reformie"
za co polecial wpis TD???
To ja jeszcze spytam:
- czy mozemy liczyc kiedykolwiek na poprawe wyswietlania info o PW w sensownych przegladarkach?
- czy mozemy liczyc kiedykolwiek na poprawienie bledu kolokacji bazy danych, ewentualnie dodanie drobnego iconv przy wysylaniu postow, ewentualnie odpowiednie deklaracje kodowania na forum?
i pytanie "ultimate":
czy mozemy liczyc kiedykolwiek na zmiane silnika forum, niestety bedacego sto lat za murzynami na jakis niezabugowany i nowoczesniejszy jak SMF czy vBulletin?
nie nie nie
Nie wszystkich możesz zabić
To niemożliwe - uwierz mi
Nie, nie, nie...
Za dużo możesz stracić,
Bo takie krótkie są nasze dni
Yaguarundi kroczek do tyłu:
nie nie nie
nie to nie
mowie nie gdy mysle nie
czemu wiec czytasz nie
jakby nie
bylo tak
Dinth Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To ja jeszcze spytam:
> - czy mozemy liczyc kiedykolwiek na poprawe
> wyswietlania info o PW w sensownych
> przegladarkach?
Właśnie, ja sie zastanawiam zawsze co jest nie tak z tymi PM, bo za kazdym razem piszecie, że ktoś tam "masz PW". U mnie na Operze zawsze na górze pojawia się informacja, że mam nową prywatną wiadomość - znaczy, że tylko ja tak mam, czy poprostu jest to dla wielu zbyt małe info?
Masz PW -tzn. Pewny Wpier... ;)
VanDerVood chodzi o to że u Ciebie na Operze pojawia się ta informacja o wiadomości, na Mozilli nie :P
Ja wyrzuciłem post TD bo rozpoczynał nową pyskówkę i tyle
mam dosyć pyskówek - usunąłbym post FA gdyby on zaczynał pyskówkę i tyle - i nie mam ochoty dlaej o tym pisać - wyjaśnijcie sobie wreszcie sprawy privami, nie wiem osobiście ale dajcie spokój na forum bo dużo użytkowników ma już tego dosyć
fajnie ze jest taki temat
tez mam pytanie: czemu SaNtO (ja) dalej jest zablokowany? kiedy bede mogl sie normalnie zalogowac i dlaczego ban wisi na mnie tak dlugo? dlaczego zostalem zbanowany?
odpowiedzi na te pytania już padły
EOT
Santo jest zbanowany? A ja myslalem, ze po prostu nie zniosl rozstania z Arpadem :)
Za te rzeczy, które wypisuje w HP pod adresem niektórych klubów zagranicznych, jako Otnas, powinien być również zbanowany. Przecież to ewidentne naruszenie punktów 1,3,5 i ew. 7 regulaminu forum.
Jak ktoś na czworonogów takie rzeczy pisze, to jeszcze jestem w stanie zrozumieć. W końcu jest to forum kibiców Cracovii. Jak ktoś woli Wisłę, to niech się tu nie zapuszcza, no chyba że służbowo musi :D ale niech się nie dziwi.
Ale przecież każdemu kibicowi Cracovii wolno sympatyzować z Barceloną albo Realem, Manchesterem czy Liverpoolem, a nawet Bayernem Monachium. Więc pisanie o każdym z tych klubów: szmaty, k.urwy itp itd. jest moim zdaniem niedopuszczalne nawet w hp
zostałem podobno zbanowany za obrażenie PAWŁA BROŻKA
a może za całokształt?
po pierwsze nie dostałem ŻADNEGO wyjaśnienia, dopiero musialem po miesiacu napisac do Karvina w odpowiedzi dostałem właśnie to, że obraziłem napastnika Wisełki.
po drugie, posty były pisane na bańce i nie pierwszemu i nie ostatniemu zdarzyło mi się napisać cos co było niepotrzebne, jednak tylko wobec mnie zostały wyciągniete konsekwencje, do czego sie przyzwyczajam powoli bo zawsze tylko mi sie to zdarza.
moze w ogole zbanujcie mnie na zawsze, zablokujcie moje IP.nie mam sieci w bloku, mam internet bezprzewodowy. blokujcie smiało
Słuchaj Admin jak Cię błaga lud... ;)
Santino...jak Cię lubię po latach net-znajomości to kurna nie pie...ol teraz stary.
Ja ostatnio czytam forum wyrywkowo ale akurat wtedy czytałem Twoje posty...
Niezłe Chłopie picie wtedy miałeś jak nie pamiętasz coś wtedy wyrabiał...
Obrażałeś ordynarnie różne osoby w tym i piłkarzy Cracovii i załogę tego forum. Więc teraz kurna nie płacz ,że któryś z obsługi się wnerwił i Cię zabanował.
ps: "ale to stało sie po pijanemu w kompaniji..." [Kmicic do Oleńki Bilewiczówny]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)