Do dupu,znowu nie było dwucyfrówki ;)
-
-
Cracovia-Polonia Bytom 23.12 godz. 18
Dobry Mecz. Jakby taki doping jak na końcu był przez cały mecz. ;p
dobrze ze sie udalo zrobic wkoncu ten mlyn, bylo ludzi do spiewania :). doping byl ok, przeniesienie sie na koniec na srodek tez dalo oczekiwany skutek.
a co do samego meczu.. wynik mowi sam za siebie ;)
Doping pod koniec zajebisty był ;) Dobra współpraca z grupą dopingującą. Cieszę się że młyn był pod koniec na środku :P
ludzie bo mnie poszarpie :) znowu fajny rap lecial w przerwie pomiedzy 2 a 3 tercja, wie ktos co to bylo ???
Hat-tricki braci Laszkiewiczów.
PJ2008-12-23, ostatnia aktualizacja 2008-12-23 21:53
Małopolskie zespoły kończą rok na czele PLH! W ostatniej kolejce pierwszej fazy Podhale bez problemów ograło TKH Toruń, a Cracovia rozbiła Polonię Bytom
Hokeistom ostatniej drużyny ligi po nocach będą się śnić bracia Laszkiewiczowie, którzy wbili im aż sześć bramek (po trzy). Wynik powinien być jeszcze wyższy, ale w drugiej tercji krakowianie urządzali sobie indywidualne popisy, mijając np. po trzech rywali. W tej odsłonie bytomianie tracili jednak komiczne bramki. Pierwszą, gdy grali w przewadze, a drugą... strzelili sobie sami. Sebastian Strzelecki odbił uderzenie Daniela Laszkiewicza, a obrońcy tak nieudolnie próbowali wybić krążek, że trafili do własnej bramki.
W Cracovii nie zagrali przeziębiony Filip Drzewiecki oraz Damian Słaboń, który ma kontuzję pachwiny. - Nie pojedzie z nami do Gdańska na Puchar Polski [29-30 grudnia - przyp. red.] - rozkłada ręce Rudolf Rohaczek, trener Cracovii.
Na lód po trzech miesiącach przerwy spowodowanej kontuzją kolana wrócił za to Mariusz Dulęba. - Aż coś mi się działo, jak musiałem oglądać mecze zza bandy - przyznaje obrońca mistrzów Polski.
COMARCH CRACOVIA - POLONIA BYTOM 9:2
Tercje: 5:0, 2:0, 2:2
Bramki: 1:0 D. Laszkiewicz (4. L. Laszkiewicz, Kowalówka), 2:0 D. Laszkiewicz (11. L. Laszkiewicz, Kowalówka), 3:0 L. Laszkiewicz (15. Kowalówka, D. Laszkiewicz), 4:0 Pasiut (16. Mihalik, Badżo), 5:0 Noworyta (19. Mihalik, Pasiut), 6:0 Pasiut (34. Mihalik), 7:0 D. Laszkiewicz (40.), 8:0 L. Laszkiewicz (45. Dudasz), 9:0 L. Laszkiewicz (10. Dudasz), 9:1 Garbarczyk (57. Fonfara), 9:2 Mandla (57.).
Cracovia: Radziszewski (30. Rączka) - Csorich, Dudasz, D. Laszkiewicz, Kowalówka, L. Laszkiewicz - Kłys, Noworyta, Mihalik, Pasiut, Badżo - Skinnari, Guzik, Piotrowski, Rutkowski, Radwański - Dulęba, Wajda, Verczik, Korzeniowski, Witowski.
info G,W.
Doping zdecydowanie najlepszy w tym sezonie!:D Po prostu jesteśmy zaj...ści!;) Oby tak dalej! W ogóle przybyło dziś na mecz dużo gardeł chcących dopingować, może pouciekali przed świątecznymi porządkami, ubieraniem choinek itd...:)
Wszystkim Pasiakom życzę zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
Do zobaczenia na Treningu Noworocznym i na kolejnych spotkaniach przy ul. Siedleckiego7!:)
[img]http://i16.tinypic.com/2relerp.jpg[/img]
[img]http://i21.tinypic.com/25hiz4z.jpg[/img]
Wy lepiej tramwaj posprzątajcie :D
Czemu tramwaj ;D?
Mało, miała być dwu cyfrówka :( Fajnie się ogląda gre z bezradną drużyną. Czekam na play-off.
Doping? Hmm żadnej rewelki.
BartAcid! Wiadomo, że z dopingiem mogłoby być lepiej! Ale ten doping był rewelacyjny bo był zdecydowanie najlepszy w tym sezonie!
[img]http://i16.tinypic.com/2relerp.jpg[/img]
[img]http://i21.tinypic.com/25hiz4z.jpg[/img]
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mało, miała być dwu cyfrówka Fajnie się
> ogląda gre z bezradną drużyną. Czekam na
> play-off.
Bartku ..Oficjalnie i tootaj..PRZEPRASZAM !!! Nie dałem rady przyjść i sie połamać wisniooweczką :(
Nadrobimy na TN.
Na hokeju było spoko :P Nawet spotkałem podczas przerwy koleżankę ze szkoły, która jak się okazało gra w sekcji kobiet w hokeja. Zdziwiło mnie fakt, że taki koleś koło 40-stki miał szalik zgodowy Cracovia-Korona na szyi... i jeszcze jedna rzecz, że przed meczem na treningu hokeista Cracovii tak uderzył krążkiem że w bramkę nie trafił tylko trafił w szybę która otacza taflę i rozbił ją ;D
Sylwek_KSC! Już nie pierwszy raz ta osoba pojawia się na meczu w tym szaliku Cracovia-Korona, ale mi to nie przeszkadza, więc nie będę mu zwracał uwagi! Ciekawi mnie tylko czy wie, że niestety nie ma już tej zgody!:D
Zaku_KSC! Zadałeś pytanie "Czemu tramwaj :D?" - to dłuższa historia, po prostu rozlało się to i owo w trajce nr 9 w drodze powrotnej z meczu!;) Pozdrawiam!
Hahaha. Tak myślałem ;p Jak dla mnie to zgoda z Koroną istnieje nadal. Nie może decydować pare osób czy zgoda ma nadal być czy już nie.
Otóż kolego może decydować pare osób czy zgoda jest czy nie. To ty i większość z nas tutaj nie ma nic do powiedzenia w tej kwestji.
A mnie się wydawało, że większość powinna rządzić... :)
Zaku_KSC, Rabarbar_1, Leesior załatwcie sobie to na priv! Po pierwsze ten temat dotyczy hokejowego (zaznaczam) meczu pomiędzy Cracovią a Polonią Bytom, po drugie ten temat był już wałkowany w dzień kiedy nastąpiło zakończenie tej i innych zgód! Pozdrawiam!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)