Jesl zajmuje sie rzeczami na ktorych sie nie zna miej pretensje do JF gdyz to jest jego pracodawca,i to on decyduje czym Tabisz ma sie zajmowac.
Zna sie na finansach-i robi to BARDZO DOBRZE wiec w czym tu wogole problem?
-
-
Tabisz MUSI odejść
Zeus napisał...więc w czym tu wogóle problem?
No problem właśnie w tym,żeby P.Filipiak w końcu dostrzegł pewne sprawy i coś w końcu z tym Jakubem zrobił!!!
PS.A co Tabisz robi BARDZO DOBRZE a co BARDZO ŹLE to można polemizować.
Krak- to może napisz bezpośrednio do Profesora? Naprawdę, nawet milion wątków z milionem wpisów wiele nie zdziała.
rmszar-chyba masz racje,chociaż wydaje mi się,że oddziaływanie poprzez internet/może akurat nie nasze forum/ czy inne środki przekazu, to jednak duża siła.
TYLKO PASY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5 dni później
Za te "koszulki" wypier.dalaj.
Ciągle pokazujesz swoimi decyzjami, że na Cracovii Ci nie zależy.
Zrobił źle, nie zrobił źle...trudno powiedzieć ale wiem jedno że to cham wielki i bufon! Byłem kiedyś w klubie po bilety, wychodząc nadziałem się się na Tabisza w drzwiach. Przepuściłem go elegancko, chociaż ma tyle lat co ja i powiedziałem "dzień dobry" a ten cham ani me ani be, jakbym był powietrzem. Parę metrów dalej ukłonił mu się ochroniarz. Reakcja była ta sama. Pomyślałem sobie: chyba za maluścy jesteśmy dla pana wiceprezesa!
Pamiętam podobne spotkanie z Prezesem Misiorem tyle tylko że akcja rozgrywała się na stadionie. Gość nie tylko się odkłonił ale i rękę podał!
To jest klasa panie niewychowany buraku Tabiszu!!! Może w życiu się dorobiłeś na lizaniu dupy przełożonym ale rodzice nie nauczyli cię podstawowej rzeczy: szacunku do drugiego człowieka! A na tym wózku daleko nie zajedziesz! CH.W.D.Tab.
10 dni później
Chyba już najwyższy czas,żeby po tym co się dzieje J.Tabisz podał sie do dymisji!!!!!!!!!
Ile tych najwyższych czasów już było? Tabisz jest jak posąg Zeusa wykonany przez Fidiasza.
Rozpoczynam odliczanie najwyższych czasów dla Tabisza.
16.07.2009 - pierwszy
12 dni później
Tabisz sam nigdy nie złoży rezyganacji . Nawet nie ma takiej możliwości .
9 dni później
7.08.2009 - drugi
Już wystarczy,zabieraj ze sobą wszystkich nieudaczników i niech w końcu przyjdzie ktoś do Cracovii,kto zna sie na zarządzaniu klubem!
Tabisz nawet nie powinien zacząć.....................................................................................
Powinniśmy założyć wątek:
[b]WSZYSCY POWINNI KUR*A JEGO ZAJE*ANA MAĆ ODEJŚĆ !!![/b]
Tabisz zajmij się w Comarchu czymś bardziej odpowiedzialnym a od CRACOVII odpierdol się nie pasujemy do siebie.
A miało byc tak pięknie panie Jakubie prezesie co nie?
Stadion pochytany i przecież dobry dojazd (nie wiem o co sie czepiacie)
Kibice? No przecież chcieliśmy ale ta wstretna ustawa by nie powiedziec ustawka
Na dodatek porozdawało sie zaproszenia
wiec Ci co dostali powinni byc wdzieczni
ba nawet pana Jauba prezesa po rekach całowac
Pogoda marzenie
Organizacja perfetto
i...
no tak jakby ktoś nasrał na środku
gówno znaczy się panie Jakubie prezesie
gówno
zarządzasz Pan we własnym odczuciu tak sprawnie i mądrze
a tu gówno
i co z tym zrobimy?
naprawdę wystarczy ze przekonasz pan profesora
ze słupki sie zgadzają?
panie Jakubie prezesie
to co teraz?
pewnie wszystkiemu winny jest Cabaj (tak pan sobie teraz mysli co?)
i trzeba by go wyrzucic z kadry tak jak Barana pan rześ wyrzucił
generalnie jest tak ze wszystkoś pan zgrabnie rozplanowal
tylko efektów nie widać
a więc sabotaż!
a kto może sabotować pańskie plany jak nie ci najstarsi
no bo przeciez młodzi nie mogą miec posłuchu
wiec usuńmy 'liderów" buntu
jak dotąd skutecznei usuwałes pan liderów buntu lub/i tych których w swojej wszechwiedzy nt piłki nożnej uznałeś pan za patałachów
Giza patałach, Skrzyński nie dosć ze patałach to jeszcze buntownik
to samo Bojarski
a Nowak to skończony patałach!
po co nam wogóle Nowak?!
co wiecej kto go wezmie to pożałuje!
a Baran?
a Cabaj?
Baran to napewno buntownik
a Cabaj patałach
Czy pozostał jeszcze ktokolwiek kto osmieli sie Panu podskoczyc?
Ktos kto osmieli sie cokolwiek powiedziec?
Nowak schodzi z boiska
a tu ktoś z osob ktore powinny dziekowac za łaskawe zaproszenie na mecz
klaszcze i pozdrawia Pawła Nowaka...
przegrywamy w tym momencie 2-6
a pan panie Jakubie prezesie ma czelnosc wykonywac jakiekolwiek gesty?!
Jak pan smiesz w takich okolicznosciach cokolwiek publicznie powiedziec?!
Jak pan smiesz miec pretensje do kibiców za podziekowania dla Pawła za 7 lat gry w Cracovii
Jak pan smiesz skoro jego odejscie to efeket panskiej buty i "oceny" jego umiejetnosci pilkarskich?!
Ciezko pan pracuej panie Jakubie prezesie
i wciaz wykonuje pan mnostwo pozytecznej pracy dla sportowej spólki akcyjnej
ale od spraw sportowych to sie wasc odp.i.erdol
bo sposoby jakie pan i panskie przydupasy stosują aby zasypasc przepasc pomiedzy słupkami
i tym co wg papierów byc powinno
a tym co jest
aktualnie ma sie jak 2 do 6
Tomek Rząsa musi miec niezalezny dostep do ucha profesora
a pan sie zajmij budową
Zatrudniamy trenera ktory o druzynie rozmawia tylko z Tomkiem Rząsą
a jesli w jakiejkolwiek sytuacji pojawi sie problem z kopaniem dołków przez pana i pana ludzików
to sprawe rozstrzyga profesor
Panie Kubo ogarnij sie pan sam
bo ta wszechwładza pana przerasta
warto to w koncu dostrzec
gdyby to Tabisz wcześniej wiedział ,to sam by CICHO za ministrem Drzewieckim lobbował za przyznaniem lewej licencji drużynie ŁKS.Czysta kasa by później od PZPN-u wpadła a slupki by się podniosły że hej ! ;)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/08/08/pzpn-zostanie-ukarany/
W 100 % zgadzam się z rafem.Z jednym ale-tabbisz won z klubu .Nie wierzę że można go przesunąc na inne stanowisko (np o inwestycji)i nie będzie maczal dalej brudnych paluchów w transferach.Przecież jak słupek skoczy to dalej będzie pod góre robił.W innych sprawach też szkodzi -wystarczy poczytać to co pisze maaciek w temacie inwestycji.Najlepiej wysłać go na reymonta ,albo do kanczugi!!!!!.
Wczoraj taabisz pewnie naiwnie liczył ze kibice Cracovii będą bluzgać na Nowaka wymyslać mu od psów i judaszów i kolejny raz ujdzie mu płazem szkoda którą Cracovii uczynił oddając za bezcen bardzo dobrego zawodnika.Zawsze można potem powiedziec -ja jako prezes chciałem przedłużyć umowę z Nowakiem tylko ten podły Nowak chciał górę kasy i do tego wg nie chciał negocjować.Teraz przez taabisza potrzebujemy kilkaset tyś zł na załatanie dziury po Nowaku .
Wczoraj taabisz dostal od kibiców pstryczka w nos i niech się cieszy że mecz był bez publiki w Sosnowcu ,a nie w Krakowie.Bo nie jeden kibic Cracovii by mu wygarnął prosto w oczy co o tym sądzi .Mam nadzieje że nadchodzi czas na to by go wywalić z klubu na dobre!!!Wielu w tym ja długo na to czeka i ..mrozi szampana na tą okoliczność.
Potter a przestan ze juz sie przypierd...ac do Tabisza!!!!!
Co Ty myslisz ze profesorek nie wie jak pracuje Jakub???
Zrozum , o to chodzi profesorkowi, abyś własnie napier..dalał na Tabisza a nie na niego.
Co powie prezesik to Jakub wykonuje, taka jest prawda.
Temat powinien być:
Prezes Filipiak powinien odejść!!!
Kolego awaria rozumiem że masz sponsora na miejsce Filipiaka?.
Nie przestanę jak to piszesz p.....ać sie do taabisza dopóki będzie szkodził klubowi.
Myśle ze Filipiak który nie zna się na piłce słucha ,,doradców''i belkotu co mu powie jakub.Filipiak jest zajęty Comarchem wiele spraw za niego załatwia taabisz .Ze szkodą dla klubu oczywiście.
Temat powinien brzmieć Taabisz i jego świta kolesi powinni odejść!!!!!!.Czego nie tkną w gówno zamieniają!!!
To co Tabisz robi z kasą Filipiaka to wstyd , hańba , srom i trwoga i permanentny brak wiedzy piłkarskiej , a nawet dyletanctwo i zwykłe sk........o!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)