słuchajcie - zakładamy klub VIP, czekamy na zgłoszenia, mogą się zgłaszać tylko kibice Cracovii, podpinajcie swoje nicki pod liste poniżej, otwieram liste:
1. Ro Man
2. ...
-
-
VIP
A jakie będą przywileje ?
w Krakowie jest juz klub VIP. Tańczą w nim dziewczyny równie atrakcyjne jak te z tematu "Piękne i ponetne Panie..."
no i niby o co ma chodzic w tym temacie ?
zalozmy jeszcze klub Stawowego,Anty-Stawowego,milosnikow Cabaja a takze przeciwnikow Witkowskiego...
Kolejny błyskotliwy temat RoMana:D
hej, więc ci co się zapiszą do klubu VIP bedą mieć tańsze ceny za bilety i różne promocje, więc jak? polecam
gadałem z wysoko postawionymi ludźmi w klubie i oni są za tym pomysłem, chodzi o to aby zintegrować fanów Cracovii i żeby pomagali Cracovii, więc zróbmy listę i przedstawmy ją w klubie, Filipak się zgodzi bo to wszystko ma zintegrowac fanów i chodzi też o wyjazdy i oprawy, wieloryb - nie rozmydlaj tematu tylko wpisz się na listę
Ro Man, walisz scieme maksymlanie... Ale, jesli Profesor ma taki pomysl i chce zaakceptowac istnienie takiej grupy, to mysle, ze moze spokojnie powrocic do listy nazwisk z Grupy 100... To przewaznie wlasnie VIPy i umieja integrowac srodowisko Cracovii, co juz chyba kiedys pokazali...
Poza tym, temat pierdo lenie o Chopinie...;-)
roman to hej
Chyba roman to gej? :P
Przyznam że nie rozumiem już Twoich postów na temat Ro Mana Santo, gdyż jak widzisz gość zakłada tematy i ciśnie sobie ogólnie z takich postów jak Twój grubą beke. A co do tego, że uparłeś się na tego geja, nie wiem czy Ro Man przyznał się do bycia pedziem, ale to że cały czas nazywasz go gejem robi się już nudne. Czyżby jakieś kompleksy?
Po wypocinach Santo na temat kolejnego ''uciskanego'' piłkarza nabrałem podejrzeń ;) .
2. Franc Maurer
3. mjr Bień
4. Waldemar Morawiec
niestety ale lista zamknięta już....
rozumiem, że ten topic powstał równowlegle z topikiem "wislackie knajpy"?
Panie _nie nudzący się w pracy w Agorze_ autorze, nieprawdaz?
RoMan-ek prowokatorek
1.RoMan
2.Michnik
3.Jaruzelski
4.Kiszczak.
5.Maleszka vel Ketman
6.ZOMO-wcy z plutonu pacyfikacyjnego kopalnii Wujek.
...dopisz nastepnych
aha wszyscy siedza w eleganckim klubie i ogladaja film "Sami swoi"
RoMan widze ze sprawia Ci radosc zartowanie z nas i robienia sobie jaj z forumowiczow ten przesmiewczy ton typowy dla wyborczej juz mnie nudzi. RoMan idz do lekarza masz objawy typowe dla choroby "Michnikowszczyzna" ja sie nie dałem jej zarazic ale widze ze ty jestes nosicielem .
nie rozumiem: czemu na Hyde Parku nie można zrobić zapisów na listę VIP? czy to komuś w czymś przeszkadza? przecież to pomysł nieoficjalny i dopiero się kształtujący, Projo-czemu tak śmiertelnie serio? odrobinę dystansu życzę
Eeee, a myślałem, że chodzi o piwo z biedronki. Straszne świństwo :D
Ale do tego to odrębny wątek jest :D
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?4,1406310,page=17[/url]
racja, w Biedronce jest piwo VIP produkcji najgorszego browaru w Polsce w nadgranicznych Głubczycach, a my w kwestii VIP mamy być najlepsi, Projo ma sporo pomysłów na Pro-mocje-będzie super, podpisujcie listę VIP, będziemy organizować własne wyjazdy limuzynami-mam kumpla dealera Forda i obiecał coś popatrzeć, Filipiak przyklasnie pomysłowi na pewno bo chodzi o integrację kibiców, a na tym mu zależy-wiem bo mam kumpli w klubie i mówią mi co się dzieje
RoMan Palikotem forum. :D
http://www.dziennik.pl/polityka/article308054/Palikot_chce_wejsc_na_zjazd_PiS_jako_kobieta.html
do Palikota pasuje moze zmienic nick na Gasipies. RoMan ja mam dystans do siebie ale nie mam juz tolerancji do tego aby ktos swoimi glupimi pomysłami uwazał forumowiczów za idiotów rzucajac co jakis czas bzdetne tematy.
dopisuje:
1.RoMan
2.Michnik
3.Jaruzelski
4.Kiszczak.
5.Maleszka vel Ketman
6.ZOMO-wcy z plutonu pacyfikacyjnego kopalnii Wujek.
7.Biedroń,Poniedziałek,Raczek z mężem.
dalej ogladaja film "Sami Swoi"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)