Santo po Twoim pieprzeniu od razu widac żeś z pisu :D...
-
-
Paweł Nowak chce odejść z Cracovii ??
Baran jest prawie kompletny na swoją pozycje bo rzeczywiscie brakuje mu tylko strzału jaki posiada np Sobolewski, Kłus tez na defensie gra super i nawet jemu raz na rok (jak Nowakowi) wyjdzie prostopadłe zagranie, była kiedys taka akcja która sie strasznie podjarałem chyba nawet zagrywał wtedy do Nowaka
Pawlusinski od dawna twierdze ze jest slaby ale jego fenomen polega na tym, ze mimo iz jest bez formy strzela bramki
nie chodzi o to ze Nowakowi nie wyjdzie dziura, tylko o to ze mysli ze za kazdym razem mu wyjdzie. przeciwnik wystarczy ze ogladnie jego jeden mecz i juz wie o nim wszystko bo kreatywnosc przy jego nazwisko punktowana jest na 0(słownie: zero)
Majoros miał technike i potrafił wygrac pojedynek 1 na 1 a nawet jeden na 2 czy 3, pozatym tez potrafił grać dwiema nogami, ale oczywiscie tego nikt nie zauwazyl bo nie biegał jak nowak od lini do nili
Zgadzam się co do Majorosa - miał o wiele większy potencjał niż Nowak. Nowak jest typowym wyrobnikiem i jak już pisałem mówienie że jest najlepszym zawodnikiem świadczy tylko że mieliśmy bardzo słaby zespół. Absolutnie nie jest to zawodnik do rozgrywania piłki ale do walki i przeszkadzania. Dlatego jest wartościowym zawodnikiem ale żadna "dzuira" w drużynie się nie pojawi gdy odejdzie - prawdopodobnie Sasin może grać tak samo a może lepiej, Sacha może być bardziej wszechstronny a Pawlusiński rzeczywiście więcej spotkań miał przeciętnych niż dobrych no ale jak mu siadzie to bramka prawie pewna
.
Paweł Nowak jest [b]wychowankiem wisły kraków[/b], z którą w sezonie 1998/1999 zdobył Mistrzostwo Polski. Rok później został przesunięty do rezerw. Następnie grał w Hutniku Kraków, w Proszowiance, a od czterech lat jest pomocnikiem Cracovii.
To się nie dziwcie czemu tak go nie lubimy, a poza tym jest kibicem GTSu...
Jeżeli to Nowak nie chce podpisać, to mam nadzieję, że nie powącha trawy na wiosnę.
Trening z ME i tyle.
Jak Skrzyński.
Do Hiszpani też bym go nie brał, niech jedzie Baliga.
Klub che na nim wymóc przedłużenie umowy na rok na warunkach jakie ma teraz.
Paweł wie ile dostali nowi zawodnicy w Cracovii, wie ile dostał np Dudzic
No i wie ile by dostał w innym klubie
Każda z tych kwot jest wyższa niż to co dostaje teraz.
Nigdy nie kłamał że "kocha", nigdy nie całował "herbu"
ale wie co zawdziecza Cracovii i nigdy nie stroił żadnych foch
Paweł Nowak to porządny gość i zasługuje na szacunek
Taaak...
Przy okazji na forum dokładnie widać kto jest za Cracovią, a kto jest AntyWisła
Kazek Węgrzyn też grał w Wiśle. I co z tego?
Liczy się to, czy ktoś przechodząc do klubu, potrafi na boisku oddać całe zdrowie, serce i być z drużyną.
Uszalewski jest wychowankiem Lechii i co z tego ?
Liczy się dobro Cracovii i jeśli ktoś chce pomóc Pasom osiągać najwyższe (możliwe) cele to tylko należy takich ludzi popierać.
Radwański też grał w Wiśle, Sasin w Śląsku Wrocław, Murawski w Legii....
Jakie to dziś ma znaczenie?
Jak można usłyszeć...Biało - czerwone Pasy, wiesz co to znaczy...
Założyłem ten wątek by info nie uciekło a tu nagle taki cyrk. Szkoda....
p.s. Giza też grał w Wiśle
Giza tez gral w wisle ale sie tam nei wychowal a wrecz przeciwnie, jesli w ogole w jego przypadku mozna mowic o grze a zwyklym trenowaniu.
Wlasnie najbardziej mnie wku.. ta jego wszechstronnosc o ktorej wiekszosc pisze zaslaniajac jego braki techniczne ciagle mieszajac w jego boiskowym ustawieniu. Poza tym ze jest zapchaj dziura nic sensownego nie pokazuje, nieprzemyslane zagrania, brak jakiejkolwiek precyzji, uderzenia strzalu cokolwiek. Sam twierdzi ze najlepiej gra mu sie na lewej pomocy ale co z tego bo nawet grajac na tej pozycji wymaga sie od zawodnika wejscia na szybkosci zagrania z klepy, CELNEGO DOSRODKOWANIA a on po tylu latach spedzonych na boisku i grze w pilke nozna nie potrafi celnie uderzyc pilki badz jej podac koledze z druzyny.
Jest cholernie słaby i trzyma go tylko to iz ma 30 lat ktore rzekomo przemawia za jego doświadczeniem, pytanie tylko gdzie zdobytym?
Nie jest to pilkarz ekstraklasowy oj napewno nie, zreszta nie on jeden bo Moskała,Radwański i Wacek na szczescie ktorego juz nie ma rowniez. Zreszta powtrazam sie od jakis paru lat dobrych wymieniajac ich raz po raz ale moze wkoncu nadejdzie ten dzien chwaly i nie zobacze zadnego z nich w kadrze druzyny.
Nie narzekaj na wszechstronnych piłkarzy, bo co powiedzieć o sprowadzonych przez Płatka Sasinie, Mierzejewskim czy Murawskim?
iwi: czy w analizie, czy w syntezie, mówisz to samo, ale dopiero ta analiza pokazuje, jak się zacietrzewiłeś. Tak jakbyś zapomniał, że przez ostatni rok "styl" drużynie nadawał niejaki doktor, który żądał "wygrywania pojedynków 1 na 1", a nie zdobywania terenu grą z klepki, i jak się to komuś nie podobało (Giza, Bojarski) to po prostu był odstawiany. Po dojściu pod pole karne przeciwnika w ten sposób nikt już nie miał siły na celne dośrodkowanie, przyśpieszenie rozegrania, a nawet dobry strzał; no i oczywiście dotyczy to również Pawła Nowaka, a w jeszcze większym stopniu Moskały, Pawlusińskiego (strzelał coś, a ile miał sytuacji?), Dudzica, Witkowskiego, no po prostu całej drużyny. Wydawało mi się, że co do tej diagnozy panuje zgoda, tymczasem - to wszystko jest wina Pawki! No brak mi słów.
Zaden z nich nie zagral jeszcze 90 minut w ligowym meczu takze poki co nic nie moge o nich powiedziec po za tym ze Murawski jest obronca, Mierzejewski napastnikiem a Sasin pomocnikiem.
Mozna byc graczem wszechstronnym jesli ma sie ku temu jakies predyspozycje a Nowak z calym szacunkiem ich poprostu nadzwyczajniej w swiecie NIE MA!
Klub najlepiej zrobi, jak się nie da zaszantażować, tak jak w przypadku Pawlusińskiego.
Bo cała sprawa została rozdmuchana, aby poprzez prasę i niektórych kibiców wywierać presję na klub.
Jak Nowak chce, to niech odchodzi. Ja tam po nim płakał nie będę, bo jest to zwykły ligowy wyrobnik, a latka też już swoje ma.
Wojtuś lubi " swoich", to klubu długo szukał nie będzie.
Cudowna wiadomość , oby odszedł . Jeszcze tylko Radwańskiego się pozbyć i nie będzie wychowanków gts-u w CRACOVII .
Już widzę ten powrót syna marnotrawnego do Łęcznej .
Nie da sie czytac niektorych rzeczy i po prostu mi wstyd, ze z takimi ludzmi musze dzielic stadion.
Dziwne jest, ze na najwiekszy brak szacunku ze strony kibicow musza narzekac ludzie dzieki ktorymi Cracovia tak szybko podniosla sie z kolan ... Najbardziej gnojeni sa ci, ktorzy wydostali Cracovie z czelusci III ligi.
Z kolei przez pieprzona mitoligizacje pamiecie ludzie smeca, ze przez Stawowego, Gize i Barana Swierczewski nie gral. Ze Wawrzyczek i Wisniewski grzali lawe. Ze Citko nie byl podstawowym graczem.
Z blotem mieszani sa Radwanski, Nowak, Skrzynski, Giza i Stawowy i inni z tej ekipy dzieki ktorym awansowalismy do II ligi, a pozniej stanowili trzon druzyny, ktora wywalczyla Ekstraklasy.
Niech nikt nie pisze, ze ktos inny tez by to zrobil, bo mielismy ogromnego farta, ze rozwalila sie Proszowianka i scalona druzyna przeniosla sie do Cracovii i zostala uzupelniona Giza i kilkoma graczami Pasow. Gdyby nie ten fakt, to nie wiem, gdzie w dwa miesiace po zainteresowaniu Filipiaka Pasami znalezlibysmy pilkarzy, ktorzy stworzyli nowa Cracovie.
Czy to sie podoba komus czy nie, to ci ludzie stworzyli kawal pieknej historii Cracovii i nalezy im sie szacunek i miejsce w pamiecie, a nie napierdalanie na kazdym kroku na nich i wyzywanie od synkow i tatusiow.
To nie czytaj , nikt Ci nie każe . Mi wstyd za Pasiaków, którzy podniecają się fanami/wychowankami gts-u grającymi w Cracovii .
Hahahhaha jeszcze tego brakowało, żeby takiego wiślackiego bu... jak Skrzyński darzyć szacunkiem .
Gdyby nie Filipiak i G100 to byśmy ze składem wuefisty Wojciecha nadal tkwili w III lidze . Nie rznij głupa Lopez ... chyba , że po prostu o czymś nie wiesz .
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To nie czytaj , nikt Ci nie każe.
i wracamy do przedszkola z poziomem dyskusji. Gratulacje
> Mi wstyd za
> Pasiaków, którzy podniecają się
> fanami/wychowankami gts-u grającymi w Cracovii .
Oczywiscie - nie oklaskiwales Ankowskiego, tkory zostawal krolem strzelcow, ani Giza strzelajacego bramke Polonii, ani Nowaka ladujacego bramke Legii ... Stales wtedy i czekales az ci wszyscy ludzie pojda w pizdu, bo nic a nic nie przyniesli chwaly Cracovii :) Smiac mi sie chce jak czytam takich nadetych gosci jak Ty
[pre]Cudowna wiadomość , oby odszedł . Jeszcze tylko Radwańskiego się pozbyć i nie będzie wychowanków gts-u w CRACOVII .
Już widzę ten powrót syna marnotrawnego do Łęcznej .[/pre]
http://nasza-klasa.pl/profile/7662673/gallery/18
Zobaczcie - to jest link do zdjęcia profilu Radwańskiego. Proszę zobaczcie!! Tam jest na zdjęciu jego syn z czapką Cracovii, szalikiem Lech Poznań i ma na sobie ubranie w barwy Cracovii!! To świadczy o tym, że Radwański NIE jest przywiązany do GTSu jak tak tutaj niektórzy uważają.
mknacylopez nad przeszłośćią trzecioligową i drugoligową Cracovii najlepiej spuścić zasłonę zapomnienia.
Jeżeli nie wiesz dlaczego, to ja nie będę tego tłumaczył na publicznym forum.
Szybkilopez jeb... mnie to jakie masz o mnie zdanie , mogę dla Ciebie być nadętym bufonem i antywiślackim psychopatą . W Cracovii nie powinno być miejsca dla wychowanków gts-u , dla takich jak Ty Skrzyński , który przychodzi na trening Cracovii ubrany w wiślacką szmatę jest godnym szacunku piłkarzem a dla mnie zwykłym psem , wyrobnikiem grającym za kasę w Cracovii .
I powtórzę jeszcze raz o ''dream-teamie'' Wojciecha Wuefisty , nie rznij głupa . Zresztą już Ci Hefko napisał .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)