Brzesko pewnie będzie grać gdzieś indziej bo na chwilę obecną ich stadion nie spełnia wymogów 1szej ligi.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
Mi się coś obiło o uszy,że jak stadion Okocimskiego nie zostanie dopuszczony to będą chcieli grać w Niecieczy.
Prezydent miasta wypowiedzial sie, ze beda robili remont i dostana licencje na gre na swoim stadionie.
Dostaną licencję bo zrobią remont ale pewnie z sektorem dla gości nie zdążą.
Mr.Crowley Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dostaną licencję bo zrobią remont ale pewnie z
> sektorem dla gości nie zdążą.
to pojedziemy incognito :D
Sektor gości w tym sezonie był otwarty,więc dlaczego nie mieliby wpuszczać?Co do incognito to isaac muszę Cię zmartwić...Ostatnio na meczu z Wisłą Puławy sprawdzano(tak mówił mi kolega z Brzeska)adres zamieszkania KAŻDEGO kibica wchodzącego na stadion.Jeżeli adres zamieszkania był spoza powiatu brzeskiego to był duży problem z wejściem.I podejrzewam,że na meczu z nami zrobią tak samo.Więc mamy trochę czasu żeby się zameldować tam ;)
ronnie79 Napisał(a):
> Sektor gości w tym sezonie był otwarty,więc
> dlaczego nie mieliby wpuszczać?Co do incognito to
> isaac muszę Cię zmartwić...Ostatnio na meczu z
> Wisłą Puławy sprawdzano(tak mówił mi kolega z
> Brzeska)adres zamieszkania KAŻDEGO kibica
> wchodzącego na stadion.Jeżeli adres zamieszkania
> był spoza powiatu brzeskiego to był duży
> problem z wejściem.I podejrzewam,że na meczu z
> nami zrobią tak samo.Więc mamy trochę czasu
> żeby się zameldować tam ;)
dobra może masz racje,ale myślisz że naprawde pojechalibyśmy do Brzeska incognito ? :)
Połowa wyjazdów będzie na partyzanta bo większość wiosek będzie się starała uniknąć najazdu.
My wszędzie na oficjalu :) Mr.Crowley ma rację,że większość wiosek będzie robić problem i nie zdziwię się jak niektóre mecze odbędą sie w ogóle bez udziału publiczności,bo policja nie wyrazi zgody...Cóż,pożyjemy-zobaczymy :)
Na Niecieczy sprawdzaja dowody i 100% nie da sie incognito :)
No jak będziesz miał Kraków to nie wejdziesz ;)
Najwyżej kamera, nagrywanie i od razu do telewizji za ograniczanie swobód, tak wiem że ciężko, ale przynajmniej zrobi się szum.
UFF kamioen z serca...nie bedzie fuzji!!!
a miała być?
a co, gdyby na partyzanckim wyjeździe legitymować się paszportem? zdjęcie jest, pesel jest, ale adresu zameldowania nie ma. jest tylko organ wydający: wojewoda małopolski.
To zależy, czy dyskutujemy o prawnej teorii czy o kibicowskiej rzeczywistości, bo jak wiem w naszym pięknym kraju kibice są de facto wyjęci spod prawa.
my w 1lidze a Polonie Wawa rozmontowuje J.W....
Fatalne wiesci z Wawy -dzisiejsze info z GW . Wlasciciel otworzyl sklepik z meblami i grajkami....
W przyszłym sezonie prawdopodobnie nie zagramy z Piastem i Pogonią :) Za 45 min się okaże.
Sędzia nie dopuści do tego żeby Pogoń nie awansowała. W jeden akcji powinny byc 2 karne dla Arki. Faul+ręką Hernaniego...
Krzysiek90 Napisał(a):
> Sędzia nie dopuści do tego żeby Pogoń nie
> awansowała. W jeden akcji powinny byc 2 karne dla
> Arki. Faul+ręką Hernaniego...
Może i tak ale to co zrobił bramkarz Arki to katastrofa.
MSC Napisał(a):
> W przyszłym sezonie prawdopodobnie nie zagramy z
> Piastem i Pogonią :) Za 45 min się okaże.
I bardzo dobrze :) Choć szczerze chciałem żeby jeszcze Pogoń nie awansowała.Szczecin i Bydgoszcz...Trochę kart z historii...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)