Już w najbliższy piątek podejmujemy na własnym lodowisku zespół Stoczniowca. W tabeli zajmują miejsce pod nami, ze stratą 4 punktów. Ostatnio nie idzie im zbyt dobrze (m.in. przegrali z Naprzodem Janów 7:4, i na własnym lodowisku z Podchalem aż 3:8). Ich miejsce w tabeli, jak i sześcio punktowa przewaga nad zajmującym czwarte miejce Zagłębiem, świadczy o tym, iż nie możemy tego spotkania zlekceważyć. O żywiołowym dopingu dla naszych hokeistów wspominać chyba nie muszę...
-
-
CRACOVIA - GKS Stoczniowiec Gdańsk 09-01-2009 (piątek) 18:00
niestety mimo ze stocznia ma wyrazna zadyszke to boje sie ze Raczka przegra nam kolejny mecz,rozumie ze Radzik musi czasmi odpoczac ale ilez to juz razy nasz zmiennik nie dal rady wyciagnac tego co ktos inny by wyciagnal.w skrocie chodzi o to ze szkoda w sumie pierwszego miejsca.
z całym szacunkiem ale Rączka nie odstaje od Radzika. A wydaje mi się że mamy najlepszy duet Bramkarzy w Polsce.
Powiem tylko tyle: sedzia kalosz! Marek jest naprawdę w wyśmienitej dyspozycji.
Rączka bardzo dobrze broni.
Wreszcie nie będzie trzeba drżeć w play-off ,że jakiś rzeźnik załatwi nam jedynego bramkarza...
A co do meczu to myślę ,że Stocznia tym razem się nam nie postawi.
Bo chyba nie ma kim. Mają dość pokaźna izbę chorych.
duet moze i najlepszy niemniej roznice dostrzega kazdy poza szanownym gronem
sedzia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> duet moze i najlepszy niemniej roznice dostrzega
> kazdy poza szanownym gronem
zapewniam Cię, że grono widzie te różnice.. Rafał to cały czas jedynka, ale fakt jest taki że wreszcie czuje oddech na plecach.. Rączka broni bardzo dobrze i nie mam wątpliwości, że mamy najlepszy bramkarski duet w kraju.. napisałeś o przegranych meczach Cracovii przez Rączkę i stąd reakcja.. bo myślę, że zarówno ja, jak i pozostali forumowicze takich meczów nie pamiętają..
Sędzia jeżeli widzialeś np mecz półfinałowy PP w Gdańsku przegrany przez Cracovię to tam np. Radziszewski nie ustrzegł się paru błędów których wynikiem były brami dla Stoczni. A np. w ostatni wtorek w Nowym Targu Rąćzka wyczyniał cuda w bramce.
zdazam si ez torreadorem, Radzik tez pare meczy spieprzyl niestety, w Stoczni w PP nic nie pomogl druzynie. bywa.
Rączka odkryciem tego sezonu!!! Cieszy fakt, że mamy dwóch bardzo dobrych, równorzędnych bramkarzy! Wystarczy spojrzeć na tabele, mamy najmniej straconych!:D
Mysle ze od niepamiętnych czasów mamy wrescie w druzynie 2 wyrównanych bramkarzy w Cracovii!!!!!!!!!Dla mnie jedyna pozycja w obecnym sezonie która zostałan napewno znacznie wzmocniona
i to na 2 lata.
Rączka jest przecież świetnym bramkarzem! I żadnego meczu nie przegrał... w każdym prezentuje równa wysoką formę ale czasem przy postawie reszty drużyny nawet cuda w bramce nie pomogą... Na chwilę obecną są równorzędnymi bramkarzami.
p.s. Radzik w Gdańsku zawalił mecz strasznie...
Cieszę się bardzo że mamy Rączkę.
a ja wrócę do meritum czyli do meczu :D dzisiaj przyprowadzam kilka nowych osób na mecz więc WSZYSCY ŚPIEWAJĄ żeby nie trzeba było robić super tajnych sabotażowych akcji Wojtka :P
Miałem ubrać parciany pasek, ale pożycze od kolegi taki z ćwiekami.
poczekaj chociaż do pierwszego wyjazdu ;)
awaria rolby
http://www.krakow.pl/komunikaty/?MODE=mpkom&TYPE=show&kom_id=8163
co my mamy z Ta Stocznia? przegrywamy 0-1 :(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)