ciesze sie ze jestes z dawidem i z rodzina z nami pasiakami
-
-
szacunek
ja tez sie ciesze...
ale o co chodzi ? :)
moja radość po meczu jest duża :)
Walę okocimia o.k. którego wycofali ze sprzedaży i jestem Happy.
dlaczego wycofali okocimia o.k. ?
To było najlepsze piwo.
Zywiec ch uj owy, tyskie śmierdzi moczemm, co tu pić?
byłem na meczu dzisiaj i to co pokazał za ambicję i gre dzisiaj wiem ze jestem dumny ze darek został z nami
Vojnar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> moja radość po meczu jest duża
> Walę okocimia o.k. którego wycofali ze
> sprzedaży i jestem Happy.
> dlaczego wycofali okocimia o.k. ?
> To było najlepsze piwo.
> Zywiec ch uj owy, tyskie śmierdzi moczemm, co tu
> pić?
Heineken, Lech, Faxe
A jak chcesz coś z wyższej półki cenowej, to tylko Budweiser - najlepsze piwo na świecie
Heineken, Lech, Okocim mocne. Piwo jasne w CK Browar. Tak! I dużo Martini.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Vojnar Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > moja radość po meczu jest duża
> > Walę okocimia o.k. którego wycofali ze
> > sprzedaży i jestem Happy.
> > dlaczego wycofali okocimia o.k. ?
> > To było najlepsze piwo.
> > Zywiec ch uj owy, tyskie śmierdzi moczemm,
> co tu
> > pić?
>
> Heineken, Lech, Faxe
>
> A jak chcesz coś z wyższej półki cenowej, to
> tylko Budweiser - najlepsze piwo na świecie
>
>
>
Z tym Budweiserem to sie chyba rozpedziles :) no chyba ze myslisz o czeskim Budvarze to po czesci sie zgodze!!!! Jesli chodzi o mnie to Stouty sa zdecydowanie na prowadzeniu w klasyfikacji i zaden lager nie zastapi mi GUINNESSA :)
Lubie pic Guinnessa w pubie jak nie chce duzo kasy przepic. Przy jednym moge nawet godzine siedziec ;) Budweiser jest spoko :):):)
Budweiser nie umywa się do FOSTER'S-a, ale i tak nie ma to jak nasz rodzimy Lech. Guinness natomiast wyleczył mnie z bezsenności na krótkiej emigracji - 2 kufelki pod wieczór i kimono gwarantowane.
A ja wolę dużą BANIE i koniec !!!!!!!!
foster to shit pija to w anglii , guinness to jakas gesta kawa a nie piwo , piwo to piwo
i jak juz cos to zuberek , ale chyba najlepsza bania
heineken?!??!!?
tylko Pilsner Uruquell lub Beck's. drogo, ale kac o wiele mniejszy.
Paulanerek i tak jest najlepszy;D
mi sie tylko śmiać chce jak ktoś pisze hasła w stylu: "Żywiec ch.."
po to jest tyle browarów, żeby każdy pił co mu smakuje..
mi też...a "Żywiec i tak jest chu%@:P
Nasz forum jest wyjątkowe, nawet w takim temacie jak "szacunek" (chyba dla Darka P.) potrafimy zrobić mega offa i zejść na całkowicie inny temat(które piwo jest lepsze). :D:D:D
Guinness jak najbardziej na tak. Ostatnio też podchodzą mi piwa z Browaru Amber, zwłaszcza Piwo Żywe [ nie mylić z Żywcem ].
to fakt.
ale wracajac do tematu to musze powiedziec ze Zywca lubialem zawsze a teraz mi jakos przestal smakowac, ale porter jest dobry tylko ciut drozszy :D
Carlsberg, Żubr - OK
Heineken spieprzył się od kiedy lany jest w Polsce, Żywiec to klęska, Warka jakoś nie podchodzi.
Faktycznie ciężko o dobre piwo.
pilem tego Ciechana wybornego !!!! poprostu wyrywa z butow :D w markecie lokietek w toniach maja spory zapas :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)