Panie ( Bo wiem ze płeć piekna sie na tym forum trafia) :) iPanowie,sorki za nowy bezsensowny watek,ale za cholere nie moge dojsc do tego jak dodac sobie do profilu sygnaturke-a smiem twierdzic ze mam zajebiaszczą.Jestem nowy na forum,choc od dluzszego czasu go przegladam.Nie moge takiej opcji znalezc w profilu! pomozecie?
PS: do wykasowania! ( po odpowiedzi prosze) :)
-
-
Sygnatura tudzież obrazek
Panel sterowania -> zmień mój podpis.
Wstawiasz go tak samo jak obrazki na forum czyli np:
[img ]http://img401.imageshack.us/img401/9180/gazetaponiedziakowanr01am8.jpg[/img]
(bez tej spacji po img)
Dzięki :)
[img]http://b12.grono.net/214/254/gallery-29299699-500x500.jpg[/img]
Jeśli ten obrazek ma być Twoja sygnaturką to za duży jest:), zmniejsz.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
przeglądanie forum zacznij od regulaminu, wiele to nam ułatwi
test
testy były, ale się zbyły :)
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/list.php?10[/url]
Dzieki sliczne,poprobuje :)
test
brakuje C: / przed IMG czyli [/img]
hehe :) udalo sie! No i co? szczena w dół?:)
Świetna!
Twój?
No niestety nie.Jadac do pracy kierowca tego "świętego" wozu zatrzymał sie przede mna na swiatłach na rondzie matecznym.Gdyby na koncu bylo np "d" lub nie daj Boze "w",nie byloby juz tak fajnie :) dzieki za pomoc.
Istotnie, za wyłapanie tego (i refleks - zdjęcie!) należą się Koledze wyrazy wielkiego uznania...
Vessel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na rondzie matecznym.
>
Na rondzie matecznego
Marr... tak nie zaglądając nigdzie powiedz, jak Mateczny miał na imię... czyli jak brzmi pełna nazwa tego ronda?
Aczkolwiek.. mimo, ze masz rację, to jednak przyjęło się mówić "rondo mateczne/y", co pochodzi od "Uzdrowiska Mateczny" (już bez ... samego Matecznego)... a może starym Krakauerom się z "matecznikiem" kojarzy?
:):):)
Natomiast sam szrot wart namierzenia dokładniejszego:):):):)
Dziekuje Koledzy za uznanie,o co nie łatwo na tym naszym forum! :)
A propos; zwyklo sie niejako z przyzwyczajenia, wrew moze zasadom polszczyzny, w Grodzie Naszym Kraka owe rondo Matecznym zowieć :) jako i pole i ziemniak i lubiałem sie mawia :)
Szczere i wielkie "pozdro" dla prawdziwych w Wierze i nieomylnym przekonaniu Cracusów !!!
Okej, tak bez sprawdzania nigdzie to na pewno ma imię na A, bodajże Antoni.
Przyczepiłem się tego, bo mnie razi ten błąd popełniany przez wszystkich i nie przekonuje mnie argument, że tak wszyscy mówią i taka tradycja czy coś...
Oficjalna nazwa brzmi Rondo A.Matecznego i już...
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Marr... tak nie zaglądając nigdzie powiedz, jak
> Mateczny miał na imię...
Mateczny ma na imię Alex ;) każdy forumowicz to wie
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)