Szczerze - nie sprawdzilem jeszcze Isaaca tego Pioneera. Jutro sprawdze i dam odpowiedz bo w tej chwili prosta rzecz kreuje sie ciezka . Ja nie widze tu zadnych problemow technicznych dopoki nie sprawdze tego Pioneera i tv (bo to moze byc problem).
Jaki Issac to telewizor ?
Edit
Isaac sprawdzilem w internecie ten typ - nie zobaczylem jeszcze gniazd wejsciowych tv ale jestem pewny ,ze chodzi o problem podlaczenia euro zlacza z dekodera Pioneera do telewizora bez zlacza euro (lub go pominoles).
Twoj stary Pioneer by mial "kino domowe" pewnie dziala na euro zlaczu - wiec jezeli nowy tv nie ma tego wejscia - potrzebujesz (czasami jest w komplecie z tv) reduktor euro zlacza do tv - tyle :)
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Ściągasz film i na kompie sprawdzasz czy masz ścieżkę polską lub inna która chcesz słuchać w systemie 5.1. Lub czytasz opis ściąganego filmu czy takowy system dźwięku występuje. Jak tak to ściągasz i nagrywasz jako DVD i tyle. Na płytach DVD-R jak to taki staruszek. Bo z DVD+R może być kłopot ale to się nie dowiesz puki nie sprawdzisz.
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szczerze - nie sprawdzilem jeszcze Isaaca tego
> Pioneera. Jutro sprawdze i dam odpowiedz bo w tej
> chwili prosta rzecz kreuje sie ciezka . Ja nie
> widze tu zadnych problemow technicznych dopoki
> nie sprawdze tego Pioneera i tv (bo to moze byc
> problem).
> Jaki Issac to telewizor ?
>
> Edit
> Isaac sprawdzilem w internecie ten typ - nie
> zobaczylem jeszcze gniazd wejsciowych tv ale
> jestem pewny ,ze chodzi o problem podlaczenia euro
> zlacza z dekodera Pioneera do telewizora bez
> zlacza euro (lub go pominoles).
> Twoj stary Pioneer by mial "kino domowe" pewnie
> dziala na euro zlaczu - wiec jezeli nowy tv nie ma
> tego wejscia - potrzebujesz (czasami jest w
> komplecie z tv) reduktor euro zlacza do tv - tyle
> :)
nie rozumiem nic z tego...mam wejście euro w tv...
BartAcid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ściągasz film i na kompie sprawdzasz czy masz
> ścieżkę polską lub inna która chcesz
> słuchać w systemie 5.1. Lub czytasz opis
> ściąganego filmu czy takowy system dźwięku
> występuje. Jak tak to ściągasz i nagrywasz jako
> DVD i tyle. Na płytach DVD-R jak to taki
> staruszek. Bo z DVD+R może być kłopot ale to
> się nie dowiesz puki nie sprawdzisz.
ok,dzięki
6 dni później
wie ktoś jak zrobić gaśnice na farbe ?? priv
omg, pierwsza pozycja w google...
http://graffitistyle.pl/yard/gasnica-graffiti/
Tyle to sam znalazłem chodzi mi bardziej czy ktoś z was taką robił i o to jak dobić ciśnienie bo to co na stacji to gówno daje dobicie
Dostałem wezwanie do zapłaty mandatu za nieopłacenie strefy.
Mandat dostałe 2009 roku dokładnie w czerwcu.
Razem z odsetkami wyszło kolo 60 zł. Płacić czy olać macie jakieś doświadczenie z czym takim?
Nie zapłacisz to prawdopodobnie potrącą Ci to z podatku jeżeli będziesz miał jakiś zwrot.
Albo ściągną w trybie egzekucji administracyjnej.
Smieszne ,wiem.:) Kolega, chce sobie dorobić w przedsiębiorstwie podobnym do np. Providenta. Ma 3,5 procenta , bodajże od umowy. Spisuje umowy, zyskuje potencjalnych klientow. Wiecie cos o tym? Jak to się ma w rzeczywistości?
w rzeczywistości provident to ostatnie miejsce, do którego bym poszedł po pożyczkę :)
6 dni później
Problem z tv lcd. Włącza się bardzo długo 15-30min.(sick!!).
Gwarancja dawno minęła, opłaca się to naprawiać ? Da się w ogóle ?
Za pewne wina kondensatora, rozkręć telewizor i zobacz czy któryś z nich nie jest 'napuchnięty' - koszt naprawy nie przekroczy 10zł po warunkiem że zrobisz to sam.
A jeśli nie chce tego robić samemu, to jak to cenowo wygląda ? Nie bardzo wiem jaki kondensator miałbym kupić, o jego wymianie nawet nie myślę. Powiedzmy, że nie jestem typem złotej rączki :)
Policzą Ci od 50 do 200zł + nawciskają Ci kitu. Każdy kondensator jest opisany więc z zakupem drugiego takiego nie powinieneś mieć problemów.
pytanie do obeznanych iphonowców :)
chciałem coś pobrać z app store na iphone 4...wyskoczył mi komunikat "account not in this store...your account is not valid for use in the polish store...you must switch to the U.S. store before purchasing"
chodzi o app store w telefonie...nie wiem gdzie tam zmienić na amerykańśki store...w kompie mam USA i wszystko ładnie działa...
Ustawienia > iTunes i App store -> ID -> Country/Region
klikam i nie mam tego Country/Region...
e: już jest...wifi mi rozłączyło...ale region mam na usa...
e2: dałem na Polske i działa :)
dzięki za zainteresowanie
jak szukacie noclegów za granicą? mam opcje wyjazdu tu czy tam za grosze i teraz potrzebuje znaleźć sobie jakieś tanie lokum
To zależy ile chcesz wydać.
Ja zamawiałem tutaj ładny apartament:
[url=http://www.wimdu.pl/][wimdu.pl][/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)