Ustaw sobie slownik na jezyk polski, zeby bylo na "na polu"
-
-
PYTANIA I PORADY!!
Właśnie ma polski a powinien małopolski 🤔
To było zdjęcie z internetu;) ale dzięki że ktoś wierzy w to że po zakończeniu kariery 3 lata temu byłbym w stanie biec przez 4 minuty na v maxie;)
12 dni później
Mam problem na laptopie przy uruchamianiu aplikacji zdjęcia wyświetla się błąd Błąd (-2147163901). Aplikacji systemowe typu kalkulator kalendarze nie uruchamiają się w ogóle i żaden błąd się nie pokazuje. Przeinstalowanie systemu nic nie dało, przeskanowany przez 2 antywirusy - nic
Windows 10 Home wersje 22H2.
Świeżo zainstalowany system i brak wirusów? Wow. Świeżo zainstalowany system i nie działa kalkulator i coś tam jeszcze? Pobrany z microsoftu czy jakiś pseudo mod? Raczej nie ma szans by w świeżym systemie te aplikacje nie działały. Albo coś instalujesz co je wykoleja.
https://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows10
No stąd brane tak czy siak nie pomogłeś,
Mega anomalia dziwna. Sam z czymś takim się nigdy nie spotkałem. Przyczyn może być tak wiele, że zacząłem od ustalenia podstaw o których nic nie napisałeś. Na każdym forum by cie w pierwszej kolejności o to wypytali.
4 dni później
A słyszeliście o usłudze "naprawiania" płyt cd? Znalazłem ostatnią płytę na której mogą być zdjęcia z mojej 18ki ale nie działa. Nie wygląda źle od spodu ale się nie ładuje. Jakieś pomysły? Może jakiś lepszy napęd by to pociągnął? Nie wiem. Jak tego nie ogarnę to zdjęcia z 18 przepadną na zawsze
- Edytowany
Sprawdź inne napędy. Płyta nie ma zmatowień? Jak ma to trzeba je czymś zetrzeć. Nie próbowałem ale delikatna pasta polerska czy coś. Ochronny plastik możesz trochę zetrzeć.
Takie coś znalazłem
https://www.krakow.gameover.pl/sklep//index.php?i10,regeneracja-plyt
Super sprawa, podaje i dam znać :) dzięki
80 dni później
Czy ktoś z forumowiczów ma małe dziecko, które obecnie boryka się z kilkudniową gorączką?
Moje się nie borykają, ale sporo dzieci ostatnio choruje na szkarlatynę, a to jeden z objawów. Polecam wizytę u lekarza, ale dobrego bo słabi często mylą z anginą.
53 dni później
- Edytowany
//edit
46 dni później
- Edytowany
Hej, wracam z Czech, i mój znajomy, któremu dużo zawdzięczam i który za swoje usługi nie chce pieniędzy, pytał czy w Polsce można kupić 0,33 l puszki polskiego piwa, nie butelki. Kolekcjonuje ich. Nie piję od lat, ale ani wcześniej się z niczym takim na półkach nie spotkałem. Czy ktoś mi może poradzić gdzie coś takiego kupić?
Dzięki Anton
W Lidlu jest Tyskie 0.33 puszka
W żabce też jakieś wynalazki tej samej pojemności.
Super, dzięki
Swoją drogą szkoda że ich tak mało bo fajnie się z nich pije i trudniej wygazować.
44 dni później
- Edytowany
Forumowicze i forumowiczki
Stoję na przeciw zakupu piekarnika do zabudowy, tak na już. Zastanawiamy się mocno nad Dual Cook (pochodne) z dzielonymi drzwiami, lub bez dzielenia. Ktoś to ma? To się faktycznie przydaje częściej niż na święta? Z dzielonymi drzwiami, w razie czego są faktycznie sznse na oszczędność przy robieniu frytek na blasze jedynie na górnej części? Jakie są problemy z robieniem dwóch różnych rzeczy na raz, lub plusy takich samych czy podobnych na raz względem zwykłego piekarnika? Nowoczesne opcje z aplikacjami, że piekarnik chodzi czy coś, są atutem. Młode dzieci które muszą sobie same radzić na chacie. Ot kontrola bo coś za długo się grzeje, bardzo mile widzinane. Rodzice mniej będą siwieć.
Ktoś ma jakieś sugestie na co warto mieć w piekarniku niż nie mieć? Pyroliza czy karkofonia to znam. Ja to mało co piekę, frytki na blasze, i coś mięsnego do tego.
Chwilowo pewne modele z Media Expert by siadła promka -30% z drugiego bo indukcja też wchodzi.
A i jak by ktoś był po jakimś remoncie i jakieś kable prądowe zostały to mogę być zainteresowany odkupem. Internetowe też.
CZAS NAGLI.
Chuj w dupe jebanym dziadom.
63 dni później
Wie ktoś jakie są aktualne godziny otwarcia kas na dworcu PKP w Płaszowie?
- Edytowany
[quote]#post1650077 Wie ktoś jakie są aktualne godziny otwarcia kas na dworcu PKP w Płaszowie?[/quote]
Jeśli wierzyć stronie https://biletyregio.pl/kasy-biletowe-pr/, to w godz. 7:00–18:45.
Ewentualnie zadzwoń na któryś z numerów na stronie https://pomoc.koleo.pl/informacja-kolejowa-telefon.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)