ale nie pokazujesz go kilkuset osobom dziennie zeby ich wkurwic...chyba jest roznica...
-
-
Sygnatura tudzież obrazek
i tu właśnie wychodzi jaki z FA wspaniły kibic jest. bo skoro nie można chodzić na mecze w gadżetach naszych byłych zgód to również wklejanie sobie sygnaturek z naszymi byłymi zgodami jest nie na miejścu moim skromnym zdaniem. no ale dla FA kibicowanie w internecie to zupełnie nowa jakość.
moja propozycja
FA przyjdź w tym szaliku i strasz ludzi prokuratorem, najlepiej na któryś z sektorów do B1 do B5. skoro to wg takie na miejscu..
wlasnie o tym pisze - jakbym nie wiedzial ile FA ma lat to bym pomyslal ze to takie dziecko-neo...napina sie w necie itp...
szkoda czasu na tego człowieka......
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i tu właśnie wychodzi jaki z FA wspaniły kibic
> jest.
Ze mnie jest beznadziejny kibic. Piknik zwykły.
> bo skoro nie można chodzić na mecze w
> gadżetach naszych byłych zgód to również
> wklejanie sobie sygnaturek z naszymi byłymi
> zgodami jest nie na miejścu moim skromnym
> zdaniem.
Ale czy wszyscy mają obowiązek stosować się do Twojego zdania?
> moja propozycja
> FA przyjdź w tym szaliku i strasz ludzi
> prokuratorem, najlepiej na któryś z sektorów do
> B1 do B5. skoro to wg takie na miejscu..
Będzie ciężko. Nie wiem czy się zorientowałeś wyburzają je. ;)
A prokuratorem nie zamierzam nikogo straszyć. Warto natomiast poinformować o konsekwencjach tych osobników, którzy grożą mi pobiciem bo im sie nie podobają moje poglądy polityczne. Tak to już jest, ze jak ktoś łamie świętą zasadę "Tylko szmata bije brata" to musi się liczyć z tym, ze bratem przestaje być i wobec niego też już nie obowiązują zasady.
skonczcie te napisnki
i tak sie wzajem nie przekonacie
A kogo kolega F. miał na myśli, pisząc "szmaciarze"? Jak się to ma do tego, że owej inwektywy użyłeś pod adresem posiadaczy pewnego szala?
As_ksc Napisał(a):
Twoja sygnaturka narusza regulamin w punkcie 6-tym.
Ma 21 kB wobec dozwolonych 15, ma również również symbole polityczne które są na tym forum w sygnaturce zabronione.
Jestem pewien, że El Duce, isaac i Dementor tak wrażliwi na kwestie regulaminu natychmiast zażądają bana dla Ciebie. Zechciej dostosować się zatem do regulaminu forum na którym przebywasz.
problem w tym ze podejscie FA do zycia sprawdza sie tylko zza monitora .. dziecko neo
4 dni później
El Duce Napisał(a):
> problem w tym ze podejscie FA do zycia sprawdza
> sie tylko zza monitora .. dziecko neo
Ale sygnaturka o której mówi jest faktycznie "za ciężka" ; )
Myślałem, że już zmieniono punkt regulaminu mówiący o wielkości (15kb) obrazka, bo jest przestarzały i nie ma się nic do dzisiejszych norm.
Z powodzeniem można by te ograniczenie znieść lub chociaż powiększyć tę wartość.
FA, nie żądałem bana, tylko wypierniczenia sygnaturki, zasadnicza różnica, ale ty zawsze musisz przekręcać na swoją modłę.
Dementor Napisał(a):
> FA, nie żądałem bana, tylko wypierniczenia
> sygnaturki, zasadnicza różnica, ale ty zawsze
> musisz przekręcać na swoją modłę.
Nie pisałem, że żądałeś bana, bądź uprzejmy nie przekręcać na swoją modłę ;) lub tez przynajmniej czytać uważnie - czas przeszły od przyszłego różnią się w polszczyźnie. ;)
Natomiast ze zdziwieniem obserwuję, ze nie domagasz się jak to ująłeś "wypierniczenia" łamiącej dwukrotnie regulamin sygnaturki Asa. Przyznam, ze nigdy nie rozumiałem Was hipokrytów.
Pozdrawiam, mimo wszystko z sympatią. :)
22 dni później
tekst[color=#FF0000]([/color][s]testu[/s][color=#FF0000])[/color]
[quote=pyk]
[pre]
[pre]
[align=center][s][sub][sup][color=#FF00CC][hr]
[list]
[*] yuu
[*] ytu
[*] uyt
[/list]
u[/color][/sup][/sub][/s][/align]
[/pre]
[/pre]
[/quote]
ładne bajerki można robić :)
78 dni później
chciałbym wstawić sobie obrazek w podpis, przeczytałem ten wątek i dalej nie wiem jak, czy mógłby ktoś oświecony w tym temacie wspomóc mnie radą?
[ img ] link do obrazka [ /img ]
Oczywiście wszystko bez spacji.
dzięki wielkie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)