w ogole mowcie co chcecie, ale troche mi ich zal, bo ja bym tego nie wytrzymal psychicznie na ich miejscu, nie dosc ze klub z historia i tradycjami milicyjnymi, to na dodatek majacy w skladzie samych sabotazystow, a to Pawelek, a to Jop, a to Zurawski :)
-
-
U NASZYCH RYWALI....(prywatne "pogaduchy" będą kasowane) cd
O R M O - KARABACH 0-1 piękny to wieczór !
przy ich kopaczach to za Jopem to oni jeszcze zatęsknią.
Żuraw Żuraw Władca muraw hahahahhahaa :D
Miazga wogole xDD Tak się śmiali że Inter Lecha ograł, a sami dostali od slabszych xDD
Tak sie gra jak przeciwnik pozwala.Mieli szczescie że unikneli kompromitacji,spodziewałem sie wyższego wyniku a tu tylko 0-1;)
gaudeamus Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powiem wam, że Żurawski słabiutki, emeryta
> poprostu, a wszyscy nad nim eh oh. Widać, że
> Kasperczak sobie nie radzi i dla nas bardzo
> dobrze, poszedł by już na emeryturę;].
> Po drugie gra Wisły napawia mnie optymizmem przed
> startem ekstraklasy :) .
EEEEE.... pierdoły opowiadasz dla mnie to Kasperczak dożywotnio by mógł GTS prowadzić. :)
Jedna uwaga wśród tej powszechnej radości. My ponoć też dążymy do pucharów. Jak tak dalej pójdzie, to polskie drużyny będą startować od pierwszej rundy, czyli na początku lipca. A to mi się już niedobrze kojarzy...
Właśnie radość radością, ale Ruch i Jaga też w plecy, Lech też w ciężkich terminach, za dwa tygodnie żadnego polskiego klubu w pucharach może nie być. Widać jaskrawo, że nasze tzw. "czołowe" zespoły są na poziomie ich odpowiedników z Azerbejdżanu, jeśli nie poniżej. I to jest smutne
no ale to żadna nowość
poczytaj w wątku o grupach młodziezowych, jak sie u nas szkoli
bardzo smutny to watek
tak sie nie da, po prostu nie da, lecimy na poziom amatorski za profesjonalną kasę
Ale Lech jakby nie było, jest przynajmniej w następnej rundzie LE bez względu na wszystko
a te gwiazdy dalej beda sie cenic !!! (czyt. polscy smieszni kopaczo-biegacze) tj.sadlok , sobiech itd
Od pewnego czasu wiadomo, że poziom naszej rodzimej piłki jest po prostu denny. Radość radością z dzisiejszego wyniku, ale trzeba na to spojrzeć inaczej.
Jeśli chodzi o Ruch i Jagiellonie, nie spodziewałem się wiele.
Jedyną nadzieją jest Lech, który z tych wszystkich "pucharowiczów" jakby nie patrzeć prezentuje najlepszy poziom. I przede wszystkim, nie kompromituje się z drużynami typu Levadia czy Aghdam Karabakh :)
co gts śpiewał o majchrowskim ? niestety nie oglądałem meczu :) priv
"Ch*j Ci na imię, Majchrowski ty skur*synie"
Swoją drogą, co mieli w swoich zomowskich pałach, żeby nagle do tego wszystkiego pakować Majchrowskiego?
Albo jeszcze jedno - "Jak rewanżu nie wygracie, to możecie ściągać gacie" - umarłem!
oscy_ksc_SKAWINA przypominam ze Lech przegrał u siebie z Interem Baku co także nalezy traktowac jako kompromitację. to jest nie do pojęcia zeby 40mln kraj w srodku europy gdzie sportem narodowym(poza piciem oczywiscie) jest pilka nozna kluby i reprezentacja prezentowaly taką żenade,...masakra
axel rose Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oscy_ksc_SKAWINA przypominam ze Lech przegrał u
> siebie z Interem Baku co także nalezy traktowac
> jako kompromitację. to jest nie do pojęcia
> zeby 40mln kraj w srodku europy gdzie sportem
> narodowym(poza piciem oczywiscie) jest pilka nozna
> kluby i reprezentacja prezentowaly taką
> żenade,...masakra
Zgadza się, Lech przegrał, ale w ostatecznym rozrachunku awansował i ta porażka w jakimś stopniu (marnym bo marnym) ale poszła w niepamięć. Ale zgadzam się - to również kompromitacja.
Że to te gnidy przegrały to cieszy, ale jak już ktoś napisał ... Panowie zastanówmy się w jak czarnej dupie jest polska kopana jak sobie nie radzi z takimi drużynami .Trzeba się nad tym pochylić z troską nie patrząc na to kto gra .
Hmm... Rzeka nie ma zgrania. ( i oby nigdy nie miała). Ale boje się, że po kilku meczach w lidze będą naprawdę dobrzy. Z całej trójki wczoraj najbardziej podobała mi się gra Jagi.
http://goool.pl/ekstraklasa/3321-sobiech-jeszcze-dzi-w-warszawie.html
Dla mnie to szok gość zespołowi z Malty nie może bramki strzelić. przeciwko Austrii jeden z najsłabszych na boisku.No ale zobaczymy boisko zweryfikuje jego wartość.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)