1-0 :)
-
-
Cracovia - Toruń
2-0 Laszka
Pierwsza Corisch
Zaczeło się jak z Janowem...oby tym razem skończyło się inaczej.
3-0
3-0 Piotrowski :)
Dobrze jest. :)
i 4-0
oby tylko nasi nie wystrzelali się przed kolejnym meczem. Bo Ciastko Kacha (tzn. Ciarko KH) będzie się "musiało" zrechabilitować za dzisiejszy mecz (po 2 tercjach przegrywają u siebie ze zmarzniętymi [siedzieli po drodze w zepsutym autobusie] polonistami z Bytomia, i nic nie wskazuje na odmianę)
4bramki to żadne wystrzelanie się w hokeju ...musieli by jeszcze z 10 strzelić ;)
Dobrze, że coś wpada, bo po piątku byłem w depresji:).
w innych meczach: Tychy wygrały z Naprzodem, a JKH z Sosnowcem (obaj winnerzy grali na wyjeździe). Pozostałe mecze trwają
5-0 :D
5-1 :/
idziemy w górę - na 4 miejsce, i 2 pkt straty do Sosnowca (2 mecze ma więcej)
mam nadzieję że teraz nie zlekceważą tego klubu o jakże rozweselającej mnie nazwie, który ostatecznie przegrał u siebie z Polonią 2:3
a w Gdańsku dogrywka
EDIT:
Podhale wygrywa po bezbłędnie wykonanych karnych (3:1 w karnych)
mecz byl raczej jednostronny, przewaga Cracovii nie podlegala zadnej dyskusji a kilka akcji i bramek(ktorych spokojnie moglo byc wiecej) bylo naprawde pierwszorzednych:)
calkiem ciekawie wyglada panorama Torunia na koszulkach TKH
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)