Jaka Craxa do cholery?! Cracovia może i cała liczy, ale o Craxie nie słyszałem...
-
-
KLICH Mateusz - POWODZENIA !
Craxa = Cracovia
Cracovia = Cracovia.
Nie ma innej możliwości. Tylko takie równanie jest poprawne.
[quote=Galileusz]
Craxa = Cracovia
[/quote]
bluźnisz...
no tak - w tym temacie jeszcze tej dyskusji nie było :/
dajcie spokój, przecież i tak wiadomo, że jedna strona drugiej nie przekona...
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1426497,1426497#msg-1426497
Pozwole sobie wkleic ten link, mam nadzieje ze zwolennicy crax (mam nadzieje ze w wiekszosci nieswiadomi) przeczytaja z uwaga.
[b]gnattt[/b], dzięki za wklejenie linka!
thunderlord Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no tak - w tym temacie jeszcze tej dyskusji nie
> było :/
> dajcie spokój, przecież i tak wiadomo, że jedna
> strona drugiej nie przekona...
Ale to nie znaczy że Ci drudzy mają nam tu kraksować na forum. Mi się Cra(x)a kojarzy tylko i wyłącznie z chłopakami z abg, którzy używają tego określenia nagminnie, więc ten kto to używa albo ma lat 15 i się dopiero obudził (nieświadomość dziecięca), albo siedzi za dużo z psami pod sklepem, albo jedno i drugie..
7 dni później
wychowanek naszej zgody Tarnovii Tarnów
dobry występ w Gdańsku - gratuluję postępów. gra bez piłki na 5,a to rzadkość w polkim wydaniu. najlepiej robi to Obraniak,ale on nie tu był uczony,także tym większe uznanie dla Mateusza. czekam na postępów c.d. i życzę najlepszego.
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Chłopak chyba sie przeprowadził do Krakowa z
> ojcem , wiec mam nadzieje ze mieszkają razem to i
> ma go kto pilnować:):):)
> Za rok wszystkie Garguły, Majewskie i Gizy beda
> za nim buty nosić:):):)
jeszcze nie ale wszystko na dobrej drodze
78 dni później
Świetny występ! Mało strat, dużo celnych podań, oby tak dalej!
Naprawde, opanowanie tego chlopaka mnie zadziwia. Gra jak doswiadczony rozgrywajacy. Swietnie zmienia tempo gry, duzo mysli, naprawde wielki talent i co najwazniejsze sodowa mu chyba nie grozi.
Wg mnie potrzebny mu w pomocy ktos taki jak Arek Baran, czyli gosc od czarnej roboty, bo co jak co, ale gra w defensywie nie jest najlepsza strona Mateusza.
Za dużo jednak kiwek! Jeżeli opamięta się to będzie z niego klasowy zawodnik! Jest nieźle, ale trzeba popracować jeszcze trochę.
Brawo Mateusz !!! Doskonały występ z Lechem, wspaniałe i przede wszystkim dokładne podania oraz umiejętność czytania gry.
Mateusz ma dopiero 20 lat.. jesli bedzie sie tak dalej rozwijal to wroze klasowy zawodnik nam wyrasta..
Być może zastąpi mi Kostka niemniej trener juz powinien to widzieć że Mateusz rozgrywa się w trakcie meczu / kilka strat na początku/ i raczej nie będzie jokerem z wejściem w trakcie meczu. Plusem jest też sportowa rodzina potęgująca piłkarską motywację
Dobry występ dzisiaj ale musisz jeszcze popracowac nad grą w defensywie .Powodzenia
Jeszcze trochę wzmocnić siłe , gre obronną i przy dalszym prawidlowym rozwiju moze wyrosnie nam klasowy gracz na srodek pola ?
Mateusz według mnie dzisiaj najlepszy w CRACOVII czekam na powrót Goliny i Ślusara będzie dobrze!!!TYLKO PASY!!!
Chyba się nic a nic nie znam na piłce, no, ale większość musi mieć rację ;)
Gratki bardzo udanego występu Mateusz Oby tak dalej !!!
BIAŁO-CZERWONI FANATYCY CRACOVII !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)