Albin Mikulski nie wróci na stanowisko dyrektora sportowego Cracovii. - To była decyzja trenera Płatka, który na dziś nie widzi możliwości takiej współpracy. Może wrócimy do tematu w lipcu? - przedstawił sytuację Jakub Tabisz, wiceprezes Cracovii.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,6216832,Trener_Platek_sobie_nie_zyczy.html
-
-
Come Back Albina Mikulskiego - jesteś za, czy przeciw???
:):):)
Dziękuję za dysputę.
Uff.
no tak poco płatkowi mikulski jak sam moze sprowadzic kontuzjowanych emerytów albo niezdolnych młodych.
Santo wez nie pierdol. Murawski gwarantuje mu w szatni to czego Witkowski nie moze dac przemykajac sie po katach. A kto jest niezdolnym mlodym? Sacha?
Uffffffffff !
Płatek jest konkretny, coraz bardziej go lubię, jeszcze żebyśmy się utrzymali...........
murawski emeryt, misan zapewne dudzic i wiecznie perspektywiczny mierzejewski. platek sam zrobi wszystko jest alfą i omegą, wyjebac witkowskiego bo dziwnie biega
Węgrzyn tez był stary jak do nas przychodził i był naszym najlepszym obrońcą. Misana już oceniasz a nie widziałes jego gry. Okaże się czy transfery były dobre, ale Ślusarski i Sasin są 100% dobrymi wzmocnieniami. Płatek nie pozbywa się Witkowskiego, tylko daje go na wyporzyczenie. Nie podoba mi się to, ale mam nadzieje, że Witkowski się odbuduje i pokaże Płatkowi na co go stać. Jeśli w Łęcznej będzie grał słabo, to będzie znaczyło że Płatek miał rację.
Bo oprocz biegania licza sie tez inne umiejetnosci :) Jak na przyklad walka bark w bark, wslizgi, gra glowa, praca dla druzyny. A Wiciu nie jest tak dobry w dryblingu i nie ma takiej szybkosci, by nie musial korzystac z sily fizycznej.
ja mam poprostu dosc gosci ktorzy przychodzą i na starcie sprawiają że najlepsi zawodnicy muszą odchodzic z druzyny, bo im sie kurwa nie podoba jak ktos biega.
nie ma na to przyzwolenia. płatek musi odejść
Wicu jest kompletny.
pajac
to nie do Ciebie SaNtO, nie skończyłeś zdania, więc pomogłem
pajac to jest Moskala ktory bramki nie strzelił od 10 lat i Dudzic ktory jest piłkarskim dnem.
nie stac nas na to by pozbywac sie Witkowskiego tylko dlatego ze Płatkowi sie nie podoba jak biega. juz byl trener ktoremu sie bieganie nie podobalo i do teraz nie ma rozgrywajacego i skrzydlowego a miejsce w tabeli ma cyfry 1 i 5.
Santo czasem sie z toba zgadzam czasem nie ale ogolnie mam wrazenie ze przechodzisz buntowniczy wiek w swoim zyciu i zachowujesz sie jak kobieta w ciazy.
Płatek NIE wyjebał Witkowskiego a sam został wyj... przez rozkapryszonego gowniarza, nie spodobało mu sie to, co mnie w zadnym stopniu nie dziwi, bo jak z calym szacunkiem dla Witkowskiego - szczyl jego pokroju manifestuje swoja niechec do podania chocby i reki trenerowi schodzac z meczu(grajac kompletna pyte) i wiedzac o tym to z gory jest przegrany, dodatkowo dostaje szanse by sie poprawic - marnuje ja! Po co nam taki zawodnik?! bedzie mial okazje do gwiazdorstwa w ojczyma Wojtusia, zobaczymy co pokaże!
Czy on ma nam pomoc w walce o utrzymanie hallo, po raz kolejny powiem ze my nie gramy nawet o wspomniana niegdys "pietruszke" zeby mozna bylo sobie olewac tego typu zachowanie!
Czy na dzien dzisiejszy twoj kochany Majoros tez pomoglby nam sie utrzymac?! gosc poza szybkim i zwinnym jedzeniem hamburgerow oraz potykaniem sie o wlasne nogi nic nie pokazal!
Murawski emeryt tak? skoro tak mowisz to lepiej nie komentuj swoich osttanich postow na temat tego jak to bys chcial aby jednak Bania do nas wrocil...moze Ty naprawde dorastasz zbyt powoli...
Grzegorzewski by sie przydał i nie ma co z tym polemizowac gdyz w razie kontozuji Bartka (odpukac, puk puk puk) zostajemy bez atakujacych na pewnym poziomie. Jesli jest jeszcze szansa to radzilbym Jakubie Tabiszu ja wykorzystac, a ty Santo bedziesz mogl jako ekspert ekstarklasy,pierwszej,drugiej, i trzeciej ligi podziwiac gre swojego pupila na lubelszyznie i niecierpliwie patrzec jak sie rozwija i czekac na jego wielki come back do Cracovii.
1906% poparcia dla Płatka!
a za co mial podawac reke platkowi? za to ze dostal od niego policzek?
jezeli odejdzie do Górnika to juz nie wroci do tego pseudotrenera bo nie bedzie mial poco, w 1 lidze strzeli 20 bramek i pojdzie gdziekolwiek i bedziemy płakać.
ja z Banią sobie zartowalem, jednak mniemam ze i tak jest lepszy od kazdego z naszym napastnikow, moze poza SLusarskim no i oczywiscie Witkowskim.
Grzegorzewski moze i by sie sprzydal a moze i nie, tego nie wiem nikt jak szybko sie wkomponuje jesli w ogole w miesiac jest to mozliwe
Santo - faktycznie masz stany maniakalno depresyjne :) Platek pozbyl sie primadonny od kebabow, ktory nic nie pokazal. Nic a nic, oprocz duzej kontuzjogennosci i dwoch dryblingow przez rok grania :)
Teraz nie chce Witkowskiego, ktory zgrywa pipke grochowa na meczach i treningach, a Ty go wyzywasz od pseudotrenerow:) No ladne jaja :)
Witkowski nie strzeli 20 bramek w 1.lidze i wroci do nas, bo z Lecznej w szeroki swiat nikt nie wyplywa
Jeśli ktoś przechodzi obok meczu powinien zostać zmieniony jeszcze wcześniej niż wtedy Witek. W walce o utrzymanie nie ma czasu na sentymenty, A zachowania rozkapryszonego gwiazdora (nie podanie ręki) tym bardziej świadczą o nim. Płatek zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Wreszcie konkretny trener z jajami. Nie daje sobą pomiatać jak to inni, byle by tylko kasa się zgadzała.
Santo Ty chyba sobie zartujesz z tym policzkiem?! skoro tak to lepiej byloby jakby dostal z golej dupy w pysk.
Santo ja mam wrazenie ze caly pilkarski talent jaki upatrujesz u Witkowskiego to jego ładne czarne bmw oraz piekna kobieta u boku oraz cieple slowa Benhakkera na jego temat.
Ja do niego nic nie mam poza tym ze uwazam, iz na dzien dzisiejszy nie pomoze nam w walce o utrzymanie gdyz styl prezentowany przez niego jest niestabilny a jego chimeryczne zachowanie powoduje zbytnia poblazliowosc u trenera ktorej Płatek nie akceptuje a z czym ja sie w pełni zgadzam.
Jesli w Łecznej strzeli 15 bramek, moze chocby i nawet 10, oraz zostanie pochwalony przez Stawowego bede twierdzil ze sie nadaje. Nikt nie przekresla mu kariery, sam nie wyciaga wnioskow z tego co sie do niego mowi, czy naprawde tak trudno jest sie poprostu wziasc do ch.. za robote?!
Depesz , obsesję to ma kłamczuch Stasek na punkcie trenera z Wąsem . Dalej żyjcie sobie w świecie w którym Wojciech Wuefista i Skrzyński to zapaleni fani Cracovii .
Nie mógłby ktoś załatwić dla Santo konsultacji u tej pani psycholog zatrudnionej w Cracovii ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)