Ulubieniec Pottera Sobota przeprowadził taki raid ,że aż miło było patrzeć
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
No i ok.
Koniec. Jednak Dundee dało dupska i karawana jedzie dalej...oby Legia wygrała w Gaziantep,to mój tegoroczny nr 1 ze wszystkich naszych pucharowiczów...:P
Keleman gral totalna padake, kazde jego wyjscie to mijanie sie z pilka i niepewne interwencje.
ehh szkoda myslalem ze wroclawskie psy nie awansują dalej ;/
i Śląsk awansował ;)
Osoby cieszący się z awansu malinowych są dla mnie poza konkurencją jeśli chodzi o najgłupsze posty roku. Zrozumiem jeszcze bycie umiarkowanie zadowolonym w przypadku awansu Legii, ale to jednak przekracza moje możliwości mentalne :)
Śląsk robi kupę....
Mila w wysokiej (moim zdaniem reprezentacyjnej) formie. Voskamp... praktycznie niewidoczny. Keleman - już było. Ale też ciekawa rzecz: odstawał in minus w Śląsku Socha, ich prawy obrońca. No więc zapytam: skoro do wzięcia za darmo jest kadrowicz Mierzejewski, to dlaczego Śląsk ani Legia go nie chcą? Tak trudno to rozkminić?
I na koniec: trochę mnie wkurzył Lenczyk. Przez cały mecz stał, gestykulował etc. U nas nawet w czasie derbów siedział w budzie:(
docent, a Ty piszesz ze stadionu, że widziałeś jak Orest CAŁY mecz stał i gestykulował rączkami ? ;)
Željezničar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Osoby cieszący się z awansu malinowych są dla
> mnie poza konkurencją jeśli chodzi o najgłupsze
> posty roku. Zrozumiem jeszcze bycie umiarkowanie
> zadowolonym w przypadku awansu Legii, ale to
> jednak przekracza moje możliwości mentalne :)
>
> Śląsk robi kupę....
"Lubię to"
Ch... w cyce dupolizom gieteesu
Oglądałem transmisję w szkockiej telewizji na sopcast, no i ciekawe, że w ogóle nie cięło;) Faktycznie pokazywali go z częstotliwością +- raz na 5 minut, cały czas stał, a koło niego też jakiś leciwy gostek w szortach; powiało egzotyką:)
cała Polska j...e śląska!!!!!!
Sądząc po ilości kibiców z Polski na trybunach, nie cała.
Mila to taki nasz Suworow,ciekawe ktory lepszy..
Željezničar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Osoby cieszący się z awansu malinowych są dla
> mnie poza konkurencją jeśli chodzi o najgłupsze
> posty roku. Zrozumiem jeszcze bycie umiarkowanie
> zadowolonym w przypadku awansu Legii, ale to
> jednak przekracza moje możliwości mentalne :)
>
> Śląsk robi kupę....
.............a gts lize mu dupe
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/t-mobile-ekstraklasa-michal-probierz-nie-jest-juz-,1,4800567,wiadomosc.html
Probierz nie jest już trenerem Jagiellonii.
Czesław Michniewicz zostanie nowym trenerem Jagiellonii Białystok. Na stanowisku zastąpi Michała Probierza, z którym dzisiaj rozwiązano kontrakt.
- Jesteśmy po słowie z trenerem Michniewiczem i jeśli nic się nie zmieni, to będzie on nowym trenerem drużyny - potwierdza Cezary Kulesza, prezes klubu.
Czyli Probierz w Lechu:)????
Nie Bakero w Lechu..
22-leni Chorwat Darko Bodul miał stanowić o sile ataku Lechii Gdańsk. Dogadał się nawet w sprawie kontraktu... ale w przyszłym sezonie zobaczymy go w Sturmie Graz.
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,9992593,T_Mobile_Ekstraklasa__Ucieczka_z_Gdansk__Uzgodnil.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)