W uproszczeniu można tak powiedzieć. Co obsługuje dokładne ogryzek to by trzeba w specyfikacji sprawdzić.
3G(UMTS) podstawowe do 7,2Mbit/s
HSDPA do 14,4Mbit/s (rozwinięcie podstawowego 3G/UMTS)
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
6 dni później
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/bedzie-taniej-do-play-z-orange,2,3,27761.html Dobra wiadomość dla kientów Orange na kartę.
5 dni później
/
12 dni później
Od 9.05 maja kończy się Wielka Swoboda, pakiety otrzymane do tego dnia będa respektowane do końca ich okresu ważności.
116 dni później
Jakby ktoś miał potrzebę zadzwonić od czasu do czasu za granicę, to polecam: http://klucz.net/
183 dni później
http://www.blogplay.eu/wp-content/uploads/2010/10/rozwiazanie_umowy_o_swiadczeniu_uslug_telekomunikacyjnych.pdf
wydrukowałem sobie taką rezygnacje z Play-a...teraz wystarczy,że ją zaniosę do jakiegoś biura obslugi czy muszę to wysłać do Warszawy ?
Idz normalnie do salonu w tesco i zalatwiasz to na miejscu w 5 min ja tak zrobilem bez zadnych formularzy.Pozdro
4 dni później
Ja mam telefon w Playu i akurat jestem z niego paskudnie zadowolona, bo zwiałam w końcu z Orange. Co prawda telefon mam na kartę, ale będąc w Playu mam darmowe sms-y do wszystkich w tej sieci(m.in. mojego chłopaka), co jest mi bardzo na rękę.
Ivory THC KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Idz normalnie do salonu w tesco i zalatwiasz to
> na miejscu w 5 min ja tak zrobilem bez zadnych
> formularzy.Pozdro
złożyłem wymówienie...bezczelny chłop na przedłużenie umowy zaproponował mi gorszą ofertę niż mam teraz :D
a dzwonili do Ciebie i męczyli z jakimiś propozycjami,żebyś jednak został u nich ?
i kiedy coś wypijemy ? :D
4 dni później
Nie pracuje ktoś w Orange? Z lenistwa myślę o przejściu na abonament. Nie chce mi się ładować pakietów już. W juchu mam telefon.
13 dni później
Podejdź do punku w galerii krakowskiej tam kumaty gościu sprzedaje :) i doradzi. Hasło: telefon :)))
Jak tylko Gdynia opuści granice wielkopolski i dojde do siebie to podbije ;)
20 dni później
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie pracuje ktoś w Orange? Z lenistwa myślę o
> przejściu na abonament. Nie chce mi się
> ładować pakietów już. W juchu mam telefon.
Jak cos to podbijaj na priv bo obecnie w Orange pracuje.
Napisz jaki chcesz abo i jaki telefon
Panowie,
czy ktos zna i moze polecic jakas dobra appke do platnosci w strefie?
Byloby fajnie, jakby obslugiwala nie tylko Krakow, ale tez inne miasta (ale to nie warunek).
Oczywiscie mowie o appce na iOS, nie smiecia od Googla popapranego dodatkowo przez innych OEMow :)
Idealny bylby kombajn a'la moBILET, ale ten obsluguje komunikacje miejska prawie wszedzie (co akurat nie ma dla mnie znaczenia) i niestety strefy parkowania np. w... Brodnicy, Kutnie, Elblagu, czy Malborku :)
Jest cos do parkowania na Krakow, Wawe, Poznan, Wrocek, inne duze (plus ewentualnie moze byc komunikacja miejska)?
Dzieki z gory za info!
http://www.skycash.pl/
Dzieki, o to chodzilo!
Orientuje sie ktos moze w jakiej sieci na karte wychodzi najtaniej internet??
Potrzebuje go do wykorzsytywania aplikacji odbiorow zlecen taxi??
Czyli uzywany bedzie dosc czesto??
6 dni później
siema gdyby ktos slyszal o znalezionym Iphonie 5s bialy w etu niebiesko rozowym na kazimierzu w ten weekend to prosze o kontakt>dziewczyna moja zgubila.Pozdro
KruszynaKSC nie wiem czy najtaniej i nie wiem jak z jakością. Ale teraz plus sie reklamuje, że jak kupisz nowy starter to rok internetu masz za friko. Ja bym to sprawdził.
ta rok za darmo ;) przy 100 Mb limitu ^^
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)