W sumie racja Jędruś w ogóle nie wyjdzie na ring. Głowa go będzie boleć.
-
-
Stary głupi Gołota
8 dni później
ogląda ktoś dzisiaj Holyfielda ? ja trzymam za niego kciuki
ja tez. oj ciekawy wieczor z boksem sie zapowiada :)
Ja chłopa podziwiam za wygląd - prawie w wieku mojego ojca a zbudowany jak kulturysta :) I za to że potrafi utrzymać się kilkadziesiąt (!) lat na najwyższym poziomie.
kurcze wlasnie sie okazalo ze jednak wychodze :P gdzie na kazimierzu bedzie to mozna zobaczyc ?
kulturysta bez kawalka ucha :D hehe nien aiwdze tego dzikusa z syberii !!!! yeti jednak istnieje hehe
jezdzi ktos z was na zawodowe gale boksu ???
do boju czarnuchu !!!!! chodz i tak wiekszych szans raczej niema....
Holy spięty strasznie a Wałujew raczej wyluzowany:(
Sercem za Holyfieldem ale rozum podpowiada co innego.
Swoją drogą to ten goryl z tundry technicznie jest do pokonania,tylko Holyfield musiałby go dopaść jednak z 10 lat do tyłu.
No nic oglądajmy i trzymajmy kciuki za "DZIADKA";)
kuwa ruska mafia działa
niesłusznie wg mnie :(
To są jakieś jaja. Holyfield prawie całą walke przeważał, a wygrywa ten ruski ogr...
wyp.... do tundry !!!!!!
bzdura bzdura kompletna bzdura !!!!!!! sedziowie pilkarscy to nic w porwnaniu z ta cala bokserksa mafia !!!!!!!
Za Komuny mi się bardzo podobało jak Sylwester Stalone bił Iwana Drago. Chłopak z Bagien o twarzy Hogana mi to pokazywał i bardzo mnie to pod3mywało na duchu. Potem Chłopak z Bagien znalazł się na odwyq. Pojawił się jeszcze raz w Reginie, ale zaraz go zwinęła mamusia i od tej chwili nie wiem co z nim dzieje, bo się już więcej nie pokazywał w knajpie.
Ten buc rosyjski jeszcze przed ogłoszeniem wyników wiedział, że wygrał i się cieszył. Widać korupcja nie tylko w piłce nożnej...
Kurde nigdy nie lubiłem boksu właśnie przez te biznesowo-sponsorsko-menadżerskie układy, ale to już przeszło wszystko. Dawno nie widziałem żadnej walki w całości a po tym co ujrzałem nie wiem czy będzie mi się chciało jeszcze kiedyś obejrzeć. Boks zawodowy wagi ciężkiej to nie jest sport. Te wyniki to były chyba gotowe przed walką. Przecież kurwa mać nawet jakby ktoś chciał już na siłę kantować to nawet nie było z czego wyłuskać remisu, a tu jeszcze dwóch debili wskazało zwycięstwo tego jaskiniowca. Ci sędziowie co liczą powinni podlegać jakiejś kontroli bo co by się nie działo na ringu oni i tak zrobią co chcą. Powinni pisać jakieś sprawozdania czy coś i tłumaczyć się z każdego punktu. A mogła być taka piękna historia że stary mistrz niższy o 24 cm i lżejszy o 43 kg pokonuje jebanego mutanta z rosjii.
No cóż...ale pewnie chociaż jako murzyn pitola ma większego niż wałujew.
kpina nie werdykt :-(
Moim zdaniem przepisy boksu zawodowego w kwesti ostatecznej oceny prze "sędziów" powinny być zmienione.
Każdy kto ogladał walke nie mogł mieć wątpliwośći ze to Rosjan był o wiele gorszy. Takie decyzje sprawiają tylko, że ten sport traci zainteresowanie.
Prawda jest taka że mistrza żeby pokonać trzeba to zrobić wyraźnie.
Wałujew po walce wyglądał jakby wogóle nie boksował tamtego wieczoru.Holyfield nie zrobił mu najmniejszej krzywdy,mimo to uważam że był dużo dużo bardziej aktywny w ringu.
Podsumowując ani jeden ani drugi po tak żałosnej i nudnej walce nie zasłużyli by nosić pas mistrza świata!!!
Zasady powinny byc zmienione. Sedziowie powinny po walce wlaczyc ją sobie na wideo i dawac punkty za kazdy cios ktory doszedl. wtedy bylaby wygrana na punkty a nie jakies widzi mi się
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zasady powinny byc zmienione. Sedziowie powinny po
> walce wlaczyc ją sobie na wideo i dawac punkty za
> kazdy cios ktory doszedl. wtedy bylaby wygrana na
> punkty a nie jakies widzi mi się
W boksie nie tylko są punktowane ciosy które doszły, ale też skuteczne obrony i narzucenie swojego stylu walki. Niemniej jednak Holyfield w każdym z powyższych elementów był lepszy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)