Tylko Deutsche Bank.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
a jaki zwrot przy płatnościach kartą i do jakiej kwoty?
9 dni później
HOP!
Rozwaliłem okulary (korekcyjne - nie przeciwsłoneczne) oprawki były plastikowe i pękł metalowy zawias, podobno nie da się naprawić, trzeba by było topić plastik.
Ubezpieczenie w Vision Express wygasło pół roku temu. Jedyną radę jaką usłyszałem na miejscu to "[i]mogę zamówić panu raz jeszcze te same oprawki, teraz ich cena to 699 albo 799 zł musiałabym sprawdzić dokładnie.[/i]..".
Kupując je załapałem się na extra zniżkę o ile dobrze pamiętam -80% więc były prawie za darmo.
I co teraz?
Braliście babcię do Vision Express i załatwialiście dla siebie "ile lat tyle % zniżki"?
Albo sobie pożycz od starszego kolegi....ale moze się nie udac ,bo sprawdzają ID.
Ja wiem tylko, że w Vision Express w Herbewie pracuje Pasiak :)
Rok produkcji NOWEJ opony ma jakieś znaczenie, np 2010?
Poczytaj zwłaszcza punkt 3:
http://www.opony.com.pl/artykul/obalamy-trzy-oponiarskie-mity/?id=970
gruszka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja wiem tylko, że w Vision Express w Herbewie
> pracuje Pasiak :)
"forumowy Pasiak"? w sensie udziela się tu?
swoją drogą Vision Express w Herbewie było jednym z pierwszych w Krakowie (jeśli nie pierwszym), mam miłe wspomnienia z tym miejscem, jakieś 13 lat temu kupiłem tam (w Herbewie, nie w Vision ;)) szalik Pasów co w tamtych czasach w okolicach Kleparza było niezłym wyczynem.
5 dni później
Jakiś fajny hotel w centrum Budapesztu?
Nie , dzięki , boli mnie głowa.
http://www.villakorda.com/
8 dni później
Mam pytanie. Czy ktoś wie gdzie na kasę chorych mogą mi wyleczyć zęba kanałowo pod mikroskopem? W prywatnym gabinecie powiedziano mi, że to kosztuje 800 zł dlatego szukam jakiejś alternatywy.
RadNce Napisał(a):
> Mam pytanie. Czy ktoś wie gdzie na kasę chorych
> mogą mi wyleczyć zęba kanałowo pod
> mikroskopem? W prywatnym gabinecie powiedziano mi,
> że to kosztuje 800 zł dlatego szukam jakiejś
> alternatywy.
spytaj swojego starszego kolegi z Niepołomic - on znalazł tańszą alternatywę, już niejeden raz :D
a żeby nie było OT to:
jeśli chcę zapłacić zaległe mandaty (które poszły już do US, a jeden próbowali mi zająć na koncie, ale nie miałem funduszy), to wystarczy, że zrobię to z blankietów, czy trzeba pojawić się w US i tam coś wyjaśniać?
Jaka jest teraz najlepsza oferta kablowki z internetem??
Ivory THC KSC Napisał(a):
> Jaka jest teraz najlepsza oferta kablowki z
> internetem??
tak jak Ci pisałem - sprawdź promocje w UPC...
potrzebuje pojeździć ze dwie godziny przed egzaminem...polecacie jakieś tanie ośrodki ? najlepiej z okolic centrum,Bronowic,bo zdaje na Balickiej...tylko że potrzebowałbym wcześniej rano bo egzamin mam o 9.00
[IMG]http://i45.tinypic.com/347vexe.png[/IMG]
Panowie czaje sie na stłuczke no i mam problem bo fajne miejsce ale nie jestem pewien. jestem zielonym i skręcam w prawo są dwa pasy ten bliższy mnie to zjazd na autostrade, dosyc krotki wiec od razu zajmuje drugi pas by jechac prosto. natomiast czerwonemu wydaje sie ze ja musze zajac pas do zjazdu i potem ewentualnie sie wlaczyc wiec mimo ze ma mnie przy tym manewrze na prawej rece to sie wpierdziela przede mnie no i powiem ze chetnie bym go walił wtedy w prawe drzwi. co o tym myslicie? co mówią przepisy?
Ma ktoś namiary na dobrego i w miarę taniego adwokata ? Jeśli ktoś chce pomóc , lub znać szczegóły proszę o PW , dzięki
Zielony ma pierwszenstwo - czerwony przecina Twoj pas ruchu . Oczywiscie nie ma swiatel rozumie.
santo weź rozbieg i pier.dolnij tym pustym łbem w ściane
izbik ... wg mnie nie masz racji, bo powinien zająć pierwszy z prawej, tak jak czerwony pierwszy z lewej (tzn. ten północny pas), a dopiero potem kierunkowskaz i na lewy
ni pozostaje nic innego, jak zgodzić się z El Duce.
Santo, jak Cie lubię. jak możesz nawet pomysleć o stwarzaniu zagrożenia na ulicy? masz swiadomosć, że w aucie współuczestniczącym w kolizji jako pasażer może jechać dziecko, którego rodzic akurat nie posadził na krzesełku, bądź nawet nie przypiął pasami ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)