O 13 konferencja:):):)
-
-
Tabisz MUSI odejść
tak jak wczoraj ?
W notatniku trenera jest "pińcet" nazwisk , kupiliśmy ledwie 4,5 zawodnika. Czas nagli, jak w tym tempie będziemy dalej kupować to ledwie 30-40 zdążymy.
500 nazwisk to wszyscy piłkarze z 1,2 i 3 ligi włącznie!!!Wszyscy musieli być na liście:)
Nie szukamy tylko w Polsce.
A według mnie Tabisz musi odejść bo dziś konferencji nie było i jest zastój w transferach :P
.
17 dni później
Za sfrajerowanie się w handlowaniu z Łęczną....
Bezwzględny wypad!!!!
Nie przesadzasz john doe?
Nie znamy do końca kulisów tej sprawy.
Ja wierzę, że Grzegorzewski przyjdzie jeszcze zimą.
Przecież Tabiś spełnił tylko wole trenera i pozbył się niechcianych przez tego ostatniego zawodników.
Uniknął po prostu setek postów pod tytułem "dlaczego on nie grał". Płatek i tak by nie dał im grać, więc uznał że lepiej dla nich będzie jak będą gdzieś grac niż w Krakowie siedzieć. Oszczędził w ten sposób amortyzacji wielu klawiatur.
Przedewszystkim oszczędził 5-u wypłat. Let's say 25-30kzł/miesiąc co daje 125-150kzł + wypozyczenie Kamila , pewnie jakieś 100-150 kzł.
Czyli sumarycznie gdzieś 225 000 - 300 000zł
To oczywiści szacunek kompletnie na nosa bez żadnych danych poza pewną wiedzą o stawkach jakie "latają" ;)
ps: A co miał Tabisz zrobić jak dostał info od najbardziej kompetentnej osoby ,że Ci goście na pewno nie zagrają... tak więc za te odejścia odpowiada wyłącznie trener. A czy zrobił dobrze czy źle to się okaże po sezonie....
Ale powinien w zamian sprowadzic Grzegorzewskiego juz teraz! Oddajemy Witkowskiego i Radwańskiego, na początku było mówione o wymianie na Grzegorzewskiego, a my oddajemy ich za darmo!
Ale człowieku nie rozumiesz, że kłopot sprawia Concordia... ?
a co ty możesz Miszczuniu wiedzieć o szczegółach transakcji???
Skąd masz info że poszlii za free???? he???
Nie wiem za ile poszli, ale napewno za jakieś ochłapy, a Grzegorzewskiego i tak nie mamy!
No to jak nie wiesz za ile to nie pisz ze ochłapy
Napewno Łęczna, która nie ma kasy żeby jakiejś Concordii zapłacić zapłaciła nam dużo za takiego piłkarza jak Radwański i za aż pół roku gry Witkowskiego u nich.
i tak sie nie dowiecie "ile" wiec po co bzdurnie spekulować
Kasa za Radwańskiegi i Witkowskiego na pewno nie jest wielka.To są jakieś ochłapy ,a ryzyko jakie podejmuje Tabisz jest ogromne.Pozbywamy sie napastnika i w wypadku ewentualnej kontuzji lub kartek Ślusarskiego mamy problem i jesteśmy w d.....Mamy wielka miewiadomą Misana ,młokosa Kaszubę i Moskałę.
Mam nadzieje że czyta to Tabisz i przejrzy na oczy.Przy wypożyczeniu Witka Grzegorzewski jest nam niezbędny!!!!.Mamy grabarza na łopacie i podejmujac takie ryzyko trzeba nie mieć 5 klepki.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)