to że mamy dziurawą obroną to wiemy, dlatego Bartku zdobądź o 1 więcej bramkę w meczu z ubekami, byśmy mogli się cieszyć po tym meczu!
-
-
Bartosz Ślusarski - witamy w Cracovii
To jest polski Mirko Vucinic!!!
Ciekawe,czy zostanie zauważony przez siwego dziadka z Holandii.
drugi BOjar,dzieki Ci Panie BOze...............
Slusarz to jest inna bajka. Najlepsze slowo jakie cisnie sie na usta to profesjonalista.
Bartku oczywiście nie mam zamiaru Cię obrazić tym co napiszę,ale taka jest smutna prawda.
Piłkarz,który ma problemy z załapaniem się w 2 lidze angielskiej do składu w Polsce śmiało można rzec wyróżnia się ponadprzeciętną,wzbudza zachwyt pewnymi zagraniami,sieje postrach wśród obrony drużyny przeciwnej...
Czy nie jest to dołujące? To tylko pokazuje, w którym miejscu jest nasze "Serie A"
p.s.Bartku oby tak dalej,udowodnij wszystkim ,że się nie mylimy widząc w Tobie zbawienie ;)
Masz 100% mojego i pewnie nie tylko-zaufania i poparcia.
pzdr
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> samopas - Samuel Eto'o albo Messi nei ma strat i czasem
> nie przyjmie pilki?
Czasem tak, i co z tego? Co ma w ogóle piernik do wiatraka, oceniałem występ Ślusarskiego a nie jakichś bambusów z Barcelony.
> Zaczynajac post od
> wyrzucenia najlepszemu pilkarzowi Pasow
A kończąc na tym właśnie że mimo to jest u nas najlepszy. Umknęło?
> Ale przyjdzie na forum taki "samopas" i
> pierwsze co napisze, to zauwazy wytrwawnym okiem
> starego wygi pilkarskiego, ze owszem, moze i
> Slusarz dobry, ale mu pilka odskakuje.
Wyczułem drwinę;) To że siedzisz na forum dłużej sprawia że piszesz mądrzejsze posty? W czym moja opinia jest gorsza od twojej?
> Rece opadaja.
No, opadają.
Najlepiej to postaw mu pomnik i czyść buty po każdym meczu a na pewno zacznie grać lepiej.
A w niedzielnym cafe-futbol Kowalczyk już przymierzał w następnym sezonie Ślusarskiego do Legii.
Nie sądzę by to się kiedykolwiek stało :)
samopas - Messi jest bambusem ? :) Poza tym nie chodzi o staż na forum, ale to, ze po powrocie do domu albo odejsciu sprzed tv od razu pierwszy tekst to wyliczanka tego co zle zrobil Slusarz :)
Co z tego, ze skonczyles na pochwale, jak zaczales od wytrawnej zjebki :)
5 dni później
pozwole sobie wsadzić kij w mrowisko :D
Ślusarski w strzelaniu goli ma gorsze nogi niż głowę.Miesza nimi w powietrzu ,zamiast trafić w piłkę i strzelić gola po super podaniu Nowaka.
Stracona bramka jest po błędzie Slusarskiego w murze.Po prostu scykorzył przed uderzeniem piłki :(
To tak dla rownowagi samych pochwał ;)
Po co takie rzeczy w ogole piszesz?! Czemu nie piszesz tego po kazdym meczu w jakim gral np Moskala?! zaloz sobie taki prywatny temacik najlepiej w HP i tam pisz o tych swoich interesujacych wywodach.
Piszecie pierdoly zeby tylko pisac, nie ktorzy!
Zapewniam CIe ze te jego dwie nogi sa wiecej warte nizeli 1/3 calej naszej kadry, takze zaprzestancie pisania takich rzeczy blagam was!
Na takiego ZAWODNIKA jak TY Cracovia i kibice czekali bardzo długo-ale wreszcie sie doczekalismy-brawo!
Bartek bedzie gosciem w programie "1 na 1" we wtorek na Canal + sport o 20.00
Bartek, trener Płatek, Sasin, odrodzony Pawka i Plastik, zresztą w ogóle wszyscy "nowi" i "starzy" - SUPER, STRASZNIE MI SIĘ PODOBA TA "NOWA" CRACOVIA!!!
Szkoda tylko, że nie ma już z nami Bojara, jego jednego mi żal..., ale może jeszcze, kto wie:)
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bartek bedzie gosciem w programie "1 na 1" we
> wtorek na Canal + sport o 20.00
Mozna to gdzies w necie ogladnac?
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1938126,,problemy_pasow_przed_starciem_z_wisla,wiadomosc.html
a propos Bartka Ślusarskiego.
Nasowa sie mnie takie pytanie , a mianowicie :
- czy ktos jest w stanie napisac ile w sumie Bartek huknal bramek po odejsciu z Grodziska, az do momentu powrotu do naszej ekstraklasy...?
Tak:
UD Leiria: 7 (24 mecze)
WBA: 0 (1 mecz)
Blackpool: 1 (6 meczy)
Sheffield: 1 (7 meczy)
Jak łatwo podliczyć 9 bramek za granicą.
- Dziekowa Nzg ....
25 dni później
http://polskatimes.pl/gazetakrakowska/sport/105802,slusarski-strachliwi-niech-siedza-w-domu,id,t.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)