Banować takich jak Isaac !!
Ananiasz , niestety jesteś jednym z tych którzy, gdy na forum wyzywa się od najgorszych Majewskiego czy Tabisza to siedzą cicho jak myszy pod miotłą a gdy parę osób napisze gorzkie słowa prawdy o zawodniku z gts-owską przeszłością i wyjątkowo słabym graniu w meczach derbowych to nagle wyskakujesz z poziomem taktu i wyczucia . Oj wstyd wstyd !!
-
-
Krzysiu Radwański - dziękujemy
Dziękuję za wszystko co zrobiłeś dla Cracovii!
Czekałem na gola,ale się nie doczekałem.
Życzę powodzenia w dalszej karierze!
Czy to wina Radwańskiego że słabo grał? On po prostu po kontuzji oka gral słabo, ale to nie powód żeby tak pisać. To nie Nowak, który w każdym meczu się stara oprócz meczu z gts.
AWB - jestes jebniety ... gosc mial 19 lat jak odchodzil z gtsu. nawet nie posmakowal pierwszego skladu. czegos Ty sie nazarl? i za kontrast wziales sobie Majewskiego :D Mega padaczka... Krzysiek zabil Ci rybki, ze tak sie tego uczepiles? W Wisle gral nawet mniej niz w Cracovii. U nas spedzil 6.5 roku, tam z tego co sie orientuje to 6. A Majewski przez dwa lata doprowadzil niemal do ruiny druzyne.
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Banować takich jak Isaac !!
:D
> słowa prawdy o zawodniku z gts-owską
> przeszłością
wazne ze jest w 100% Pasiakiem !!! i jego syn tez !!!
Dziękujemy za te lata gry w Cracovii i powodzenia w nowym klubie. Jesteś na pewno częścią nowej historii Cracovii i to w bardzo pozytywnym znaczeniu.
A.W.B. Napisał(a):
> Banować takich jak Isaac !!
>
> Ananiasz , niestety jesteś jednym z tych którzy,
> gdy na forum wyzywa się od najgorszych
> Majewskiego czy Tabisza to siedzą cicho jak myszy
> pod miotłą a gdy parę osób napisze gorzkie
> słowa prawdy o zawodniku z gts-owską
> przeszłością i wyjątkowo słabym graniu w
> meczach derbowych to nagle wyskakujesz z poziomem
> taktu i wyczucia . Oj wstyd wstyd !!
AWB: zgaduję, że te słowa to do mnie?
chyba Ci odbiło. Odbija Ci nie po raz pierwszy, jeśli pisząc to naruszyłem regulamin form, proszę admina o bana :D
Nie lubię Wisły, ale mnie strzyka "gts-owska przeszłość" w sytuacji gdy ktoś zrobił tyle co Radwański i grał dla nas tyle i tak jak Radwański.
Niektórym, przepraszam za wyrażenie, nienawiść do Wisły rzuca się chyba na mózg... Patrzą na wszystko pod kątem "antywiślackim"... Ja jestem kibicem Cracovii, i dla mnie Cracovia jest tu najważniejsza, a odnoszę wrażenie, że Ty - niestety - nie :(
Nawet mojego nicka przekręcasz...
Nie wiem, czym sobie zasłużyłem na tak uważną obserwację moich wypowiedzi - bo ja akurat nie bardzo pamiętam kto nadaje na Tabisza a kto nie, z wyjątkiem kilku największych aktywistów w tym zakresie :D
Ale akurat na temat Majewskiego pisałem wiele krytycznie ostatniej jesieni. O Tabiszu nie piszę, bo nie czuję się kompetentny - ja wielu rzeczy nie wiem :) a efekty działalności Majewskiego widziałem :)
A poza tym, nawet krytykując, nie popieram "wyzywania od najgorszych". Jak rozumiem Ty jesteś za taką formą? To też o Tobie w pewien sposób świadczy...
A przypominam jeszcze, że Radwański naprawdę w derbach grał dobrze, a jeśli ktoś uważający się za kibica Cracovii patrzy na piłkarzy tylko pod kątem występów w derbach, to moim zdaniem powinien się leczyć.
I Ty i paru innych nie piszecie "gorzkich słów prawdy" tylko właśnie pewne "wybiórcze" fragmenty, widziane nieobiektywnie, zasłaniają wam całość.
Pomyśl, chłopie, kto się powinien wstydzić...
A dodam, że Radwańskiego bardzo cenię i lubię, a w Twoim wypadku liczne Twoje wypowiedzi - jeszcze pisane pod poprzednim nickiem - bardzo mi się nie podobały (były teżtakie, które mi się podobały, ale niektórymi mi nieźle podpadłeś)...
Oj jak się kolejny internetowy krzykacz mocny w gębie, SzybkiLopezik zdenerwował . Gratuluję poziomu czyli wyzywania na forum , tylko na tyle Cię stać ?? Mega padaczka to Twoje posty o szacunku wobec ''Pasiaka'' Skrzyńskiego przychodzącego na trening Cracovii w szmacie wisły i buntującego drużynę przeciwko trenerom . Dla takich kibiców jak Ty przyjście na trening KSC w szmacie wisły to nic , dla takich jak Ja to policzek wymierzony w klub .
Isaac to czy jest Pasiakiem zobaczymy za kilka lat gdy chociaż raz pojawi się na stadionie Cracovii. Jak wiadomo '' wielcy Pasiacy '' Skrzyński i Wojciech Wuefista gdy są na bezrobociu/nie grają z powodu kontuzji itd to regularnie odwiedzają nasz stadion czy halę .
OK , Agnan , nie lubisz spolszczenia , rozumiem .
Nie do końca mnie zrozumiałeś , na tym forum wielokrotnie wyzywano Tabisza czy Majewskiego w bardzo ordynarny sposób i prawie nikt ( w tym Ty także ) z tego powodu nie karcił wyzywających a gdy się napisze kilka słów prawdy o zaciągu z Reymonta bez wyzywania i ordynarności to nagle pojawia się grupka oburzonych ( między innymi Ty w postach w tym temacie ) i zarzuca nam brak wyczucia i taktu . Gorzkie słowa ( ale przynajmniej nie chamskie i ordynarne ) o Radwańskim i spółce Ciebie rażą a wyzwiska pod adresem Tabisza i Majewskiego ( taki sam wyrobnik jak Radwański ) już nie ?? Jakoś nie pamiętam Twoich postów o braku kultury i taktu skierowanych w stronę wyzywających Tabisza i Majewskiego. Wyżej wymienioną dwójkę wyzywano setki razy , Radwańskiemu lekko pociśnięto w tym temacie i już znalazła się grupa świętych oburzona brakiem taktu i wyczucia , trzeba było tak samo reagować gdy gnojono innych pracowników Cracovii , wtedy nie miałbym do Ciebie pretensji o brak obiektywizmu .
Radwański w derbach grywał fatalnie . Nie czarujmy się , ten piłkarz mimo, że dosyć pracowity i ambitny ( czego większości polskich kopaczy brakuje ) swoim poziomem nie nadaje się do ekstraklasy . A mnie z kolei nie strzyka gts-owska przeszłość piłkarzy ( vide notoryczne słabe występy w derbach zaciągu z Reymonta ) .
A.W.B. zawsze piszesz o psie wiślackim Skrzyńskim. Ale nie o nim jest temat, tylko o Radwańskim. U niego nie zauważyłem żeby się nie starał w derbach, po prostu umiejętności brak.
AWB, otworz lodowke - bedzie tam Skrzynia :) Ciezko nie miec szacunku dla kogos, kto 5 lat dawal zdrowie dla Cracovii. Skrzynia tez Ci rybki utopil?
Jesli Twoja miara Skrzynia nie odkupil tego incydentu, to masz zdrowo pokrecone pod czaszka. Znasz w ogole Skrzynie czy tylko z opowiesci i takich internetowych napinek?
Dawał zdrowie/zawalał mecze/grał/czasami coś strzelił/ bo mu PŁACONO . Normalny stosunek na linii pracodawca-pracownik . I nie dość , że mu regularnie płacono to buntował drużynę przeciwko trenerowi przez co wyleciał ze składu , tak się odpłacił Cracovii . Internetowe napinki ?? Ty mi to zarzucasz ?? Popatrz na swój poprzedni post chłopcze a później pisz o internetowej napince .
Dawał zdrowie/zawalał mecze/grał/czasami coś strzelił/ bo mu PŁACONO . Normalny stosunek na linii pracodawca-pracownik - nie taki normalny, bo klub to nie przedsiebiorstwo, nie? Bo skoro tak, to po co sie tak tym podniecasz i zarzucasz komus, ze wczesniej pracowal w konkurencyjnej firmie? Jak jestes taki chlodny w ocenach, to czemu podnosisz takie larum, bo ktos dostal podstawy w innym przedsiebiorstwie, a u nas tylko je wykorzystal z korzyscia dla Cracovii.
Skrzynia wylecial ze skladu z innego powodu. Jesli buntem nazwac to, ze druzyna miala w dupie niekompetentnego trenera-dyletanta to Cabaj, Polczak, Tupalski, Wasiluk, Klus, Baran, Plastik, Radwanski, Nowak, Witkowski tez powinni wyleciec, nie? Ale jakos sie ostali ...
Przesadzilem z "jebnieciem", ale Twoje zaslepienie tym, ze ktos przez kilka lat gral w Wisle, w dodatku w wieku szczeniackim, to jest paranoja.
A.W.B. Napisał(a):
> Nie do końca mnie zrozumiałeś , na tym forum
> wielokrotnie wyzywano Tabisza czy Majewskiego w
> bardzo ordynarny sposób i prawie nikt ( w tym Ty
> także ) z tego powodu nie karcił wyzywających a
> gdy się napisze kilka słów prawdy o zaciągu z
> Reymonta bez wyzywania i ordynarności to nagle
> pojawia się grupka oburzonych ( między innymi Ty
> w postach w tym temacie ) i zarzuca nam brak
> wyczucia i taktu . Gorzkie słowa ( ale
> przynajmniej nie chamskie i ordynarne ) o
> Radwańskim i spółce Ciebie rażą a wyzwiska
> pod adresem Tabisza i Majewskiego ( taki sam
> wyrobnik jak Radwański ) już nie ?? Jakoś nie
> pamiętam Twoich postów o braku kultury i taktu
> skierowanych w stronę wyzywających Tabisza i
> Majewskiego. Wyżej wymienioną dwójkę wyzywano
> setki razy , Radwańskiemu lekko pociśnięto w
> tym temacie i już znalazła się grupa świętych
> oburzona brakiem taktu i wyczucia ,
Istotnie nie zrozumiałem...
Ale jeśli Ty nie widzisz różnicy między standardowym tematem,
a tematem w którym dziękuje się człowiekowi za 7 lat w Cracovii
i to jeszcze takiemu jak Fąfel to bardzo mi przykro.
A jeśli była krytyka w temacie "Majewski-dziękujemy" to była ona słuszna
bo ten człowiek zrobił dla Cracovii tyle złego że jego odejście przywitałem z wielką radością.
Co do klasy Radwańskiego, podtrzymuję swoje zdanie.
Agnan widzę różnicę ale nie widzę powodów aby w nim nie zawierać opinii o jego formie piłkarskiej i bardzo słabych występach w derbach . Może Radwański jest nietykalny ?? Kultura na tym forum była besztana w gorszy sposób dziesiątki razy i jakoś nie pamiętam Twoich protestów.
Na część moich argumentów milczysz , czym się różni piłkarz ( pracownik ) Cracovii od wiceprezesa czy trenera Cracovii ?? W tym temacie nagle wyskoczyłeś jak Filip z konopi z brakiem taktu i wyczucia a jak jadą od najgorszych po Tabiszu czy po Majewskim to milczysz. Wtedy brak kultury Cię nie razi ?? Przykro mi ale w tej kwestii jesteś bardzo nieobiektywny .
Lopez , Skrzyński szedł do gts-u jako fan tego towarzystwa , do nas przyszedł dla zarobków i awansu piłkarskiego . Jedną z podstaw , które dostał w gts-ie było przyjście w wiślackiej szmacie na trening Cracovii , taki miał ( a głowę daje , że nadal ma ) do nas stosunek . Jeżeli go tak dobrze znasz to oświeć nas czemu wyleciał z Cracovii . Za grę przeciwko trenerom ( Mikulski,Białas,Majewski ) czyli grę przeciwko Cracovii powinni wyj... każdego z drużyny na zbity pysk ( niestety nie realne bo większość piłkarzy ma przewrócone w głowach i uważa się za święte krowy , po takim masowym wyj... zawodników z 80% ligi nie chciałoby u nas grać ) .
Niekompetentny dyletant Majewski ?? Akurat Majewski jest dość kompetentny , jego jedyna wada to kompletny brak zdolności współpracy ( swoją drogą nasze grojki też nie są święte na tym polu ) . To wymień trenera Cracovii z ostatnich lat z większymi osiągnięciami zawodowymi . No chyba , że dla Ciebie jest to trener ''awans'' Wojciech Wuefista .
ech, ech, ech ... tylko tyle mi pozostaje zrobic nad Twoimi argumentami :)
Ludzie nie kłóćcie sie... Temat watku brzmi inaczej.
KRZYSIEK, DZIEKI ZA GRE W PASACH I POWODZENIA W DALSZEJ KARIERZE
Dzięki Krzysiu. Dałeś mi wiele radości swoją grą. Powodzenia w nowym klubie i ogólnie w życiu.
Dziekuje Ci za gre w Cracovii. Nie byles wiodącą siła w tej druzynie, ale postanowilem mimo wszystko Ci podziekowac gdyz etyka tego wymaga. Powodzenia w nowym klubie.
Jeszcze raz podziekuje Krzyśkowi za pełne zaangażowanie w grę
i dawanie zawsze 100%
Dziekuje Krzyskowi także za to
ze miał klase żeby zlewać takich oszołomów jak np. A.W.B
ktorzy np do niego ale tez do innych zawodnikow potrafili ciskać bluzgi
po przegranym meczu
trzeba trzymac poziom pierwszoligowy?
to dotyczy takze postaw kibicowskich
Wielkie, wielkie dzięki...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)