Zwyciężców się nie ocenia !! teraz bedzie juz tylko lepiej, najwazniejszy pierwszy mecz ważne zwyciestwo. W łodzi dodamy wiecej gry ziemią, mniej kopania jak najdalej do przodu i bedzie OK !!
BRAWO ŚLUSARZ i SASIN !!
-
-
Cracovia - Piast Gliwice 1:0 (0:0)
FortArt, k*wa mać, gdzie jest to haniebne pseudograffiti? to już szczyt wszystkiego!
przypominam , ze to jest walka o utrzymanie..dla nas w obecnej sytuacji licza sie tylko pkt..lepiej chyba wywalczyc pkt w slabym stylu, niz zagrac dobre spotkanie i nie zdobyc pkt...pierwsze mecze sa decydujace..wiec nie wazne w jakim stylu, ale musimy zdobyc pkt :)
Brawo Bartek!
Zrobiłeś to czego wymaga się od napastnika! Strzeliłeś bramkę! Tak trzymać!
Brawa też dla Sasina! Jego wejście na boisko zdynamizowało grę!
Ważne, że wygrali... Brawo Ślusarz! Nie wiem ilu zawodników w polskiej lidze potrafiłoby tak przy.ierdzielić z bańki dostając piłkę za plecy. :)
Fajny był ten rzut wolny z 30 metrów,zaskoczyło mnie to.Chyba Pawlusiński wtedy strzelał.
Nie Pawlusiński lecz Ślusarski.
Niezwykle cenne zwycięstwo. Gdyby nie było trzech punktów byłby dramat bo nasi główni rywale w walce o pozostanie w ekstraklasie również powygrywali.
in plus: Ślusarz, Sasin, Misan,
in minus: Wasiluk, Moskała, środek pomocy zdominowany przez zawodników Piasta
podsumowując: przeciętny mecz w naszym wykonaniu ale mam wrażenie że z tej mąki będzie chleb
tak btw to widziałem Rząsę na C
Na mnie wielkie wrażenie zrobił Sasin gość był nie zmordowany biegał jak szalony i siał chaos w szeregach piasta a co do Ślusarskiego widać ze ma to coś,brakuje mu ogrania to co miał zrobic to zrobil lepiej ze slabiej grając strzelil niz jak by miał swiettnie grac i nic nie zdzialac tym... Mysle ze gdy sie chlopaki zgraja to Misan Ślusarski i Sasin bedą siać niezle spustoszenie razem z już znanym Pawlusinskim...
Troszkę emocji nas jeszcze czeka w tej rundzie, niestety.
Mecz na bardzo słabym poziomie, Piast postawił poprzeczkę bardzo nisko więc nie zachwycajmy się tym skromnym zwycięstwem 1-0 .
Mecz był walki -----a czy na słabym poziomie to można się kłócić po obejrzeniu wczorajszych spotkań:)
Nie lubię takich meczy osobiście ale taką mamy ligę niestety:X
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mecz na bardzo słabym poziomie, Piast postawił
> poprzeczkę bardzo nisko więc nie zachwycajmy
> się tym skromnym zwycięstwem 1-0 .
A na jakiej podstawie tak sądzisz? Jak na swój potencjał zagrali bardzo dobry mecz. Przeszkadzali nam cholernie skutecznie, utrudniali rozgrywanie piłki w środku, byli agresywni i zdeterminowani i skonstruowali kilka akcji po których mogły paść bramki.
Bo mam oczy , 3-4 składne akcje , reszta beznadziejna kopanina . Komuś się ten mecz podobał :) ?? No cóż ... .
http://www.cracovia.strefa.pl
zapraszam do fotogalerii z meczu
A.W.B. Napisał(a):
> Bo mam oczy , 3-4 składne akcje , reszta
> beznadziejna kopanina . Komuś się ten mecz
> podobał ?? No cóż ... .
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-03-01 00:02 przez
> A.W.B..
Jesteśmy w takiej sytuacji , że możemy robić nawet jedna składną akcje w meczu, byle byśmy tylko dzięki niej zdobywali 3 pkt. Mnie się ten mecz w ogóle nie podobał, ale jestem zadowolony ze zwycięstwa, które nas przybliża do pozostania w ekstraklasie i to się tylko w tym momencie liczy.
samopas Napisał(a):
> >
> tak btw to widziałem Rząsę na C
Rzasa komentowal mecz na orange sport i byl strasznie za nami , i przezywal bardzo mecz!
Na meczu był też Tomek Wacek
A.W.B. Napisał(a):
> Bo mam oczy , 3-4 składne akcje , reszta
> beznadziejna kopanina . Komuś się ten mecz
> podobał ?? No cóż ... .
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-03-01 00:02 przez
> A.W.B..
Odniosłem się do opinii że Piast zawiesił nisko poprzeczkę a nie że mecz stał na słabym poziomie. Z tym akurat nie zamierzam dyskutować
W destrukcji Piast radził sobie cąłkiem przyzwoicie, natomiast w ofensywie katastrofa. Praktycznie nie zagrozili naszej bramce, a mieli kilka sytuacji, w których wychodzili na czyste pozycje. A już to co zrobił Prędota to był prawdziwy caritas - nawet w polskiej słabej lidze 9 na 10 zawodników strzela w takiej sytuacji bramkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)