Michniewicza metoda to "mistrzostwo swiata" :D
Takie metody u nas powinny byc.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
żartujesz? :)
żeby stali przez 90 minut na każdym pomeczowym treningu? :)
Padłem ze śmiechu jak przeczytałem co Michniewicz zrobił :D .
Naszym piłkarzom to też by się przydało ! :) .
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Padłem ze śmiechu jak przeczytałem co
> Michniewicz zrobił :D .
> Naszym piłkarzom to też by się przydało ! :) .
Gdyby u nas zastosować taką metodę, treningi naszych piłkarzy wyglądałby tylko tak :)
Lenczyka nam trzebaa !!
Bełchatów przegrywa i utrzymujemy się przed pozycją spadkową :D
Czy na rzece kibice gości będą wpuszczani już na stałe, czy to jakiś jednorazowy wybryk?
Na stałe.
derby bez Patrycji to nie derby :(
http://www.90minut.pl/news/169/news1695250-Patryk-Malecki-przejdzie-operacje.html
do derbów zdąży się pewnie wyleczyć, ale Melikson nie bardzo.
Ogólnie szkoda...To tak jakby zamknąć sektor dla gości ;) Piłkarsko też nie dobrze,bo każdy co będzie grał za niego to jest lepszym zawodnikiem...Taka prawda.
black cat Napisał(a):
> derby bez Patrycji to nie derby :(
> http://www.90minut.pl/news/169/news1695250-Patryk-
> Malecki-przejdzie-operacje.html
to samo pomyślałem jak się dowiedziałem:(
Od ponad 100 lat gramy derby a dla was najważniejszy jest jakiś pajac?
Taki pajac to piękny dodatek...I tylko dodatek.Mam nadzieję,że rzeka nie wywinie jakiegoś psikusa i dziewczyny zameldują się w te 750 osób...Małecki to wisienka na torcie,który wpierdolim.y...I taka jest prAWda.
Pietrasiak sie bawi
[url]http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/zawodnik-slaska-mial-kolizje-pod-wplywem-alkoholu,1699962[/url]
Jeszcze tej kurwie banany i pomarańcze do szpitala zanieście.Niech zdycha szmaciarz z dala od naszego stadionu.
chyba raczej kości... niech so poobgryza bo będzie warczał na lekarzy...
Żarko Napisał(a):
> Jeszcze tej kurwie banany i pomarańcze do
> szpitala zanieście.Niech zdycha szmaciarz z dala
> od naszego stadionu.
Nic nie rozumiesz...Właśnie chodzi o to żeby on(ono)był...Ja zostałem tak wychowany...Zaśpiewamy na cały Świat!A Ty jak chcesz to przynieś mu banany...
Kajak Napisał(a):
> Od ponad 100 lat gramy derby a dla was
> najważniejszy jest jakiś pajac?
wbrew pozorom jest on bardzo ważny.
jak wybiegnie jedenastu obcokrajowców w składzie, to nie będzie nawet komu chuj.u powiedzieć ;)
Was chyba pogielo - przepraszam jak kogos urazilem, ale Malpecki nie jest tak cienkim pilkarzem jak piszecie by zalowac go ,ze nie bedzie na Derbach! Wiemy jaki to "inteligent" ,wiemy jaki to zakochany w sobie i jakim jezdzcem bez glowy jest -ale...ja bym chcial by Dudzic mial te cechy pilkarskie (tylko) jak on!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)