Nasi sąsiedzi zza Błoń na derby w PE rozdali 3000 biletów (było chyba ok 10tys ludzi) na mecz z Piastem 4000 (było ok 5000ludzi !) . bilety były chyba po 10 zł...
Nasze derby w środe grane sa o nieatrakcyjnej godzinie , do tego chyba będzie mróz a mecz w TV. Nie mówię ,żeby powtarzać akcje promocyjną bo:
a) jest za późno
b) nasz marketing nie ma raczej takich mocy przerobowych
c) promocja w sytuacji jak przenosimy sie na dwa lata gdzie indziej...raczej mało sensowna.
Wszelako wszyscy byśmy chcieli aby ostatnie derby na starym "elPasso" odbyły się w świetnej atmosferze przy wypełnionych trybunach.
Dlatego chyba wszyscy oczekujemy ,że zarząd podyktuje niskie ceny biletów....ceny na poziomie PE a nie na poziomie ligowym.
-
-
3000 4000...czyli poważne pytanie przedderbowe do zarządu.
zgadzam sie w 100% !
jak juz wczesniej pisalem - 5zl-D, 10zl-C, 15zl-B, 20 lub 25-A
Kibic Cracovii wierzy. A skoro wierzy w cuda, to cuda się zdarzają.
A już ongiś napisałem (w innym temacie, za co zapewne słuszną zyebkę od Przezacnego Khalida dostałem): [i]Mam nadzieję, że bilety nie będą w takiej samej cenie, jak na ostatnie Derby ligowe a widownia nie będzie ograniczona tylko do B i A[/i]
napisze tylko HOP zeby temat byl na gorze
5 zl na wszystkie trybuny i bedzie git
akcja klubu powinna byc nastepujaca: Mecz z rezerwami wisły może być niezbyt ciekawą atrakcją z tego powodu obniżylismy bilety do 5 zł, poto by wartość biletu nie przekraczała wartości druzyny przeciwnej
Ja tylko pokażę:
Sektor B-10: biletów brak
Sektory C1-C4: biletów brak
Sektor D (stojący): biletów brak
[b]I zapytam, KURRRWA DLACZEGO, nie ma tam biletów?
Dlaczego ceny są kurwrrwa tylko DWA ZŁOTE niższe od ligowych,
i dlaczeg nie ma zniżek, i pierwszeństwa wykupienia dla POSIADACZU KARNETÓW?![/b]
bojkot
[url]http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=3689&x=0[/url]
QUERVA MAĆ!
Mam nadzieję, że jutro WSZYSCY - od piknika po hoolsa - DADZĄ WYRAZ UZNANIA!
BOJKOTOWAĆ NIE MOŻNA - bo to DERBY I CRACOVIA ...
Ja mam tylko nadzieję, że chociaż te bilety których nie ma w sprzedaży, będą przekazane tak jak robią to UBEKI, po szkołach!
3 tysiące biletów dla szkół i chuj!
nie ma bo mecz podw. ryzyka i stojacych nie sprzedaja
ale ceny z kosmosu!!!
słupki sie musza zgadzac
Alem sie wk...
B10 to tez stojace?
A co ma mecz podwyzszonego ryzyka do miejsc stojacych?
Podejrzewam, ze jest to pomysl progieteesowskiej policji(walka o publike w Krakowie przeciez trwa) i Maczugowskiej, ktora od zawsze z nimi wspolpracowala.
azurro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>
> A co ma mecz podwyzszonego ryzyka do miejsc
> stojacych?
>
nie jesteś "przypisany" do danego krzesełka, ja tak to rozumiem, co za tym idzie nie mogą Cię zidentyfikować tak łatwo
To tylko teoria. Wszystkie bilety z kasy są de facto anonimowe.
B10 jest najbliżej klatki, i to przesądza sprawę.
Natomiast - czemu nie ma biletów na D, czyli dokładnie po drugiej stronie? Któż to odgadnie... Prezesi boją się zadymy po meczu? No może, w końcu u sąsiadki... w przerwie była:(
To wogole jest chore powinni dac bilety po 5zl troche rozdac i bylby komplet a takto sie boje ze moze byc malo osob :/
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To tylko teoria. Wszystkie bilety z kasy są de
> facto anonimowe.
>
nie na meczach podwyższonego ryzyka... toż podajesz nazwisko i pesel przy kupnie biletu.. a w kasach jest raczej mniejszość
si
Podajesz ale nikt tego nie sprawdza czy to sie zgadza, przeciez na derbach w lidze kupowalem bilety na dowod kogo innego a kto inny na nie wchodzil na stadion :D
To są jaja...:( Ostatnie derby na tym stadionie, a oni zamykają sektory... Ludzie zróbcie coś z tym!!! a mi się marzyło 6,5 tys.
Ja tez liczylem na komplet i zwycięstwo Paseczków!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)