koniec rundy. II miejsce, punkt straty do lidera. kto sie tego spodziewal? jesli tak sie zakonczy caly sezon, to ekstraklasa!
CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOJCIE SIE CHAMY, DO EKSTRAKLASY WRACAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
WICELIDER!!! JESTESMY W EKSTRAKLASIE!!!!!
Tak jest!!!!!!!
1liga 1liga CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!
Beda Derby!!!!!!
Derby KRAKOWA!!!!! ;-))))))))
Cracovia-Wisla......................................!!!!!!!!!!!!!!!
I Jazdaaaaaaa z Wisla!!!!!!!!!!
swietnie nam idzie, jak na beniaminka. po paru kolejkach tej rundy nastroje byly bardzo mieszane. z zazdroscia patrzelismy na wyniki jagi. a teraz az przyjemnie spojrzec na tabele!
przyjemnie, aczkolwiek czuć ten niedosyt..
Nie ma jednak co gadać, trzeba sie cieszyć!!
niedosyt naprawde nieuzasadniony. to nasz najlepszy wynik od 20 lat!!!
Brajt, ale wiesz że apetyt rośnie w miare jedzenia, a tu ta jedna bramka..
Ale mówię - jest super, no i oczywiście brawa i uznanie za tą runde naszym piłkarzom. Tak trzymać!
w dodatku z Pogonią, Szczakowianką i Radomskiem gramy u siebie, dodatkowo na Kałuży mecze z niezłym Piastem, Podbeskidziem, no i z Jagiellonią...
bardzo cięzki wyjazd do Bełchatowa, cięzko może być w Lubinie...
będzie cięzko, ale damy radę!!!
I LIGA I LIGA CRACOVIA!!!!!!!!!!!!
nie chcę psuć nastrojów ale jaworzno ..... zdobyło w tej rundzie 37 punktów i gdyby to tak liczyć to bylibyśmy dopiero w barażach o I ligę.
Nie może byc mowy o żadnym niedosycie gdyż nikt z nas nie spodziwał się żę będzie tak dobrze. Owszem kilka punktów głupio uciekło jak choćby z Arką Gdynia, ale też trzeba przyznać, że szczęśliwie je zdobyliśmy w meczach z Ruchem, czy Błękitnymi. Powtarzam - po niewielkich wzmocnieniach na wiosnę mamy ekstraklasę.
Innie tez sie naprewno wzmocnia wiec nie bedzmy tacy pewni... zobaczymy co bedzie na wiosne...
Przed sezonem każdy z nas brałby to co mamy w ciemno. Ja jestem zadowolony, ale mam pewne obawy co do awansu. Jednak wiara czyni cuda!!!
Wlasnie, przed sezonem to byly raczej pobozne zyczenia, ta I liga. Przejscie II ligi "z marszu" to wielkie osiagniecie. Mam nadzieje i wierze w to, ze sie uda, ale stwierdzenie "JESTESMY W EKSTRAKLASIE" chyba jest nieco na wyrost :))
PASY!! PASY!! PASY!!
Nie ma co liczyc na ekstraklase, wszyscy byli w szoku że nam tak dobrze poszlo ale po tej przerwie to napewno już nie będzie tak dobrze. Po za tym musielibyśmy liczyć na pewny awans a nie żadne baraze bo coś cienko to widze jakbysmy mieli grać ze switem
A po za tym... jak przystało... na prawdziwych kibiców Pasów... nie pomarudzimy?? Żadnego malkontenctwa?? :P:P:P
W takim razie ja, żeby nadrobić... powiem tak: nie jest źle, ale mogłoby być lepiej :-)
PS. Jak się utrzyma skład Przekręcianki - to wg. mnie oni są kandydatem nr. 1 do awansu, nam zostanie drugie miejsce premiowane awansem, o które napewno powalczy jeszcze kilka drużyn.
Jest bardzo dobrze, ale dobrze że marudzimy, dobrze że chcemy więcej. Najgorzej spocząć na laurach.Poza tym jak to miło pomarudzić że jesteśmy "dopiero" na drugim miejscu. Ale kanał, co za dziadostwo, drugie miejsce, ja to bym chciał być ze trzy miejsca wyżej. Dla mnie najmocniejsze są Garbarnia i Piotrkowia Czyli trzeba tak ustawić zespół żeby nie liczyć na ich słabości. Niech nas się boją!!!!!!!!!!!!! Tak naprawdę to nie wiadomo co będzie się działo z niektórymi zespołami na wiosnę.
no ale Przytula idzie do nas :)
szkoda tej przegranej za Szczaką,byście mogli wykorzystac potknięcie Pogoni,ale nie ma co rozpaczac,jest dobrze i wierze w wasz awans do ekstraklasy:))pozdrowienia dla wszystkich pasiaków od Lecha Poznań
==>..::LECH::..::ARKA::..::CRACOVIA::..<==
:D Polonia sie utrzyma, Cracovia awansuje: i u nas, i u Was idzie ku lepszemu :) Nie moge sie doczekac naszych "derbow" ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)