Tabisz to kawał gnoja to każdy wie, ale nie każdy wie że Popiełuszko wcale nie miał na imię Jerzy tylko zwyczajnie Alfons to tak zupełnie na marginesie.
-
-
Tabisz MUSI odejść
nie każdy też wie, że kapłani po świeceniach przyjmują nowe imię którym się posługują na stałe :) To tak na marginesie ;)
Tabisz jest może i kawał gnoja ale jego słupki nie stwarzają zagrożenie dla istnienia naszego klubu jak np :
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne/hiszpanska/news/rozbior-valencii-nieunikniony,1497222,5719
O tym rzeczywiście nie wiedziałem że po święceniach przyjmuje się inne imię chociaż nie zmienia do faktu że miał tak na imię ,natomiast słupki tabiszowskie szczególnie w poprzednim roku stworzyły zagrożenie dla istnienia naszego klubu, takie po których istnieją okoliczności określone w art.397 KSH , obligujące Spółkę do podjęcia uchwały o dalszym działaniu Spółki..
Tym razem nie na marginesie.
maaciek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ,natomiast słupki tabiszowskie szczególnie w
> poprzednim roku stworzyły zagrożenie dla
> istnienia naszego klubu, takie po których
> istnieją okoliczności określone w art.397 KSH ,
> obligujące Spółkę do podjęcia uchwały o
> dalszym działaniu Spółki..
[b]art. 397[/b]
[quote="Jeżeli bilans sporządzony przez zarząd wykaże stratę przewyższającą sumę kapitałów zapasowego i rezerwowych oraz jedną trzecią kapitału zakładowego, zarząd obowiązany jest niezwłocznie zwołać walne zgromadzenie celem powzięcia uchwały dotyczącej dalszego istnienia spółki."]
[/quote]
To bardzo poważny zarzut i nie można go stawiać publicznie bez uzasadnienia. Przeczytałeś to gdzieś czy jakaś niepotwierdzona plota?
To raczej stwierdzenie faktu, niż zarzut. Maaciek na pewno zobaczył to w szklanej kuli. A my za niedługo w aktach rejestrowych.
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie każdy też wie, że kapłani po świeceniach
> przyjmują nowe imię którym się posługują na
> stałe :) To tak na marginesie ;)
>
> Tabisz jest może i kawał gnoja ale jego słupki
> nie stwarzają zagrożenie dla istnienia naszego
> klubu jak np :
> http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ligi-zagranicz
> ne/hiszpanska/news/rozbior-valencii-nieunikniony,1
> 497222,5719
chyba pomyliłeś święcenia kapłańskie z siostrami zakonnymi to one zmieniają imię
Tabisz taki sobie jest ale go w sumie teraz odkąd jest Rząsa nie ma:P
księża też mają taką możliwość, z której korzystają - ma to odniesienie do Biblii :) W zakonach jest oblig ;)
A co do wątku - Tabisz jest i będzie, jak okręt niezatapialny. Po przyjściu Rząsy stał się miej widoczny - podwodny U-Boot ;)
Co do słów art. 397 KSH....w końcu ktoś napisze za dużo na forum, oskarżając bezpodstawnie i przeholuje.....
W końcu Ianie Thorpe dowiesz się prawdy, zamiast pisać o bezpodstawnych oskarżeniach, sam lepiej nie pisz czegoś czego nie jesteś pewien, ja w przeciwieństwie do Ciebie wiem o czym piszę.
Może w końcu skończy się na tym forum i wśród kibiców ten idiotyczny mit że Tobiasz jest specjalistą od słupków, a klub ma solidne podstawy i takie tam ble ble ble.
jak Ty wiesz o czym piszesz, to jest to już wystarczający powód by uwierzyć - napisze krótko Maaćku, przekonałeś mnie argumentami i dowodami....
Cracovia się rozsypuje, to kolos na glinianych nogach, Tabisz to "Koń Trojański GTS-u", Filipiak chce nas wykorzystać i porzucić....masakra ...
Niech nikt nie pisze ble,ble,ble....
Możemy uprawiać słowną woltyżerkę i nic to nie da, niestety z próżnego i Salomon nie naleje, no trudno.
Pisałem o tabiszu że jest kiepski w zarządzaniu Ty uważasz że jest ok ,zobaczymy kto miał rację.
Firma jest w słabej kondycji dzięki pociągnięciom księgowego-to chciałem przekazać.
Ty Ianie chociaż nie masz bladego pojęcia upierasz się przy swoim, niestety nic na to nie poradzę że zakochałeś się w kanali która niszczy ten klub powoli ale systematycznie.
Dowody będziesz miał nie długo jak firma pokaże swoje wyniki finansowe.
maaćku, daj pokój tym przekomarzaniom. Trudno oponentom dokonać obiektywnej oceny przy braku wystarczającej wiedzy dot. zachowań i praktyk pasożyta. Od dłużej chwili wychodzę z założenia, że im mocniej walczymy z tym wieśniakiem, tym paradoksalnie jego pozycja jest raczej coraz mocniejsza, a nie słabsza (niekiedy bez zmian). Może właśnie moment, w którym do Prezesa przestaną docierać głosy negatywnie oceniające tego wrzoda, będzie tą krytyczną chwilą w której uzna on, że misja Tabisza dobiegła końca ;-). Na zasadzie kontrariańskiego przeciwstawienia ;-), co poniekąd bardzo pasowałoby do krętackiego "team-spirit" korporacyjnego Comarchu.
Tabisz zawsze będzie miał swojego grono zwolenników złożonych z frakcji: comarchowców, masochistów, zafascynowanych fundamentalnym dusigrosizmem, ignorantów, itd.... Osobiście trudno mi to zrozumieć, ale ciężko walczyć z faktami...
za korzyma podbijam temat. najlepiej razem z Rząsą
ZA Korzyma winę ponosi chyba jednak Ulatowski, bo skoro jego były zawodnik ucieka od współpracy ze swoim trenerem do przeciętnego zespołu, jakim jest Korona, to co tu mogli zawinić Tabisz z Rząsą? Czy uważasz, że ten facet jest wart każdych pieniędzy - myślę o kontrakcie indywidualnym? Ja nie.
nie wydaje mi sie aby Korona byla tak zdeterminowana i płaciłą mu o 50% wiecej od nas. poprostu jakubek pewnie zaoferował śmieszną ofertę
No dobrze, ale skoro nie wiemy, jak naprawdę było, to dajmy na razie Jakubowi spokój.
no pewnie ze nie wiemy ale docencie drogi piszesz jakbys go nie znał
A czyja może być wina? trener go chciał, on pewnie też chciał u nas grać,a jak nie wiadomo o co chodzi...to chodzi o Tabisza :]
Santo- widzę, że posiadasz wiedzę większą od przeciętnego użytkownika forum. Brawo, powiedz, jak wyglądały negocjacje, co poszło nie tak, kto dokładnie sp.ierd.olił? Tylko konkretnie, z datami, nazwiskami i szczegółami.
wyglądały tak ze korona dała 200 złotych wiecej a Tabisz powiedzial ze nie da za uj
won Tabisz
do rozliczenia Rząsa
Rmszar kolejny raz bronisz dyletanta i nieudacznika którego ,,praca ''jest szkodliwa dla klubu.
Zastanawiam się jaki masz w tym biznes?Masz jakąś korzyść ,posadę ?Bo ilekroć ktoś wytknie mu ,,jakość ''pracy ty bronisz go będąc adwokatem,, diabła''.
To nie pierwsza kolego rmszar wpadka transferowa duetu taabisz -rząsa .Przegraliśmy z kretesem Sobotę ,Jonczyka i Korzyma z klubami wcale nie bogatszymi od nas .Różnica byla tylko jedna u nich sprawe załatwiali profesonaliści i ludzie konkretni A U NAS NIEUDACZNICY CZYLI DUET FLIP I FLAP lub inaczej tzw ,,pan nikt''.
Żałosne alibi się dla nich zawsze znajdzie-wszyscy winni naokoło tylko nie oni!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)