a w końcu ta flaga ma być szyta czy drukowana?
-
-
Flaga hokejowa - wolna dyskusja
12 dni później
Co wkońcu z tą flagą? Wiadomo coś już..?
No właśnie co z tą flagą? Ruszyło coś w tym kierunku?
Zapadła cisza.
No bo tu jest wolna dyskusja.Jeden wpis na miesiąc styknie.
Najwyzszy czas pomyśleć by wywiesić flagi z nazwiskami najbardziej zasłużonych dla klubu hokeistów ! Warto by było załozyc taki wątek ! ...
Wzorem wielkich klubów hokejowych trzeba by było pomysleć by i u nas przy Siedleckiego zawisły flagi naszych idoli którzy zapisali się do historii pasiastego hokeja!
Koszulki z numerami wystarczą, jest inny temat o tym.
Widziałeś Ty takie flagi gdzieś ? Jak to wygląda! Ja widziałem!!! - Oprócz numerów wydrukowane są nazwiska(ale niekoniecznie)! W ogóle trzeba zacząć od tego iż aby dostać sie do takiej 'GALERII SŁAW" - nalezy spełnić kilka warunków.
1.Ustala się minimalna ilość sezonów gry w klubie !
2.Decyzję nie podejmuje się od tak sobie - tylko zbiera się specjalna komisja .
3.Zanim zbierze się komisja - potrzebna jest wolna dyskusja na ten temat ....itd.
Wracając do flag z reguły wiszą one pod dachem w widocznym miejscu i ponieważ wisieć mają długo i sa w miejscu mało dostępnym - zrobione sa ae specjalnego materiały , przede wszystkim zmywalnego!!!!
Gdzie ten temat?
9 dni później
Jaki temat?
Gdzie pomysłodawcy flagi i ich starania...? ;)
Miał być zbierany kwit do puszek ale najwidoczniej temat nie jest już aktualny
9 dni później
A ja mam pytanie Jaki jest koszt takiej flagi i gdzie jest ona wykonywana . Z góry dzięki za Odp.
Canon1001, zależy od rozmiaru, materiałów, wzoru i jego skomplikowania. Np. taka flaga "Naród wybrany Cracovia pany" kosztowała - z tego co pamiętam - ok. 1000zł. Flagi wykonują producenci, od których aż roi się na rynku (np. Bytów).;)
Jeszcze jedno pytanie dotyczące flag.
Jak to teraz jest z wnoszeniem flag na stadion i z wywieszaniem ich ?Oraz jak to wygląda na mecze hokeja czy podobnie czy to już coś innego .
canon1001 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja mam pytanie Jaki jest koszt takiej flagi i
> gdzie jest ona wykonywana . Z góry dzięki za
> Odp.
Tu macie stronę z produkcją flag.
http://www.flagi.ovh.org/index.php
http://i37.tinypic.com/2yxek9d.jpg ja polecam tego producenta!!!
63 dni później
temat powraca. Jeśli ktos ma nowy pomysł niech go wrzuci, oczywiscie ze znakiem wodnym.
WeQQ- projekt, zdaje mi się, został już wybrany.
Wiem. Ale przez ten czas ktoś mógł coś nowego stworzyć. ;) Będzie kasa to może zdążymy na play offy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)