http://www.meczenazywo.pl/ tu masz często transmisje 500kb/s i zjadało mi 300-500 mb chyba. Kupowałem doładowanie na 2gb i starczało na kilka meczyków kiedy leżałem w szpitalu :P
-
-
PYTANIA I PORADY!!
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> wiLLu Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zależy jaki stream ;)
>
>
> a macie jakieś streamy gdzie można oglądnąć
> ekstraklase przy małym poborze mb ? ewentualnie
> gdzie mogę coś takiego znaleść...
> na stronie www.soccer-live.pl mam różne programy
> na stronach www albo na sopcascie gdzie jest
> program "public sport" przy którym jest napisane
> 800kb/s...tzn że tyle będzie pobierało ?
> przecież to prawie 1mb na sekunde...to by mi
> prawie cały pakiet zjadło...napiszcie coś
> więcej jak coś wiecie...to dla mnie bardzo
> ważne...
>
> Bart,dzięki za link :)
800kb/s to 100kB/s czyli 1MB teoretycznie wystarczy na 10s, na minutę potrzeba 6MB, na 90 minut więc ok. 540MB :P
dzięki wielkie :)
No to jak pytania to pytanie.
Wie ktoś może jak się pisze napis na dziare,chodzi o Włoską mafie i ten napis ma oznaczać wpływ na świadków wzrokiem w czasie sprawy w sądzie żeby tym wzrokiem wymusić zeznania na świadku,mam nadzieje że w miare dobrze to wytłumaczyłem.
Jak to słowo się nazywa.szukałem w google i lipa
pilne
5 dni później
Potrzebuję kupić taki zamek:
http://i60.tinypic.com/161ixs3.jpg
Orientuje się ktoś gdzie mogę taki znaleźć?
Jak to zamek meblowy to spróbuj w sklepie z akcesoriami meblowymi na os. Zielonym w NH.
Pytanie do prawników:
Czy akt notarialny musi być podpisany w kancelarii czy można go podpisać np w banku? Przyczyna takiej zmiany miejsca to niepewność czy w przypadku podpisania aktu w kancelarii, kupujący cało dotrą do banku z dokumentami.
Można. Trzeba tylko dostarczyć notariusza do banku, albo sam się tam musi dokulać. Oczywiście podpisanie aktu poza kancelrią może wiązać się z wyższą opłatą. Choć konkurencja już coraz większa.
Ok, dzięki za odpowiedź.
m8k , Ty coś od Wołomina czy Pruszkowa kupujesz????
od Wołomina specyfiki a od Pruszkowa działkę :)
Jak wylaczyc pewna aplikacje w telefonie, ktora przez przypadek uruchomilem.
Przychodzi mi to z numeru 60528 i je co 3 dni po 5 zl. Mam Orange.
Zablokuj sobie smsy premium. Wtedy nic Ci nie będzie zżerało. Tylko nie będziesz też mógł głosować w Tańcu z gwiazdami itp.
Zablokowali mi te smsy premium, niestety dalej je :(
zapewne dlatego ze aktywowales juz tą usluge ktora ci zjade te 5 ...
spróbuj tak : (znalezione w sieci ;))
W celu dezaktywowania Serwisu, należy wysłać SMS o treści STOP MAM, na numer 60508/60528 ( koszt za SMS wynosi 0 PLN).
Dokladnie. Zrob jak wiLLu radzi. Teoretycznie gdzies w sieci powinien być regulamin usługi i sposób na jej wyłączenie.
Bylem ponownie w salonie Orange, tym razem zablokowali mi "wszystko". Procz tego wysle wspomnianego smsa, powinno pomoc. Dzieki wielkie.
Piszę jeszcze w tym temacie, bo zapewne więcej osób tu zagląda:) Szukam książki "Mój pamiętnik" Zofii Litewskiej. Ciężko ją dostać, może ktoś pomoże?
Jak wyszukać na youtube kanały które nadają na żywo???
Wszystkie kanały live są chyba tutaj:
https://www.youtube.com/channel/SBAaOjE-GIlRI
jednak głowy nie dam sobie uciąć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)