niestety ale chyba nie. nie widzę w nim żeby miał w sercu Cracovię. Moim zdaniem inaczej by teraz się zachował, ale to moje osobiste zdanie.
Mimo to powodzenia, mam nadzieję, że jeszcze kiedyś założysz koszulkę w biało-czerwone pasy !
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
Powodzenia, ale przez ten ruch nie jesteś już dla mnie Pasiakiem, chyba, że to jakoś jeszcze udowodnisz.
Dajcie spokój przecież nigdy się specjalnie nie identyfikował z Cracovią. Ważne że kasa wpadnie niezła za niego.
Marcin, jak nie? Mówił w wywiadach, że chodził na Cracovię jako dziecko.
Powodzenia Mateusz!
Będziesz Wielkim piłkarzem - czuję to!
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Powodzenia, ale przez ten ruch nie jesteś już
> dla mnie Pasiakiem, chyba, że to jakoś jeszcze
> udowodnisz.
Weź daj spokój, nie spier*** za darmo, za taką kasę o ile zostanie wydana na transfery możemy sobie ułożyć drużynę. A Klich był razem z Kaczmarkiem najważniejszym ratownikiem pogrzebanej przez wielu Cracovii, trochę szacunku
Wiem, ale co to za różnica posiedzieć rok na ławie tam, czy pograć rok tu...
Powodzenia, szkoda osłabiłeś nas trochę piłkarsko, zasiliłeś finansowo, ale wiadomo jak z zarządem... obyś się tam rozwijał!
Szkoda!!! Dzięki za pomoc w utrzymaniu ! Powodzenia
KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiem, ale co to za różnica posiedzieć rok na
> ławie tam, czy pograć rok tu...
Tylko tak sobie pomyślałem że, nikt nie wie czy to np. nie była tak zwana "runda życia", nikt nie gwarantuje że Klich grałby kolejny sezon świetnie, sam Klich i jego manager tego nie wiedzą. Opcje zawsze są różne, mógłby grać jeszcze lepiej, wystąpić na Euro i kosztować 3-4 mln eur, mógłby obniżyć loty drastycznie i w przyszłości tylko wspominać świetną rundę wiosenna 10/11. Na pewno te 3 lata kontraktu to ogromne pieniądze w porównaniu z tymi z ekstraklasy, piłkarze muszą myśleć o przyszłości bardzo szybko. Ja nie mam mu za złe przenosin, głównie za sprawą uratowania nam Ekstraklasy, nigdy nie byłem zwolennikiem jego "talentu", jakoś do mnie nie przemawiał i jestem pewien że jeżeli rozsądnie rozporządzimy pieniedzmi za transfer Klicha wyjdziemy na plus. Dla mnie liczy się tylko Cracovia. A Klichowi życzę powodzenia.
Odszedł o 1 sezon za wcześnie.Powinien zostać i pokazać że jest na to gotowy, bo może to być dla niego zimny kubeł wody. mam nadzieje że mu się uda. Mimo wszystko bardzo nam pomógł w utrzymaniu się i dla mnie potwierdził to, że ma talent nieprzeciętny jeżeli chodzi o Polskę. Mam nadzieję, że Mateusz nie zapomniał skąd jest i będzie nosił Cracovie w sercu. Z mojej strony serdeczne DZIEKUJĘ i życzę POWODZENIA.
Teraz mamy 1,2 bańki do podzialu:). Szalejemy na rynku transferowym!
zaraz szalejemy. Nawet na Sobiecha nie wystarczy ...
...a i za innych "obiecujących" z Polskiej ligi niewiele mniej krzykną.
Zastanawiam się kto więcej stracił (sportowo) na tym transferze Cracovia czy Klich?
Oraz: czy więcej Klich zawdzięcza Cracovii czy też Cracovia Klichowi? W tym drugim wypadku wydaje się, że to raczej Klich jest dłużnikiem Cracovii bo w niej przeszedł wszystkie szczeble edukacji piłkarskiej i to Cracovia go wypromowała!
Tak czy inaczej decyzję Klicha uważam za zdecydowanie przedwczesną i nie wróżę mu wielkiej kariery.
Skoro to już oficjalne - dziekujemy i powodzenia!
Khalid, chyba przesadziłeś że nie wystarczy na Sobiecha. Wojciechowski zapłacił za niego, o ile pamiętam, 2 miliony złotych.
teraz na żywo w Orange Sport Info wywiad z Filipiakiem, cytuję z pamięci: "...zawodnik był bardzo zdeterminowany żeby odejść; uznaliśmy że nie będziemy mu kłaść kłód pod nogi...."
Docent, dał za niego 1mln euro ;)
Dzięki Clichy za wszystko i powodzenia w Wolfsburgu!
Dzięki i powodzenia.
Powodzenia :)
To w końcu 1,5 mln euro czy 1?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)