[url]http://sport.onet.pl/0,1248702,1865138,wiadomosc.html[/url]
Hmmm mam mieszane odczucia
-
-
Szczęsny
Jestem ciekawy jak on to zrobił
pewnie go tatuś-wiejski filzof asekurował....
Wiecie co, zyebka by wam się należała....
To że ma tatusia idiotę, to....
Wyobraźcie sobie sytuację: za np. 10 lat młody Szczęsny trafia do Cracovii i wracacie do tego wątku...
:(
do tego czasu padnie nam forum.... :D
Dzieciak nic nie jest winny ze ma ojca debila, to tak samo jak mój syn.
Nawet jakby sam był debilem to każdego szkoda. Przecież z dwoma złamanymi rękami to się jest inwalidą, do kibla nawet sam nie pójdzie.
Kariery to mu pewnie nie zniszczy bo jest jeszcze młody, ale to pokazuje jakim obciążeniom poddawani są młodzi zawodnicy.
Co do obciązenia..podobno sztanga nie była zbyt ciężka.Myślę , że to brak uwagi/koncentracji
Bardziej chodzi mi o obciążenie fizyczne. Młode organizmy nie są przystosowane do takich obciążeń treningowych jakim są poddawane i później przy takim błahym wypadku kości strzelają.
Templer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Co do obciązenia..podobno sztanga nie była zbyt
> ciężka.Myślę , że to brak uwagi/koncentracji
I umiejetności... najpierw cwiczy się technikę podnoszenia z sama leciutka sztanką... a dopiero później nakłada się jakiekolwiek ciężary....
on juz napewno wczesniej podnosil sztangi, bo pamietam ze z Beckhamem jak zrobil jaja i sie spytal go jak ma na imie to tez byl na silowni i pakowal ;]
no i rece zlamal w nadgarstkach czyli poprostu zle musial chwycic
Straszny niefart :(
ehhh....
tacy dwaj Napisał(a):
> Wiecie co, zyebka by wam się należała....
> To że ma tatusia idiotę, to....
> Wyobraźcie sobie sytuację: za np. 10 lat młody
> Szczęsny trafia do Cracovii i wracacie do tego
> wątku...
>
>
> CO WOLNO WOJEWODZIE, TO NIE TOBIE... KOTECZKU
>
>
> "Poczynając od drugiej połowy XVII wieku, opinia
> Europy o Polsce doznaje odmiany radykalnej.
> Zostajemy oskarżeni o okrucieństwa i zbrodnie, w
> których inni stanowczo nad nami górowali" -
> Paweł Jasienica, "Polska anarchia"
>
> NIE NAZYWAJ NIKOGO SZCZĘŚLIWYM, PÓKI NIE JEST
> KIBICEM CRACOVII
Do nas nie trafi nigdy bo tatuś nie dość że jest zakochany w Wiśle to jeszcze Cracovii chyba nie znosi(sądząc po wypowiedziach)
Hm. Oglądam właśnie szybką piłkę i jak szanuję Macieja S. To uważam, że nietaktem była wypowiedź następująca:
(wywiad z Cabajem z ośnieżoną głową, sugestia redaktora, że może Marcin chciałby się upodobnić do S.)
S: No może spróbowałby tak bronić. Ale ja grając w takim słabym zespole jak Cracovia pewnie też bym osiwiał.
No do qwerty nędzy w tym momencie mnie zatkało.
A stary dalej q.wa swoje, odkąd łysy przeszedł do sąsiadek, dla mnie idiota no.1 w telewizorni. Współczuje chłopakowi podwójnie.
też sie wkurwiłem jak to usłyszałem :/
Dzisiaj się obudziliście? Czasem wydaje mi się, że on tam przychodzi tylko po to, aby co tydzień wypluć trochę "rzygów" na Cracovię.
Coś w nim głęboko siedzi i nie może się zdobyć na ciepłe słowa pod naszym adresem. Może kiedyś w Krakowie spotkało go coś niemiłego i od tego czasu na myśl o biało-czerwonych pasach dostaje drgawek i popuszcza lekko przez nogawkę :)
Rafi Napisał(a):
>
> Coś w nim głęboko siedzi i nie może się
> zdobyć na ciepłe słowa pod naszym adresem.
> Może kiedyś w Krakowie spotkało go coś
> niemiłego i od tego czasu na myśl o
> biało-czerwonych pasach dostaje drgawek i
> popuszcza lekko przez nogawkę
faktycznie siedzi jakis taki spiety:)
Nie spięty tylko z dupy:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)