nie wiem, czy to jakiś debil, RoMan, czy inny troll. tak czy siak - banuję.
na wypadek, gdyby to był RoMan, to od razu prośba - daruj sobie nękanie Karvina przydługimi mailami w stylu tych, które zbiegły się ze zbanowaniem "Seby z Prokocimia"
-
-
Bojkot Forum
dobrogost Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SebaKSCprOKocim Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> jestem tu nowy i nie
> > zamierzam bojkotować forum bo uważam że to
> > głupie, forum jest od pisania a nie od
> > bojkotowania, bojkotować to sobie można GTS a
> > forum nasze nie, pozdro
>
>
> no wlaśnie, bojkotują tylko gupcy, zgadzam się
> z toba kolego
> tak poza tym to hej wszystkim bo też jestem tu
> nowy.
Jak można być takim debilem, to nie mieści się w żadnych kategoriach głupoty.
Roman podłapał zmienne IP i śmieje się z moderatorów.
RoMan vs ACTA
oi Roman, oi...
To już tematu nie wolno odgrzebać ? http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1266563
Chyba zbojkotuje to forum :)
nie musisz bojkotować. 11 nic nie wnoszących postów w mniej niż godzinę. po nieprzyjemnych przejściach z przeszłości trolling dusimy w zarodku.
RomANonymous!
39 dni później
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1935340,page=6
Czemu w tym temacie nie można umieszczać postów mimo, że nie jest on zamknięty ?
Cenzura prewencyjna czy co ?
Edit: Cenzura prewencyjna, pojawiła się wiadomość, że post będzie niewidoczny dopóki nie zaakceptuje go moderator.
to pierwszy krok, ale w końcu forum jest moderatora, więc możesz tutaj pisać pod warunkiem że tak jak jak moderator sobie tego życzy
drugim krokiem, być może kiedyś to się stanie, będzie tak że moderator będzie Ci wysyłał tekst do akceptacji/zatwierdzenia, i albo się zgodzisz na twój podpis albo może ktoś inny się zgodzi, w każdym razie nie będziesz już mógł zgłaszać propozycji na własne teksty
więc póki co ciesz się ze jest tak a nie inaczej :)
A.W.B. Napisał(a):
> http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1935340,
> page=6
>
> Czemu w tym temacie nie można umieszczać postów
> mimo, że nie jest on zamknięty ?
> Cenzura prewencyjna czy co ?
>
> Edit: Cenzura prewencyjna, [b]pojawiła się
> wiadomość, że post będzie niewidoczny dopóki
> nie zaakceptuje go moderator.[/b]
Może automatyczna ochrona przed spamem na forum? Mi pojawiła się kiedyś taka informacja jak Tobie gdy wysłałem posta z zapytaniem o to gdzie można nabyć w Krakowie jeden z angielskich przysmaków - celowo nie piszę jaki bo podejrzewam, że to przez użycie tej nazwy post automatycznie został zakwalifikowany jako spam :)
ci co bredzą o cenzurze powinni wziąć duży rozpęd i rypnąć łbem w ścianę, i tak do skutku, aż im wróci trzeźwy osąd spraw. AWB ładował lekko po 18.00 sporo postów w krótkim czasie, to jeden wpadł w sidła filtru antyspamowego. post zatem w owym temacie wisiał "zawieszony". a że po jakimś czasie AWB chciał wrzucić post identycznej treści, to również wpadł w filtr antyspamowy.
AWB - odszczekasz?
Dziwie sie ,ze nie ktorzy sie dziwia - ja ta informacje mam przynajmniej 2 razy w miesiacu :D
Juz sie przyzwyczailem ,ze jestem potencjalnym spamowiczem.....
knur Napisał(a):
> ci co bredzą o cenzurze powinni wziąć duży
> rozpęd i rypnąć łbem w ścianę, i tak do
> skutku, aż im wróci trzeźwy osąd spraw. AWB
> ładował lekko po 18.00 sporo postów w krótkim
> czasie, to jeden wpadł w sidła filtru
> antyspamowego. post zatem w owym temacie wisiał
> "zawieszony". a że po jakimś czasie AWB chciał
> wrzucić post identycznej treści, to również
> wpadł w filtr antyspamowy.
4 posty to sporo ? A 8 to już pewnie ''potop'' postów. Wyskoczył mi komunikat ,że post ma zostać zatwierdzony przez moderatora to skąd mogłem przypuszczać, że to filtr antyspamowy a nie kontrola treści.
> AWB - odszczekasz?
Odszczekiwać to mogą wiesz gdzie ...
Zresztą byłoby to dość śmieszne skoro główny moderator i zarazem administrator wypisuje na mój temat obraźliwe informacje wzięte z powietrza i przyparty do muru ich nie koryguje a ode mnie żąda się ''odszczekiwania''.
Filtr antyspamowy żyje własnym życiem. Tyle mogę o nim powiedzieć. Znamy się nie od dziś.
A.W.B. Napisał(a):
>
> Odszczekiwać to mogą wiesz gdzie ...
bardzo dobrze wiem, gdzie możesz odszczekać. w polskiej tradycji odszczekuje się wchodząc pod ławę, tudzież stół.
Tak se myślę ,że pora Karvinie przekazać forum z rąk ludzi lat 90-ych w ręce młodych. Niech se zrobią cuś freestyle;)w stylu facebooka czy coś podobnego... i bedzie święty spokój ;).
Trzeba tylko zostawić jedno podforum oldschools;)
:D
AWB wez nie pierdol, bo zachowaniem juz przypominasz ROMANA, biedny, szykanowany, cenzurowany, nieszczesliwy.
Filtr nie dziala jak nalezy, nikt sie na Ciebie nie uwzial, nie chcesz nie pisz na forum.
Duce ty tez skoncz pierdolic
15 dni później
Witam po raz kolejny...
Mam "krutkie" pytanie do osób decyzyjnych:)...
Czy dezydery ma bana definitywnego? Jeśli tak, proszę o "krutkie" uzasadnienie...(wiem,władza nie "mósi" się tłumaczyć)
Dlatego że przez sześć lat obecności na forum miał (miałem) słabszy dzień i chciał coś wszystkim "óświadomić"?
"Niektuży" taki "słabszy dzień" mają notorycznie... i forumowo żyją w najlepsze.
Ps.
Naprawdę czekam na odpowiedź, bo aż tak bardzo to chyba nie narozrabiałem?
Jeśli tak to w pierwszej lidze "chóliganuw" jestem :)
Ps.2
To już ponad dwa miesiące... Moja wymiana zdań z Sebą (pozdro Seba) :)
Seba chyba też zbanowany :(
Napisał(a)
------------SebaKSCprOKocim -------------------------------------------
> mnie sie teraz podoba forum, jest dobrze, chłopki
> piszą fajne beki czasem więc sie nie spinajcie
> ze jest źle bo jest całkiem dobrze i myslę ze
> sporo osób mogłoby to zaświadczyć,
> przynajmniej nie jest nudno dzieje się coś i tak
> byc powinno
dezydery napisał
Oto mnie osobiście rozchodziło się smiling smiley
Chyba że SebaKSCprOKocim rozchodzi się o to samo ...
Ps.3
Takie właśnie moje rozrabianie było :)
nie, po prostu zapomniałem odwiesić bo nie wpisałem dezyderego do osiołków. ban odwieszony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)