[quote='19cracovia06' pid='1254241' dateline='1498156599']
potrzebuję porady:
LG k10 2017
Lenovo k5
Samsung Galaxy J3
Huawei P8 Lite
Który wybrać?
[/quote]
iP[size=small]hone[/size]
-
-
telefonia komórkowa - era, orange, play, plus (alfabetycznie)
85 dni później
W grudniu kończy mi się umowa z play.
Myśle o zmianie operatora z umowa 24 mce i iPhone7.
Ktoś z was wie który operator daje aktualnie najlepsze warunki na przeniesienie numeru?
to tez zalezy od tego ile chcesz zaplacic na start za telefon a ile splacac potem...
ze dwa miesiace temu patrzylem za takimi ofertami to w orange wychodzilo najkorzystniej tak zeby nie zaplacic od razu duzo za telefon
Mamy na forum jakiegoś handlowca sieci Play?
[quote='marczek' pid='1279468' dateline='1505812842']
to tez zalezy od tego ile chcesz zaplacic na start za telefon a ile splacac potem...
ze dwa miesiace temu patrzylem za takimi ofertami to w orange wychodzilo najkorzystniej tak zeby nie zaplacic od razu duzo za telefon
[/quote]
A jak jest z zasięgiem w Orange? Bo słyszałem ze jakiś czas temu zrezygnowali z nadajników m.in. Tmobile i korzystają tylko i wyłącznie ze swoich co pogorszyło znacznie zasięg i był to strzał w stopę.
wg mnie lepiej niz w play...takie mam porownanie takze dla mnie pod tym wzgledem tez zmiana na plus
20 dni później
Nie wiem 3 tu, ale chooi lez goł.
3 I phone 7 znaleziony w Anglii, prawdopodobnie już zablokowany przez poprzedniego właściciela, jest coś jeszcze warty? Można go odblokować w jakimś egzoticznym kraju np. w Polsce? Da się sflashować taki telefon jak to się kiedyś robiło z nokiami?
ŚWIEŻO MALOWANE
virgin mobile - ktoś tam ma abonament ? warto ? jak zasięg i net ? pytam bo w grudniu kończy mi się umowa w play, a virgin deklasuje wszystkich operatorów ofertą...
Sprawdź sobie Premium Mobile...chyba jednak oni mają najkorzystniejszą ofertę...Ja zaraz przenoszę numer,a żona z córką już przeniosły....po 20zł,10gb neta i reszta no limit..
364 dni później
[url=https://www.antyradio.pl/Technologia/Mobile/Nowy-operator-oferuje-w-Polsce-nielimitowane-rozmowy-i-SMS-y-calkiem-za-darmo-26295][www.antyradio.pl][/url]
Nowy operator, który co miesiąc oferuje za friko rozmowy, SMS-y i 1GB neta.
26 dni później
Mam maly mysleniowy problem ... zastanawiam sie nad kupnem Samsunga Galaxy A7 badz A8 2018 r. i nie wiem ktory wybrac ... a moze ktos poleci jeszcze inny telefon w podobnej cenie ? :blush:
[color=#000000][size=small]Liptoonie, Orange nie zrezygnował z zasięgu T-Mobile. W ramach Networks mają wspólne lokalizacje, ale oddzielne anteny, współdzielili jedynie jedno z pasm, które obecnie rozdzielają. Czyli zasięg, a konkretnie pojemność sieci zwiększy się. Także zmiana na plus.[/size][/color]
[color=#000000][size=small]Issacu, to ja w Oranżadzie na kartę mam wszystko nielimitowane i 30GB neta (z każdym miesiącem zwiększa się o 1GB) i płacę za to 25zł (całe 5zł więcej niż w Premium Mobile).
[/size][/color]
W premium też już jest 30gb za 25zl + reszta no limit...
A oferta dla dziecka to tylko rebtel...no limit i 1gb za darmo... całkowicie...
https://www.rebtel.com/pl/najtanszy-abonament/?gclid=Cj0KCQiAoJrfBRC0ARIsANqkS_5bhUUlgnwlZpcu-c9rwH-bgYDBqGGGVZYWqkwLsAMBNTbMcZOQtJ4aAhxdEALw_wcB
13 dni później
- Edytowany
No tak, ale w Premium jest 30GB neta, a u pomarańczowych z każdym miesiącem o 1GB więcej, środki się kumulują (przechodzą na następny okres) i jest to zawsze karta, a nie abo. Jest jeszcze kwestia zasięgu i jak dla mnie Networks lepiej wypada od Plusa.
Natomiast co do tego całego Rebtela, to polecam przeczytać jakie tam dziadostwo odchodzi w tej "sieci". Już bym wolał zapłacić równowartość 1,5 paczki dobrych fajek za usługi sprawdzonego operatora niż pakować się w tą szmirę.
Też słyszałam same źle słowa o Rebtela. Też tak słyszeliście?
150 dni później
Ktos slyszal o jakis super ofertach ostatnio? Niedlugo konczy mi sie umowa i wypadaloby sie za czyms rozgladnac :)
Co cie interesuje? Ja mam od ponad roku nju za 29zł i jestem zadowolony. Obecnie mam 25GB netu i całą resztę bez limitu. Zasięg orange i nie mam z nim kłopotów. W UK też elegancko mi działało wszystko.
Do tego moja luba ma drugi numer za 9zł i mamy wspólny net. Jest opcja za 39zł z wiekszym netem. Abo z miesięcznym wypowiedzeniem.
No wlasnie to,zeby miec rozmowy i smsy bez limitu, netu az tyle nawet nie potrzebuje-mysle ze 10-15 by wystarczalo,no i zeby na wakacjach tez byl dostepny :) teraz mam orange i z zasiegu jestem zadowolony wiec moglby byc,popatrze :)
- Edytowany
Za 29zł zaczynasz od 1,5gb w romingu w UE. Po roku mam 2,5gb. Rozmowy i wiadomości nolimit.
Nic też nie stoi na przeszkodzie by sobie na miesiąc podnieść pakiet na 39zł i teraz miałem przez to 3,5gb jak jechałem do Londynu. Wróciłem to zmieniłem znów na pakiet 29zł.
Jeden rachunek wyższy o 10zł niż zwykle.
Dobrą opcją jest drugi numer za 9zł i macie wszystko wspólne.
Oranżada w ofercie na kartę wprowadziła ciekawy pakiet roczny. Za 300zł przez rok nielimitowane rozmowy, SMS-y i 1024GB neta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)