[url=http://www.sport.pl/pilka/1,79005,9990326,T_Mobile_Ekstraklasa__Byly_napastnik_Legii_Warszawa.html]Szałachowski w ŁKSie[/url] - nie nadałby się u nas? Taka lepsza wersja Dudzica jak na mój gust.
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
Ten LKS wcale nie bedzie slaby..
Zawsze możemy liczyć,że nie starczy im kasy i klub rozpadnie się przed końcem sezonu :D
Zarty, zartami - ale mam nadzieje (pewnosc) ,ze to nas juz by to nie dotyczylo. Nich sobie na innym klubem flustracje odbija.
i ŁKS przyjacielem Cracovii jest:)
ja osobiscie znam 3 kibiców Jagi i jednego Floty którzy byli na City-Lech. takie mecze to zawsze okazja dla emigracji
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja osobiscie znam 3 kibiców Jagi i jednego Floty
> którzy byli na City-Lech. takie mecze to zawsze
> okazja dla emigracji
A ja od kibicow Kolejorza stacjonujacych w Londku wiem ze tacy "kelnerzy" byli dosc dobrze "przeprawieni" i raczej odpuszczali wejscie na stadion bo grozilo im kalectwem:D
Kruszyna tylko weź pod uwagę, że na City było sporo miejsc (tych kibiców nie liczyliśmy do naszej liczby wyjazdowej) gdzie siedzieli Polonusi bo Anglicy ich tam usadowili i w tej grupie mógł być każdy.
rzeczywiscie bilety kupowali pod stadionem a fakty sa takie ze krzywda im sie nie stała bo to oni bardziej nawet niz ja sam nakrecali sie na ewentualny mecz z liverpoolem. i nie mowie ze to totalne głupki bo siedzieli w temacie dosyc nieźle.
tak to chyba jest z meczami na wyspach i nie tylko, ze mozna tu dac przyklad rzeki w rzymie np
Owszem ale dosc duzo osob odpuscilo bo fani Kolejorza tego sobie nie zyczyli i dosc doslownie a nawet tlumaczac recznie;) przkonywali by poszli do kina a nie na mecz:D
[i]Przedwczesna okazała się radość z informacji o transmisji pierwszego meczu Białej Gwiazdy z Liteksem w kanale otwartym. Władze stacji Polsat zdecydowały się zakodować ten mecz III rundy el. Ligi Mistrzów, podobnie jak i spotkanie Śląska Wrocław z Lokomotiwem Sofia.
Transmisję na żywo z meczu Wisły w Łoweczu (wtorek, g. 19:30) będzie można obejrzeć w Polsacie Sport oraz Polsacie Futbol. Podobnie z czwartkowym pojedynkiem Śląska, który rozpocznie się we Wrocławiu o 16:45.
[b]W programie na wtorek godz. 19:30, według serwisu internetowego stacji, widnieje kolejny odcinek serialu "Świat według Kiepskich".[/b]
wislakrakow.com / polsatsport.pl[/i]
W sumie mecz Wisły czy "Świat według Kiepskich" to jeden ch.j :D:D
kolejny odcinek serialu "świat według kiepskich' czyli wszystko wskazuje na to ze bedzie transmisja z meczu w otwartym Polsacie
http://sport.wp.pl/kat,1752,title,Wisla-zagra-z-Liteksem-bez-Maleckiego,wid,13624601,wiadomosc.html?ticaid=1cb81
Coś o burkach i o burku największym ;)
Mam pytanie , bo teraz słyszę, ze jednak kibice drużyn przyjezdnych jednak będą mogli przybyc i dopingować. To jak to jest?? Będą przyjezdni czy nie??
Jeśli chodzi o nierządnice z r22, to raczej będą u nas chyba, że urządzą sobie gejowską orgię na wyjeździe, chociażby do Łodzi.Wtedy ich psie stowarzyszenie dostanie zakaz organizacji wyjazdów i derby będą oglądać przykuci do łańcucha w swych psich budach....
Do boju LITEX !!!!!!!!!!!!!!!
1 ; 1 i gts słabszy czyli DO BOJU LITEX ! !
litex powinien juz prowadzic 3,4-1
Tak się własnie zastanowiałem jak przed chwilą zobaczyłem skład drużyny Wisły.
Stefan65 cos tam mówił o kibicowaniu Polskim drużynom. Ale jaka to Polska drużyna kiedy w składzie jest 2(słownie [b]dwu[/b]) Polaków?
Popatrzmy panie Stefanie prawdzie w oczy. Dziś na boisku w Łoweczu spotyka się międzynarodowa drużyna najemników sprowadzonych dosłownie całego świata z drużyna BUŁGARSKĄ!!! ( w składzie maja jednego obcokrajowca)
Ja wiem UE , polityczna poprawność itp...ale jednak fajnie było jak za nasze Pasy walczyły niemal same chłopaki z szeroko pojmowanej Małopolski. prawda? Czasy sie zmieniły i nawet u nas w pierwszym składzie będzie wybiegało 4-6 obcokrajowców...ale też Panie Stefanie w związku z tym trzeba zweryfikować pojęcie "kibicowania Polskiej druzynie". Bo co będzie oznaczało jak W. ogra Bułgarów...ano tylko i wyłacznie to ,że jakaś ekipa holendrów ,bułgarów, żydów, latynosów, polaków, słoweńców itd. utrzymywana za pieniadze Polskiego milionera opędzlowała bułgarska ekipę z Łowecza...zawodowy futbol naszych czasów...ot co.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)