A może Paszczak nam sugeruje żebyśmy wszyscy przyszli ubrani tak jak on? ;)
Tylko Paszczak musisz nam podać sklepy i marki tych ubrań, kurtke już rozpoznałem, ale czapke buty i spodnie nie (bielizne podejżewam że nam odpuścisz). Czekamy... mało czasu zostało ;)
-
-
25.01.2009 (Niedziela) CRACOVIA vs Zagłębie S.
hahahaha :D
Zaku_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nooo to prawda Paszczak Zero barw
Chuligan w końcu. ;)
Hehe ;) No przeciez :P
Tylko syfa nie zaróbcie jak gołębie z sosnowca bo nam halę na play-off zamkną.
Jak wyjdzie "festiwal nienawiści" to będzie kiła. Na wstępie jakiś transparent "zapraszający DaCosta na trybuny" mógł by być fajny, a potem już tylko CRACOVIA.
ogolnie rzecz biorac to mamy 6pkt straty,gdyby nie raczka bylo by 6pkt ale przewagi.panie trenerze pierwsza runda niech se marek jeszcze zabroni ale na tym koniec!!!
Panowie ochłońcie troche. Teddy da Costa przecież zachował się najlepiej jak mógł w tej sytuacji i pokazał że ma charakter. To że w hokeju zdarzają się bójki to normalna sprawa na całym świecie i wypada sobie życzyć żeby każdy zawodnik bo tego typu incydentach zachowywał sie jak da Costa. "Czułości" należą się natomiast panu prezesowi Zagłębia... nazwiska nie znam.
popieram radsonJGtravel to jest hokej a nie balet bójki muszą być :D a prezes zaglebia to p.Adam Bernat
Czuję , że jutro będzie rekord frekwencji na nowej hali .
Cały czas prowadzimy zbiórke pieniędzy na "fundusz wyjazdowy" zachęcam do wrzucania pieniędzy do puszek na meczu z Zagłębiem!
lukasz_skawina Napisał(a):
> popieram radsonJGtravel to jest hokej a nie balet
> bójki muszą być
To samo pisałem w temacie o tym meczu. DOdam ,że DaCosta pomimo ,ze go Bernat "zapytywał" odmówił kablowania na Laszkę do WGiD nie mówiąc o prokuraturze.
Nie mam zamiaru gwizdać na tego gościa!
> a prezes zaglebia to p.Adam
> Bernat
Wątpie żeby się zjawił.
Podstawa to nie robić bydła.
Mamy szanse ich ponizyc na lodzie i potrenowac pozytywny doping przed play-off
Jakiekolwiek dymienie grozi jakimiś karami
I Zagłebie (ale nie tylko oni) wiedzą że w hokeja z nami nie maja szans
wiec teraz w play-off beda chcieli przeniesc konfrontacje na sprawy poza sportowe
Zróbmy Majstra to dopiero im gul skoczy ;)
http://video.google.pl/videoplay?docid=-4540109550145272624&ei=0Bx8SYXVCIrSjgLQz8ivBQ&q=cracovia+sosnowiec+wojna
Zajawka, z Sosnowcem co roku mamy starcia ;>
radsonJGtravel Napisał(a):
> Panowie ochłońcie troche. Teddy da Costa
> przecież zachował się najlepiej jak mógł w
> tej sytuacji i pokazał że ma charakter. To że w
> hokeju zdarzają się bójki to normalna sprawa na
> całym świecie i wypada sobie życzyć żeby
> każdy zawodnik bo tego typu incydentach
> zachowywał sie jak da Costa. "Czułości"
> należą się natomiast panu prezesowi
> Zagłębia... nazwiska nie znam.
Tutaj wcale nie chodzi o bójkę bo te rzeczywiscie sie zdarzają. Tutaj chodzi o tzw. całokształt zachowań na lodzie niejakiego Da Costy Teddego, któremu wmowiono albo sobie sam w poczuciu megalomaństwa wpoił że musi być ( albo zgola już jest) najlepszym hokeista w PLH. I wszelkimi dostępnymi dzialaniami stara się udowodnic swoja wyższość.
Jego slowne docinki w niewybredny sposób wyrażania do przeciwników, gry łokciem, dźganie trzonkiem kija służą tylko jednemu -leczeniu swoich kompleksów, poprzez eliminowanie najlepszych zawodników drużyny przeciwnej. Zgłęb temat "Radson". Popytaj troche o to zawodników grających w PLH. Wg. mnie ma Da Costa ma papiery na granie tylko jego problemem jest psychika ktora kierując jego reakcjami na lodzie może być bardzo groźna dla przeciwników. Trzeba odróżniać grę ostrą ale zgodna z przepisami od zagrań brutalnych czy postawy prowokującej i takich obślizgłych fauli kiedy sedziemu trudno jest zauważyc.
Dla mnie on jest kundelkiem podgryzajacym nogawki o oczywiście re4zerwuje sobie prawo do wyrażenia dezaprobaty.
Ja odnosze się do konkretnej sytuacji (z dyskusji wynikało że w związku z wydarzeniami z ostatniego meczu Zagłębie - Cracovia, są ludzie ktorzy chcą zgotować mu piekiełko). Nie śledze na tyle zawodników innych drużyn PLH żebym umiał scharakteryzować ich zachowanie na lodzie w przeciągu całego sezonu. Mój post powyżej dotyczył wyłącznie tego, że w związku z sytuacją między nim a Laszkiewiczem napewno nie zasłużył on na żadne bluzgi i tym podobne. Jeśli chodzi o inne wydarzenia związane z tym zawodnikiem to nie wiem czy zasługuje on na gorsze traktowanie od innych... dzisiaj mu się przyjżę ;-)
W kadrze na mecz jest nasz nowy nabytek Škorvánek. Poza składem jest Skinnari.
Jak ktoś wyżej słusznie zauważył,podstawa to nie robić bydła...
Na potrzeba obrońcy przez duże O!!!
Taki Iwicicz z podhala w 4 meczach ma 3 gole i 4 asysty,to istny skarb:)
Na PO powinniśmy wyciągnąć z Jastrzębi Lipinę to by pomogło bronić tytułu,a Jastrzębie i tak na medal szans nie mają:)Tak sobie marzę...
Nie wiem jaki macie problem do Da Costy. Umawiali się na ławce kar z Laszkiewiczem że po wyjściu będzie spięcie i było. A że Laszkiewicz dostał po mordzie to Wy od razu na Da Coste najeżdżacie. A jakby Laszkiewicz wygrał to byłoby wszystko ok? Zastanówcie się trochę. W hokeju bójki się zdarzają, a że nie zawsze wygra ten kto chcemy to już inna sprawa. A Laszkiewicz teraz się tylko tłumaczy głupio.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)