Co do Majorosa to chyba zrobil najwiecej szumu w ofensywie.. przyzna-nie rzucił mnie dzis na kolana ale nikt dzisiaj nie zrobil nic wiecej...
Wasiluk znowu udowadnia ze jest rybakiem.. tyle co chlop dostal dziur to ja w zyciu nie widzialem jak ogladam mecze od 12 lat... On sie nie nadaje do gry. kupilismy lewego obronce za 800 tys i dalej mamy wakat na tej stronie.. juz wole Radwanskiego
dalej Nowak... mowie stanowcze NIE jego grze w srodku pola... on jest skrzydłowym i do tego mizernym
Plastik... nawet trudno to skomentować... od dawna nie gra nic, tylko bramki z wolnych strzelał i to przysłoniło Wam jego braki. Jest juz skonczony
Witkowski dzisiaj fatalnie... nie wiem czym to spowodowane
Moskała bezproduktywny. Nadaje sie na 3 lige
Szeliga? poco on wchodził?
Na plus wejscie Dudzica, troche pobiegał, pojeździł chociaz tez nie duzo z tego wynikalo. Klich fajne pilki dawal ale pozniej kompletnie mi zniknal, musi miec za soba kogo kto dobrze gra od tylu najlepiej pare Baran-Kłus
no i to chyba na tyle...
musimy poczekac do zimy, zobaczymy co zrobi Płatek i kogo nam kupi Felippe
-
-
Cracovia vs. Arka Gdynia 0 : 0
Na Majorosa szkoda było, szkoda jest i szkoda bedzie kazdej zlotówki którą kasuje z klubowej kasy.Żenada!!!!
Szkoda na Was dopingu, dziś ludzie dali z siebie wszystko a Wy macie to w dupie. Jest mi przykro, że nie wygraliście dla kibiców:(
Świstak..alez sie sfrustrowałeś na końcu :)..ale nic..dobrze było w ryj .
Na plus Kaszuba i Dudzic - obaj za walke.
Na minus - Cabaj, poczawszy od cabajady juz na samym poczatku meczu, po zmarnowanie okazji na ostatnia akcje w meczu.
Temat Wp o meczu Cracovia Arka
Ekstraklasa: wstyd! Festiwal nieudacznictwa trwa!
Ale jesteście pesymistami! Drużyna gra słabo ale jeszcze dużej straty do bezpiecznych miejsc nie mamy, a możliwości finansowe naszego klubu są znacznie większe niż np ŁKS, Polonii Bytom czy Piasta Gliwice. Trzeba coś ugrać jeszcze jesienią, a zimą sprowadzić kilku doświadczonych piłkarzy. Podobno Świerczewski będzie wolnym piłkarzem, może by spróbował u nas swoich sił jeszcze raz. Sprzydałby się taki wojownik. I mozna by spróbowac wypożyczyć Gizę, w Legii i tak nie gra, a silniejsza Cracovia mogłaby odebrać jakieś punkty jej rywalom. Potrzeba solidnych grajków, choćby na pół roku!
Dziś najsłabszy był wg mnie Tupalski, wolałbym żeby grał Milosevic lub nawet Karwan. Witkowski przestał cały mecz, pozostali walczyli ale my nie stwarzamy wogóle sytuacji bramkowych...
kazdy z was ma wielka racje i dolacze sie do tego a takze powiem szczerze
ze przed tym meczem jeszcze bylem pelen wiary po dzisiejszym ddniu ta wiare trace
niemoge k u r w a zrozumiec jednego ze jak chca to potrafia grac tj z polonia czy slaskiem , a dzis grali taka pizduwe ze tego sie ogladac nie dalo !! bez nowych zawodnikow niemam zadnych szans!!! kompletnie zadnych , niech ten sezon sie skonczy jak najszybciej bo im dluzej bedzie trwac tym bedzie coraz grzej!!! pilkarze niemaja sil , obserwowalem wasiluka pod koniec , kondycyjnie wysiadl ! jak myslalem ze czarodziej z wegier jest wart czegos tak juz po tym meczu wogole mi nie zal tego pilkarza i on rownierz musi opuscic ta druzyne! po dzisiejszym meczu szczerze mowiac wymienil bym z 9 pilkarzy! plakac mi sie chce jak pomysle sobie jak ta druzyna grala za Stawowego , jaka byla atmosfera i wsrod pilkarzy i wsrod kibicow!! jaki byl doping na stadionie i wogole jak to wszystko wygladalo , nawet spiker potrafil krzyknac zdopingowac druzyne , dzis to wszystko to jednak mile wspomnienia i obawiam sie ze jesczze dluuugo czasu minie zanim doczekamy sie podobnych chwil!
reasumujac , Boze miej Nasza Cracovie w opiece i nie pozwol jej spasc
Pawlusinski-kompromitacja piłkarska Witkowski zupełnie niewidoczny Kaszuba słaby napastnik po strzeleniu jednej bramki w lidze utrzymuje sie w składzie PLatek chyba liczy na drugi cud bramkowy Moskała zamiast strzelac bramki zaczał zbierac faule i zolte kartki w agresywnosci na boisku to On jest najlepszy Majoros uwielbiany przez niektorych dał dzis pokaz....nieudaoctwa
Pawlusinski= ZERO ZAANGAZOWANIA!!!
Tupalski wcale nie był najgorszy. Kichę grali przede wszystkim: Pawlusiński i Witkowski.
> Co do Majorosa to chyba zrobil najwiecej szumu w ofensywie.. przyzna-nie rzucił mnie dzis
> na kolana ale nikt dzisiaj nie zrobil nic wiecej...
Nie bardzo rozumiem, jak mozesz krytykowac Moskale i Nowaka, a wychwalac Majorosa - przeciez kazde jego zagranie konczylo sie albo faulem, albo strata. Specjalnie go obserwowalem i przez caly czas, jaki przebywal na boisku, naliczylem JEDNO jego sensowne i udane zagranie - przerzut na druga strone.
Piszesz, ze narobil najwiecej szumu w ofensywie? A kiedy on uczestniczyl w jakiejkolwiek ofensywnej akcji? W drugiej polowie jedyny szum w ofensywie robil Dudzic.
Z taką gra jak dzisiaj to mielibyśmy problemy z utrzymaniem w I lidze a co dopiero w ekstraklasie. Gdyby dzisiaj w drużynie Arki grał jakiś średniej klasy napastnik to przegralibyśmy z kretesem, bo wjeżdżali w naszą obronę jak w masło. Niestety, ale obecnie nie widzę możliwości abyśmy zdobyli jeszcze w tej rundzie tyle punktów aby nie stracić kontaktu z drużynami, które zajmują pierwsze niezagrożone miejsca. Utrzymanie tej drużyny w lidze to będzie prawdziwy majstersztyk.
jeszcze jedna rzecz , najbardziej boli mnie brak ambicji , prawdziwej ambicji!!
oni powinni grysc trawe!!!
witkowski mnie zalamal , biega po tym boisku jak panienka! plastik dno , co sie stalo z Kuligiem ?
i jeszcze jedno , jak my mamy cos k u r w a strzelic jak przez tego buca majewskiego druzyna nic nie robi tylko caly czas gra dlugimi podoaniami!! nic tylko dlugie i dlugie czy to ma pilke cabaj czy polczak czy nowak kto kolwiek tylko dlugie pilki na malego moskale! to jest paranoja!! modlmy sie o wzmocnienia!! pamietajmy ze wciaz mamy mozliwosc zdobycia 51 pkt
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Co do Majorosa to chyba zrobil najwiecej
> szumu w ofensywie.. przyzna-nie rzucił mnie dzis
>
> > na kolana ale nikt dzisiaj nie zrobil nic
> wiecej...
>
> Nie bardzo rozumiem, jak mozesz krytykowac Moskale
> i Nowaka, a wychwalac Majorosa - przeciez kazde
> jego zagranie konczylo sie albo faulem, albo
> strata. Specjalnie go obserwowalem i przez caly
> czas, jaki przebywal na boisku, naliczylem JEDNO
> jego sensowne i udane zagranie - przerzut na druga
> strone.
>
> Piszesz, ze narobil najwiecej szumu w ofensywie? A
> kiedy on uczestniczyl w jakiejkolwiek ofensywnej
> akcji? W drugiej polowie jedyny szum w ofensywie
> robil Dudzic.
>
> Artur Płatek - witamy i powodzenia!
Darku stales dwa rzedy pode mną moze to spowodowało ze krata zasłaniała Ci boisko? Przypomne oprocz przerzutu, faul na nim na 20 metrzem po wczesniejszym minieciu 4 zawodnikow Arki, dwa udane zwody po lewej stronie i jeden po prawej czym wywalczył róg, pozatym pare strat dwa faule chyba i pare razy zmuszony był do zagrywania do Cabaja. Pozatym zaliczył pare odbiorów bo po Wasiluku jezdzili dzisiaj jak po dziewczynie.
Zgodze sie ze Dudzic troche ozywił gre, ale tak jak w kazdym innym przypadku nic z tego nie wychodzilo. Trudno wybic sie ponad przecietnosc gdy cała druzyna gra kiche
Sędzia Bartos z Łodzi bardzo był słaby. Widziałem go chyba pierwszy raz. Wcześniej sędziował nam 2 mecze Pucharu Ekstraklasy: w Łęcznej i w Gliwicach. Oba wygrane.
Gramy jak pedały... W ostatnich dwóch meczach oddaliśmy trzy strzały na bramkę po akcji. Tak źle nie było nawet za Rumcajsa. Jestem załamany...
Innymi slowy Majoros zrobil najwiecej szumu w ofensywie, bo wywalczyl rzut rozny. ;]
Jestem optymistą życiowym i wierzę, że w kolejnych meczach uda nam się zdobyć punkty. - powiedział na konferencji prasowej trener Artur Płatek
i tylko to nam pozostaje , wierzyc i byc optymistami ze ten chlop cos zdziala u nas uratuje!
> Darku stales dwa rzedy pode mną
I znowu widzisz mnie i sie nie przywitasz. Ja sie mam obrocic i szukac w wyzszych rzedach? ;]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)