Panie Orescie Pan sie nie martw bo jest wiodącą postacią martw się Pan o Mile czy dobrze obstawia
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panie Orescie Pan sie nie martw bo jest wiodącą
> postacią martw się Pan o Mile czy dobrze
> obstawia
Mila to jest od Klicha 2 razy lepszy...
W bieganiu z garbem chyba :)
Właśnie jestem po seansie Polonia Bytom - Śląsk Wrocław :D Co się uśmiałem, to moje. Naprawdę. Najlepszy na placu jak zwykle Barcik. Reszta to dno i dwa metry mułu. I naprawdę - uwierzcie mi na słowo, a nie każcie wskazywać argumentów albo nie daj Boże wdawać się w dyskusję, bo nie chce mi się tego robić z kimś tak głupim, jak ja, który to samo oglądał :D
to Mila kiedys powiedzial w wywiadzie ze w porownaniu z jego zona, pies jest o tyle fajniejszy ze zawsze sie cieszy kiedy on wraca do domu?
jest na pewno 2x smieszniejszy :D (glupszy?)
Rozrabiaka Ty jestes tak zaslepiony ze nie powinienes sie wdawac w z gory przegrane dyskusje. Wystarczy mi lista lepszych bramkarzy od Cabaja i nade wszystko prosze bys nie wkleil plejady lepszych zawodnikow od Klicha bo znowu sie posikam ze smiechu
mknacy...gratulacje...za wytrwałość i samozaparcie ....tak w sumie 15 min oglądałem i na prawdę gratuluję....
SaNtO Napisał(a):
> Rozrabiaka Ty jestes tak zaslepiony ze nie
> powinienes sie wdawac w z gory przegrane dyskusje.
[b]> Wystarczy mi lista lepszych bramkarzy od Cabaja i[/b]
> nade wszystko prosze bys nie wkleil plejady
> lepszych zawodnikow od Klicha bo znowu sie posikam
> ze smiechu
A mi wystarczy to zdanie, żeby stwierdzić ,że powinieneś się z Cabajem i Klichem na potrójną randkę umówić...
Puszczalibyście sobie babole i strzelali gole... :)
pzdr
p.s. Mknacy policz mi ile asyst i bramek zrobił Mila w zeszłym sezonie a ile Klich...
Ja Ci nie chcę dokopywać :)
Masz swoje racje, ja mam swoje.Jeden drugiego nie przegada, z tym,że żeby było śmieszniej to ja np.Klicha uważam, za dobrego piłkarza, ale Ty go idealizujesz, tak jak Cabaja
I to nas różni, tak jak wielu innych forumowiczów od Ciebie.
pzdr
uwazac kogos za dobrego pilkarza a doceninc jego dobra gre to roznica. ja go nie idealizuje nawet wymagam od niego wiecej, sprzeciwiam sie jedynie pisani ze zagral piach podczac gdy wypadl dobrze
rozrabiaka Napisał(a):
> Mila to jest od Klicha 2 razy lepszy...
rozrabiaka Napisał(a):
> p.s. Mknacy policz mi ile asyst i bramek zrobił
> Mila w zeszłym sezonie a ile Klich...
Statystyka statystyką. Ja ją lubię, ale pod warunkiem, kiedy jest naprawdę szczegółowa. Statystycznie jak idę z psiakiem na spacer itd.
Chciałbym zobaczyć chociaż takie porównanie Klicha i Mili, jakie zrobił Santo Aleksowi i Klichowi po meczu z Ruchem, a dodatkowo, że to by było z dwóch różnych zespół, to chciałbym to zobaczyć na tle całej drużyny. No ale na Amisco czy coś takiego mnie nie stać, więc na razie posłużę się tym, że Mila grał w Śląsku typowo ofensywnego, a Mateusz grał dużo bardziej w głębi pola. Poza tym grali w różnym wymiarze czasowym.
Statystyki poprzedniego sezonu:
Mila: 11 asyst, 6 bramek (1 z karnego), 26 spotkań, 1954 minuty (75 minut na mecz) (co ciekawe, 4 bramki strzelił w dwóch meczach z Odrą)
Klicha: 3 asysty, 1 bramka, 21 spotkań, 1561 minut (74 minuty na mecz)
Ale dla równowagi: Sebek Mila w wieku Klicha przeszedł z Orlenu Płock do Groclinu Grodzisk Wlkp. - 0 bramek, ? asyst (nie wiem ile, ale po tym, w jakich minutach przebywał na boisku i w jakich minutach bramki w meczach, w których grał Groclin strzelał bramki, to maxymalnie mógł mieć 4).
Poza tym wszystkim - Mila od nastolatka jest znany z dobrych stałych fragmentów gry. W Cracovii stan posiadania sprawił, że musi je wykonywać Kliszek (chociaż nigdy nie był ich królem), którego najmocniejszą stroną jest kombinacyjna gra, brak oporów przed wzięciem na siebie ciężaru gry (nie mówię jeszcze o rozgrywaniu pełną gębą). Mila różni się od przeciętnego kopacza tylko tym, że trochę później od niego traci piłkę lub podaje celnie 2 na 5 razy, a nie raz 1 na 3. Klich ma natomiast wiele cech, których polscy ligowcy nie mają.
klich to sie nawet do podawania pilki nie na daje
CracoviaAW Napisał(a):
> klich to sie nawet do podawania pilki nie na daje
CracoviaAW - najpierw naucz się poprawnie pisać po polsku a potem pisz bzdury...
CracoviaAW, ty sie po pierwsze zdecyduj czy kibicujesz Cracovii, czy Agrykoli Warszawa, bo to rozumiem jakaś nowa, lansowana przez Ciebie zgoda chyba jest.
A twoje wpisy na temat Klicha najlepiej podsumował 3lvis
Niestety mój wpis poleciał ale przyznaje się, może troszkę mnie poniosło. Widzę jednak, iż opinia o Mateuszu kolegi Cracovia Agrykola Warszawa też została usunięta więc moja riposta nie jest już potrzebna.
Czy nie uważacie Panowie, że Klich to ciągle "największa nadzieja Cracovii", a na razie to uczyć się, uczyć i jeszcze raz uczyć...
Brak oporów przed wzięciem na siebie ciężaru gry to jedno, a udźwignięcie go to drugie. Powinien go wspierać doświadczony partner w środku boiska, raczej nie Radomski (to nie ta pozycja) - może Giza?
hmm Klich jedna kartka od pauzowania, niedobrze byloby go stracic na derby, te kartki ktore lapie sa glupawe, typu ciagniecie za koszulke, Mateusz ma jakis zly nawyk, z Polonia znow to samo probowal, ale obeszlo sie bez faulu i kartki jakims cudem
Nie byłaby to żadna strata.
Tak samo jak niektórzy cieszyli się, że Radomski jest kontuzjowany i że bez niego będzie lepiej, jak jest wszyscy widzą, a Klich jako jeden z nie licznych coś gra!
kurde zeby nie złapał kartki na Bytomiu bo nie bedzie poco isc na derby
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)