Ok! Zgram sobie ten mecz i minuta po minucie rozpiszę zagrania Mateusza... może wspomogę się opinią jego Ojca?Będzie to wiarygodniejsze,no nie?
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
Ok, czekamy na Twoje "złote myśli" heheh.
A co do Ojca Klicha to nierozumiem o co ci chodzi ? Mógłbyś być bardziej precyzyjny ?
Klich dzisiaj najlepszy? Chyba inny mecz oglądaliśmy bo dzisiaj poza jednym ładnym strzałem nic nie pokazał.
nie planuje Mateusza gloryfikowac, zagral ok, wg mnie pewnie i dojrzale, duzo pracowal i widac bylo ze stara sie brac granie na siebie, trudno cokolwiek mowic po takim meczu, i oddal porzadny strzal co mu sie nie zdarzylo chyba od jakiegos czasu
nie widze Cie Zibiland w watku Wasiluka ktory jest pseudo graczem , uwziales sie na Klicha? :)
co by nie robil to sie do niego przypieprzysz, powaga ;)
Kliszek byl dziś jedynym piłkarzem Cracovii na ktorego miło było popatrzeć.Totalny luz na tle grajków bądż co bądź Mistrza Polski.
Poprostu reszta debili i nie mogł mieć meczu bez strat.
nie bede dyskutowal prosze tylko Zibiego o wrzucenie linku do meczu jesli bedziesz go sciagal tez chetnie ogladne i rozpisze.
Zibiland: Czy Mateusz był ustawiony dzisiaj jako ofensywny pomocnik.
Byłeś na meczu . Tak można skwitować. A jeśli tak . to trzeba stwierdzć
że mało widziałeś. Całą konstrukcje wywodów opierasz z pominięciem
choćby tego drobnego faktu..
Pozdrawiam.
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie planuje Mateusza gloryfikowac, zagral ok, wg
> mnie pewnie i dojrzale, duzo pracowal i widac bylo
> ze stara sie brac granie na siebie, trudno
> cokolwiek mowic po takim meczu, i oddal porzadny
> strzal co mu sie nie zdarzylo chyba od jakiegos
> czasu
> nie widze Cie Zibiland w watku Wasiluka ktory jest
> pseudo graczem , uwziales sie na Klicha? :)
> co by nie robil to sie do niego przypieprzysz,
> powaga ;)
Chłopie! Kiedy trza to go trza chwalić i nie wmawiajcie mi ,że ciąglę nalatuję na Niego! Ma szansę być filarem drużyny... a której? to zupełnie inna sprawa! Czasami udaje mi się podyskutować z Jego Ojcem ,który ma także uwagi...To nie jest tak,że widzę tylko złe!Napisałem ,że wykonał 1 strzał...a miał jeszcze 2 możliwości strzału może wtedy z 3ch prób ,jedna by weszła!Brakuje mi w jego grze zadziorności i zdecydowania! Umiejętności techniczno-piłkarskie stawiają Go w 3 najlepszych graczy Cracovii!Z resztą z m-c temu po treningu powiedziałem Mu o tym!
Nie jestem psychologiem ,ale lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo!Z resztą po meczu ze Śląskiem na treningu właśnie z Jego ojcem powiedzieliśmy mu że na bramę z 25 metrów trza przyp...lić a nie bawić się w techniczne zagranie!
I wot na tyle!
Wasilukowi robi się krzywdę ,że gra...spalony psychicznie na amen ...kilka meczy -urlop bezpłatny!
na tle marnej druzyny byl w miare poprawny
Heh ja nie wiem ale jak czytam posty typu że Klich zagrał słaby mecz to mi sie wierzyć niechce.Dzisiaj Mateusz pokazał że mając 20 lat potrafi wziąść ciężar gry na siebie.Konstruował akce w ofensywie i charował w defensywie.Dla mnie najlepszy zawodnik Cracovii w tym meczu.Przepraszam.
Jedyny zawodnik któremu piłka nie przeszkadzała. Ale od utalentowanego zawodnika wymaga się więcej. Powinien grać dlatego że jest dobry a nie dlatego, jak uważa Santo, że jest młody. Marek Podsiadło w jego wieku był jednym z najlepszych obrońców w lidze.
[i]Marek Podsiadło w jego wieku był jednym z najlepszych obrońców w lidze.[/i]
Marek chyba zaczął grać w I zespole będąc jeszcze nastolatkiem ,kojarzy mi się ,że chyba 17 lat...dowiem się od mózgusa ds historii to wpiszę..dokładnie
Zibiland Napisał(a):
> Marek Podsiadło w jego wieku był jednym z
> najlepszych obrońców w lidze.
> Marek chyba zaczął grać w I zespole będąc
> jeszcze nastolatkiem ,kojarzy mi się ,że chyba
> 17 lat...dowiem się od mózgusa ds historii to
> wpiszę..dokładnie
Tak jest, grał w I drużynie jako nastolatek ale to była II liga, w pierwszej miał już chyba 20 - 21 lat. Dzisiaj bardzo przyjemnie się gra z nim w piłkę
knur Napisał(a):
> no to może napisz, co wiesz, bo sprawiasz
> wrażenie, jakbyś wiedział "ciut więcej". a tak
> to tylko sobie pierdnąłeś na forum. konkrety na
> stół, albo oszczędź sobie takich postów.
Sorry, że dopiero teraz, ale chwilę po tym, jak napisałeś tego posta, to moje konto zostało zablokowane. Nie wiem czemu? O co chodzi?
Co do Kliszka, wiele klubów sonduje jego sytuację w Cracovii i byłoby w stanie wyłożyć za niego dobre pieniądze. Z topowych, to tylko Wisła go nie chce na razie.
Wisła go nie chcę z wiadomych przyczyn.... to "Pasiak"
Miszczu2007 Napisał(a):
> Klich dzisiaj najlepszy? Chyba inny mecz
> oglądaliśmy bo dzisiaj poza jednym ładnym
> strzałem nic nie pokazał.
ja sie obawiam Miszczu ze Ty juz od dluzszego czasu chodzisz na inne mecze, o ile kiedys z przyjemnoscia Cie czytałem to obecnie przychodzi mi to z trudem
Kliszek wyglądał znakomicie na tle lechitów. Przypominam, że on ma 20 lat. Z ligowców w jego wieku to jest jeszcze tylko Sobiech. I nie obchodzi mnie, że na Zachodzie/Wschodzie grają 18-latkowie - u nas jest taka rzeczywistość, że ten 19-latek jest to dopiero może wchodzić w ligę.
mknacy z 2,3 sztuki mlodych 20 letnich by sie jeszcze znalazlo w calej lidze.Jesli chodzi o mlodych to Możdzeń wygladal dobrze w drugiej polowce, przestawial naszego Janusa jak pacholka.
Jak juz o meczu z Lechem to fajnie w drugiej polowie Mozdzen sie prezentowal.Moze warto takich probowac na wypozyczenie, a nie bawic sie w krzywickich, kaliciakow itp.
Możdzeń? Gość jedyne czym się wyróżnił, to zmasakrowaniem wślizgami Polczaka - chyba 3,4 razy tak wchodził w Pola, że ten się zebrać nie mógł. Uprzedzając - nie był Możdzeń taki twardy, tylko zawsze trafiał w kostki Polczaka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)