mięso z prądu smakuje jak papier.
-
-
PYTANIA I PORADY!!
myślałem o dużym ogrodowym zamienniku gila węglowego lub gazowego ale już wiem że odpuszczę.
Ale, pozostaje pytanie: można w Krakowie używać grile węglowe czy nie?
można ale nie na balkonie😁
5 dni później
- Edytowany
...
48 dni później
Mamy tu jakiegoś serwisanta TV? Sony Bravia 55XD z problemem w podświetlaniu.
69 dni później
mam do załatwienia sprawę w sklepie K1,
z powodu remontu mostu nie wybieram się w te okolice, a dostępny na fejsbuku telefon nie odpowiada,
proszę więc o podanie aktualnego numeru jeżeli taki istnieje.
dzięki
15 dni później
Mam takie pytanie. Niebawem będę leciał samolotem, kupiłem se na tę okoliczność walizkę z odczepianymi kółkami.
Czy warto przy nadawaniu bagażu odczepić te kółka, bo widziałem kiedyś filmik jak obsługa lotnisk obchodzi się z bagażami i oni najzwyczajniej w świecie mogą mi te kółka połamać.
Czy jest taka praktyka odczepiania kółek?
Wogole nie wiedziałem że są walizki, gdzie można odczepiać kółka. Ja nigdy nie miałem problemu z kołkami, raz mi.walizka pękła, pewno ktoś rzucił.
Zdarzają się takie.przypadki nie masz wpływu. Jak zdarza się ważne aby przy przylocie zgłosić taki fakt. Może ubezpieczenie da ci nowa walizke.
Ja przez tą pęknięta o której wspominałem dostałem nowa i mam dwie , obie używam, bo.pekniecie jest nieduże 😁
5 dni później
Czy ja nie moge znalezc, czy fejsbunio zaspalo i ciagle nie oferuje nakladki z flaga pewnego panstwa? Ktos juz sobie dodal, da sie to zrobic?
Pytanie bardzo powazne. Gdzie zjem najlepsze pastrami w Krakowie? 🙂
Nie wiem jak passcośtam ale wiem gdzie piwo najlepsze.
[quote]#post1591196 Nie wiem jak passcośtam ale wiem gdzie piwo najlepsze.[/quote]
O to nie pytam, bo wiem ze pojdziemy 😅
Z Bartem to na wódkę a nie na piwo ;)
[quote]#post1591195 Pytanie bardzo powazne. Gdzie zjem najlepsze pastrami w Krakowie? 🙂[/quote]
Według mnie Mr. Broda albo Meat & Go
Butcher grill Grodzka 5 tez dobre
- Edytowany
[quote]#post1591201 Z Bartem to na wódkę a nie na piwo ;) [/quote]
I tatara!
[b]Edycja z 13.10.2023 o godz. 10:12 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1591216 [quote]#post1591195 Pytanie bardzo powazne. Gdzie zjem najlepsze pastrami w Krakowie? 🙂[/quote]
Według mnie Mr. Broda albo Meat & Go[/quote]
Właśnie ten Broda zewszad mi wyskakuje. Dzięki bardzo.
[b]Edycja z 13.10.2023 o godz. 10:12 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1591222 Butcher grill Grodzka 5 tez dobre[/quote]
Dzięki.
Pastrami najlepsze to w NY. W Krakowie polecam maczankę po krakowsku 😊
- Edytowany
Problem w tym, że ta maczanka to głównie mięso w bułce (jedno i drugie bardzo dobrej jakości) - brakuje ewidentnie porządnego przyprawienia. Na małym rynku np. jest lokal i tam dali mi chrzanu tyle co kot napłakał.
Bardzo dobrą maczankę (lekka wariacja bo z pieczywem usmażonym w jajku) serwują w Nowej Hucie na PC "Skarbnica smaku". Polecam.
Przy dobrej maczance te wszystkie "światowe" burgery wysiadają.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)