Idac za pomysłem Zuberega proponuje w celyu czysto informacyjnym zrobic taki poradnik.
Zasady:
kazdy wpisuje 3 nazwiska piłkarzy, ktorych widziałby w Cracovii. Na koniec podliczymy kto zdobyl najwiecej glosów;) uprzejmie prosze o nie rozmywanie i nie komentowanie decyzji innych forumowiczów-na ten temat dyskusja rozwija sie w watku transferowym. Niech kazdy nastepony post ma tylko 3 nazwiska(plus ew. info na temat graczy)
Zaczne ja.
1.Stefano Napoleoni -Widzew Łódź, trzeba wykupic(raczej), napastnik/lewoskrzydłowy.
2.Mariusz Muszalik -Piast Gliwice, trzeba wykupic. pomocnik.
3.Jakub Grzegorzewski-Górnik Łęczna, nie mam pojecia jak z kontraktem. napastnik.
(biore pod uwage graczy, ktorzy juz maja jakies doswiadczenie, bo procz nich jest sporo mlodych wartych do sprawdzenia)
-
-
Poradnik dla Klubu
1. Sławomir Szary (lewa obrona, Odra Wodzislaw, Wasyl musi byc pomocnikiem)
2. Grzegorz Podstawek (napastnik, od 3 lat najskuteczniejszy w Polonii Bytom, a dla mnie jeden z bohaterow jesieni)
3. Paulinius Paknys (boczny, srodkowy obronca, def pomocnik, Kmita Zabierzow. on musi byc nasz)
PS. oczywiscie moje typy sa z listy realnych.
1.Daniel Mąka (Napastnik, Polonia Warszawa)
2.Iljan Micański (Napastnik, Zagłęgie Lubin, jest w tym sezonie w fenomenalnej formie to jest rasowy napadzior ma już 17 goli w I lidze "tak się bawi Bułgar w Polsce")
3.Piotr Kuklis (Pomocnik, Widzew Łódź [pomoc to zdecydowanie najsłabsza formacja a więc tutaj trzeba załatać dziury])
kuklis gra w belchatowie
Formalnie jest piłkarzem Widzewa, a w Bełchatowie gra na zasadzie wypożyczenia.
A ja patrząc na to że mamy walczyc o utrzymanie to spróbowałbym wypożyczyć
Rockeigo
Świerczewskiego
Zganicz -Korona K. (to typ kolegi ale wstawiam) nie gra w kielcach pewnei go puszzcą w zimie
Widzew i Zagłębie L. razcej nikogo nie puszczą.......Chyba że Widzewowi cofna wyrok i jednak go zdegradują:). Wtddy Kuklis czy Napoleoni stana sie realni.
Wisła-Makkabi 2-1 29-X-1921
Drugie z rzędu przyjacielskie zawody w obecnym sezonie między powyższemi druzynami [...] Przed rozpoczęciem zawodów wręczyła Makkabi Wiśle wspaniale haftowany proporzec, poczem nastąpiło uczczenie dwóch graczy Makkabi
Zganiacz
Kuklis
Robak
Grzelak
przecież Cacek był naszym delegatem - to może się jakoś porozumieją
Adam Stachowiak - Odra Wodz.
Tomasz Lisowski-Widzew Łódź
Marcin Robak - Widzew Łódź
Łukasz Garguła - Bełchatów ;)
Janusz Gancarczyk - Śląsk ;)
Marcin Bojarski - Piast G. ;)
ar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zganiacz
> Kuklis
> Robak
> Grzelak
>
> przecież Cacek był naszym delegatem - to może
> się jakoś porozumieją
pokochaj swoje marzenia :) cacek nie jest takim idiotom by sie zgodzil chcoaciaz na jeden z tych transferow bo ci co ich wymieniles to jego najepsi zawodnicy. pozatym u nas w lidze wedle filipiaka niema zawodnikow wiec bedzie gdziesz szukal w rumunii czy huj wi gdzie i jak to zwykle bywa nic nie znajdzie
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja patrząc na to że mamy walczyc o utrzymanie
> to spróbowałbym wypożyczyć
> Rockeigo
zubereg, akurat Rocki lubi grać u nas.
Poradnik dla klubu jest jeden - zatrudnić dyrektora sportowego!!! Dać mu mozliwość zbudowania w klubie scautingu.
Nawet w niższych klasach znajdzie się tuzin grajków którzy wzmocniliby drużynę,tylko w odpowiednim momencie trzeba ich wyciągnąć. Nie wtedy kiedy zdobywa się króla strzelców w II lidze. Wtedy jest za późno (przykład Lewandowskiego).
Przeciętny kibic może operować tylko znanymi nazwiskami, w mniejszym lub większym stopniu juz zużytymi.
Nie mamy czasu ani na gruntowną przebudowę drużyny, ani na budowę jakiejś nowej administracji. Zostało nam pół sezonu i jeżeli trener z tego co jest (oczywiście z jakimiś wzmocnieniami - lub z likwidacją osłabień) nie zrobi drużyny to już nic Nam nie pomoże. Całkowicie przebudowanej drużynie potrzeba przynajmniej jednej rundy żeby wszystko zatrybiło i żeby zaczęła zdobywać punkty, My nie mamy na to czasu.
tylko ukształtowani zawodnicy
GARGUŁA
NOWAK
ROCKI
BOJARSKI
wiedzcie ze za kontrakt rzedu 5000 euro NIKT do nas klasowy nie przyjdzie
Najlepiej żeby Piotrek Giza wrócił ale to raczej nie realne :/
"- Siedzi na ławie w Legii.
- Sam Pan sobie odpowiedział na pytanie"
Smuteczek... :(
Skończyć z chamstwem i chałupnictwem. Wywalić z wielkim hukiem Jokoba, a zatrudnć Sochę, Misiora lub Rząsę. Nie zapominać o Stawowym i Jończyku!
ten zarzad zaczyna przypominac -tez za czsow trzeciej ligi - JEBA.... LENIE!!!
Skoro bylby Jonczyk, to po co Stawowy, zeby mu koncepcje psul? To byl ostatni komentarz w tym watku. :)
Zganiacz - korona
Pawłowski - zaglebie l.
Napoleoni - widzew
panowie myślmy o rozsądnych, realnych i opłacalnych transferach.
jeśli chodzi o Bojarskiego... lubię go ale ma swoje lata trzeba szukać troche młodszych... nie mówcie nawet o Świerczewskim, raz u nas był, nie przyjął się i myśle że nie byłby ulubieńcem kibiców... należy się zakręcić koło gości typu Dawid Nowak. Myślę że trzeba na niego sporo wydać ale skoro na lewandowskiego było (wybrał niestety Leszka) to na niego też będzie . jeśli chodzi o innego piłkarza to już mniej realne ... Piotrek Giza myślę że piotrek by wrócił ale legia chciała by zbyt wiele... inni piłkarze w stylu garguła nie są realni trzeba szukać za granicą.
Król albo Lisowski-na lewą obronę
Kuklis/Mila/Zganiacz/Napoleoni-jednego z nich na rozgrywającego
Bojarski/Szczot/Kojasevic/Gancarczyk/Ostrowski-jednego albo najlepiej dwóch na skrzydla
Sotirovic-ewentualnie
[b]PANIE PROFESORZE[/b]
Mówi Pan, że nie ma na forum propozycji transferowych. Tak więc ja je Panu składam. Którzy kolwiek zawodnicy z tych zestawów, których Pan sobie będzie chciał kupić gwarantują nam lepszą gre i zapewne utrzymanie w lidzę. Może Pan wybrać z tych zestawów nawet na tzw chybił/trafił
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)